Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για blog

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.

εχω κανει ενα blog στο blogspot.com, θελω να ρωτησω , πως γινεται στο μενου με τις κατηγοριες να υπαρχουν και υποκατηγοριες...

δηλαδη, πχ στην κατηγορια συνταγες , να μην ειναι σκορπιες ολες οι συνταγες αλλα να ειναι σε κατηγοριες πχ, ελληνικη κουζηνα, κρεατα , ψαρια κλπ...

μπορει να γινει κατι τετοιο?

Δημοσ.

Καταρχήν να πω ότι έχω ανοίξει ένα Θέμα για τα blog και για όλες τις ερωτήσεις που έχουμε αλλά με έχετε γράψει κανονικά:-)

Λοιπόν στην απορία σου τώρα...Αυτό που λες το είχα ψάξει και εγώ στην αρχή και μπορεί να γίνει με τον εξής τρόπο : Βάζεις αρχικά τους κύριους τίτλους που θέλεις να χωρίσεις σε υποκατηγορίες, κανονικά στην δεξιά ή την αριστερή μπάρα, αναλόγως τι πρότυπο έχεις επιλέξει.Ας πούμε όπως είπες έχεις τις κατηγορίες συνταγές ή αυτοκίνητα ας πούμε και θες όταν πατάει κάποιος πάνω σε μία από αυτές τις επιλογές να του βγάζει παστίτσιο, μουσακά κτλ. Δημιουργείς ένα ποστ αρχικά το οποίο το ονομάζεις Συνταγές και έτσι κάθε φορά που κάποιος θα πατάει την λέξη συνταγές θα τον μεταφέρει εκεί (στις υποκατηγορίες του).Στο ποστ που έχεις δημιουργήσει θα έχεις μέσα τις υποκατηγορίες που θέλεις, π.χ. παστιτσιο, μουσακά, τούρτα σοκολάτας .Για κάθε ένα από αυτά τα φαγητά έχεις δημιουργήσει προφανώς ένα καινούργιο ποστ, ας πούμε στη λέξη παστίτσιο θα βάλεις τον υπερσύνδεσμο που σε οδηγεί στη συνταγή που έχεις βάλει για το παστίτσιο.

Ένα παράδειγμα με αυτό που θες να κάνεις και το πως θα είναι, είναι αυτό: http:

//pitsirikos.blogspot.com/ , πάτα εκεί που λέει π.χΚοσμαγάπητα και θα δεις.

Ελπίζω να ήμουνα κατανοητός, αν χρειαστείς τίποτα ρώτησε πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...