elven Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Στη μία φάση πέφτει ο Μήτρογλου Στη δεύτερη φάση δίνει οφσαιντ και στην τρίτη φάση σφύρίζει ημίχρονο Ο μπαμπάς μου είναι διαιτητής
De@th L0rd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Kαι ποιός λέει οτι σε διακοπή ρεύματος δε θα πέσουν και οι τρείς φάσεις
DarkOrion Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Kαι ποιός λέει οτι σε διακοπή ρεύματος δε θα πέσουν και οι τρείς φάσεις Ε, εντάξει, άμα πέσουν και οι τρεις, τότε υπάρχει πρόβλημα, αλλά άμα πέσει μία, τότε την γλιτώνεις...
kabamaru21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Στα θετικα οτι βρισκομαστε στην ιδια γραμμη με ενος κοντινου νοσοκομειου, και το ρευμα δε πεφτει ο κοσμος να χαλασει. Τελευταια διακοπη που θυμαμαι, διαρκεια μιας ωρας, πριν 2 καλοκαιρια. Τελευταια στιγμιαια διακοπη, πριν κανα χρονο... Ουτε UPS ουτε τιποτα δε χρειαζεται ολη η περιοχή στο σκοτάδι με τις απεργίες της ΔΕΗ και εγω το hi-fi στα κοκκινα...
athinamj Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν έχω κι εγώ τριφασικό απο οτι μου είπε ο πατέρας μου και ήρθε ηλεκτρολόγος σήμερα το απόγευμα. Οι ασφάλειες των δωματίων είναι 10αρες και δεν υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια. Πλέον υπάρχουν 13-16αρες αλλά δεν μπορεί να μας βάλει μια τέτοια γιατί τα καλώδια θα καούν μιας και είναι φτιαγμένα για 10αρες. Είπε οτι θα αλλάξει την υπάρχουσα με μια καινούργια δεκάρα. Δυστυχώς η εγκατάσταση είναι παλιά και μου φαίνεται οτι πρέπει να γίνει αλλαγή όλου του πίνακα στο μέλλον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.