Προς το περιεχόμενο

προβλημα WMP

Xristoforos 555

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους .Θα ηθελα να μου πειτε πως μπορουμε να διαγραψουμε απο τη βιβλιοθηκη πολυμεσων του wmp ορισμενα τραγουδια που τα εχω διαγραψει απο το φακελο η μουσικη μου αλλα τελικα τα αναφερει η βιβλιοθηκη πολυμεσων.Tα τραγουδια αυτα τα κανει διαγραφη αλλα μετα τα ξαναπαρουσιαζει στο wmp.Οταν ομως παταω αναπαραγωγη ψαχνει λιγο να τα βρει και φυσικα δεν τα βρισκει ,μου βγαζει την λεπτομερεια σφαλματος ,τα διαγραφω παλι ,κλεινω το wmp και οταν το ανοιγω παλι τα αναφερει παλι στην ιδια μερια της βιβλ.πολυμεσων. Κανω κατι λαθος.

Δημοσ.

πήγαινε εργαλεία -> αναζήτηση αρχείων πολυμέσων και στις επιλογές για προχωρημένους ξετσέκαρε το προσθήκη των αρχείων που διαγράφηκαν παλιότερα από τη βιβλιοθήκη, νομίζω αυτό φταίει χωρίς να είμαι σίγουρος, γιατί δεν χρησιμοποιώ συχνά τον wmp

Δημοσ.

Παραμενει το προβλημα και ας εκανα και αυτη τη ρυθμιση.Παει να τα παιξει αυτα τα τραγουδια αλλα το αναγνωριζει σφαλμα αφου τα εχω διαγραψει απο το φακελο η μουσικη μου.Εγω το αναγνωριζω το σφαλμα και τα σβηνω αλλα μετα απο λιγο ειναι παλι μεσα στη βιβλιοθηκη πολυμεσων. Λιγο τρελο ετσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...