Προς το περιεχόμενο

συναλλαγες με Νιγηρια

Ammon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω να κανω μια περιεργη ερωτηση και αν καποιος εχει εμπειρια ή εχει ακουσει κατι παρομοιο ας ριξει λιγο φως.Εμπορευομαστε ενα προϊον που απευθυνεται αμιγως σε ελληνικο κοινο.Δεν εχει τυχει να αγορασει καποιος εκτος Ελλαδος που δεν ηταν Ελληνας.Τωρα πηρα ενα μηνυμα απο Νιγηρια μερια που μου ζηταει να στειλω καποιο γραμμα-προσκληση στην ελληνικη πρεσβεια στην Νιγηρια οπου θα προσκαλω καποιον απο τους αντιπροσωπους της εταιριας στην Ελλαδα για να μιλησουμε για το ενδεχομενο να αγορασουν το προϊον αυτο.Ξανατονιζω οτι το προϊον απευθυνεται κατα 90% σε ελληνικο κοινο αντε και σε κανενα τουριστα που επισκεπτεται την Ελλαδα.Ο τυπος μαλιστα μου σκαναρισε και το διαβατηριο του για να σταλει η προσκληση σωστα στο ονομα του.

Δημοσ.

εχω ακουσει γι'αυτα αλλα ο τυπος τι εχει να κερδισει εαν του στειλω μια προσκληση?Αυτο με προβληματιζει.Δεν ειναι οτι μου ζητησε λεφτα.

Δημοσ.

Μηπως καποιος για να ερθει στην Ελλαδα απο τη Νιγηρια πρεπει να εχει προσκληση απο Ελληνα υπηκοο μεσω κοινοποιησης αυτης απο την Ελληνικη πρεσβεια?

Ισχυουν σε μερικες χωρες κατι τετοια διακρατικα επομενως αυτο πιθανως να προσπαθουνε να εκμεταλευτουν.

Αυτο εικαζω εγω.

Δημοσ.

ο τυπος που σου το εστειλε ήταν εκ μερους της εκει ελληνικης πρεσβειας; Ελληνας; Το μηνυμα που σου εσταλει ηταν εμαιλ?

1η μου κινηση θα ηταν να επικοινωνησω με την εκει πρεσβεια (just a formal email) για να διαπιστωσω πως αυτος που το εστειλε ειναι οντως απο την πρεσβεια και πως οντως υπαρχει διαθεση για μια προσκληση οπως λεει.

νομιζω ολοι εχουμε ακουσει για τις γνωστες απατες με τα νηγηρια εμαιλς αλλα αυτη δε μοιαζει να ειναι τετοια. Νομιζω πως το εμαιλ στη πρεσβεια (που δε κοστιζει τιποτε) θα σου ξεκαθαρισει τα πραγματα.

PS το προιον ειναι πιατα σπασιματος? Α ρε τα πατριωτακια στη νηγηρια χαχαχαχαχαχα, τετοια γουσταρω λεμε!

Δημοσ.

οχι το mail δεν σταλθηκε απο την πρεσβεια.Μου το εστειλε ο ενδιαφερομενος.Αυτος μου ζητησε να στειλω προσκληση με το ονομα του στην ελληνικη πρεσβεια.Και ναι το προϊον ειναι πιατα για σπασιμο.Εκει κολλησα και γω!Μερακλωσανε εκει κατω οι Νιγηριανοι και το ριξανε στις ζειμπεκιες??????Παντως εκ πρωτης οψεως κι εγω υποπτευθηκα την περιπτωση που αναφερει ο φιλος πιο πανω,οτι δηλαδη ο τυπος θελει να βγαλει βιζα και χρειαζεται προσκληση.Και γιατι δεν μου το λεει στα ισια οτι θελει απλα μια προσκληση.Δεν θα τον χρεωσω πολυ . 3.000 ευρω το ατομο.χαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

ωπα, ακυρο τοτε. Σορρυ, νομιζα πως απο τη πρεσβεια ενδιαφερθηκαν (ξερεις του στυλ να οργανωσουν τιποτε ελληνικη βραδυα).

Αν ο τυπος ειναι νηγηριανος, τοτε 99% ισχυει αυτο που λεει ο κριττερ, ψαχνει να βρει τρυπα για να μπει....

Δημοσ.

Ο τύπος ίσως θέλει να έρθει στην Ελλάδα και πρέπει να βρει έναν καλό λόγο για να του βγάλουν Visa. Με ένα γράμμα πρόσκληση από ελληνική εταιρεία η ελληνική πρεσβεία θα είναι εύκολο να του βγάλει VISA και μάλιστα Business. Είναι η συνήθης τακτική που χρησιμοποιούμε και εμείς στη δουλειά (δουλεύω σε έργο στο εξωτερικό) για να βγάλουμε VISA σε όσους θέλουν να έρθουν εδώ. Αν μετά γίνει λούης ίσως να έχεις τρεχάματα.

Δημοσ.
Και ναι το προϊον ειναι πιατα για σπασιμο.Εκει κολλησα και γω!Μερακλωσανε εκει κατω οι Νιγηριανοι και το ριξανε στις ζειμπεκιες??????
εσυ τι σχεση εχεις με αυτο;

Εχεις νυχτερινο κεντρο; Γουσταρεις να σπας πιατα;

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ, καθαρά εγκυκλοπαιδικά, πόσα πίατα πουλάτε τη μέρα ή το μήνα π.χ. και πόσο κάνει το τεμάχιο?

Δημοσ.

Όχι και αν ο φίλος δεν θέλει να απαντήσει και τις 2 ερωτήσεις για να μην αποκαλύψει το τζίρο του, με ενδιαφέρει περισσότερο το πόσο κάνει ένα τέτοιο πιάτο. Αλλά δεν βλέπω το λόγο, άλλωστε ανώνυμο είναι το forum, και δεν είμαστε ΣΔΟΕ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...