MindControl Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Χαίρετε Αγαπητοί Φίλοι, Αγόρασα πρόσφατα ενα Linksys WAG54GP2 v2 (ISDN) , και έκανα ως ώφιλα ενα Firmware Update. Δηλαδή απο την έκδοση 2.01.03 (ISDN) --> 2.01.06 (ISDN) Όμως δυστυχώς έχει χαθεί πλέον το Voice Τab μιας και το εν λόγο Router υποστηρίζει 2 Phone Ports. Θα μπορούσε κάποιος πιο σχετικός να μου προτείνει κάτι ? Thanks.
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 η ξαναπερνας το previous η αλλιως επειδη δεν ετο εχω ψαξει μπορεις να μιλισεις με linksys.εχει live chat:)
MindControl Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Previous όσο και να έχω ψάξει δεν υπάρχει. ( 2.01.03 ISDN ) Με Live Chat έχω μιλήσει , και μου ανέφεραν να μιλήσω με Reseller. Προσπάθησα να μιλήσω με το κατάστημα που το αγόρασα , τους έστειλα email , πήρα επίσης τηλέφωνο , αλλα μάταια.
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 στειλε email ξανα σε Linksys η ζητα τους το πιο παλιο firmware.τι να κανει o reseller?μας δουλευουν??ελεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.