konstantinos77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 παιδες οπως βλεπετε και στον τιτλο το ερωτημα μου ειναι σαφες.ειχα αγορασει μια 4870χ2 radeon πανω στην οποια δεν εχω αντιμετωπισει καποια ιδιαιτερα προβληματα.εκτος απο το οτι στο cod 5 οταν βαζω την ρυθμιση σε dual card βλεπω την θαλασσα αλλοιωμενη .κατα τα αλλα η καρτα ειναι πολυ ισχυρη.τον τελευταιο καιρο ομως και λογω του οτι ειχα μια 8800gtx απο την οποια εμεινα ευχαριστημενος ,μου εχει κατσει στο μυαλο μηπως θα ηταν καλυτερα να αγοραζα μια gtx 295 η οποια ακουω οτι ειναι πιο γρηγορη.δεν ξερω βεβαια κατα ποσο αξιζει η αν θα κερδισω κατι πρακτικα .αν εχει κανεις εμπειρια με την 295 ας μου πει ...
HellasVagabond Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Λιγακι πιο γρηγορη ναι, πιο συμβατη με παιχνιδια ναι, πιο αθορυβη ναι, λιγοτερες θερμοκρασιες ναι, PhysX ναι.......Αν τα εχεις και δεν σε πειραζει να τα δωσεις τοτε καντο.
SpyrosR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Πες ότι είναι πιο γρήγορη... Αξίζει να δώσεις μισό μηνιάτικο για 5-10 fps παραπάνω; Εφόσον έχεις ήδη μια κορυφαία κάρτα το θεωρώ τελείως ανούσιο να δώσεις τόσα λεφτά για να έχεις ένα 5% (πολύ βάζω) παραπάνω.
HellasVagabond Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Αν τα εχεις τα δινεις, αν τα εχεις βγαλει με τα χιλια ζορια οχι, γιαυτο τον ρωτησα αν τα εχει.
konstantinos77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 καλα αν ειναι να εχει διαφορα για τοσο λιγο δεν το συζηταω.το θεμα ειναι οτι μου ειπε καποιος για την συμφωνια που εχει με την Physx στα παιχνιδια να παιζει με πιο πολυ ΑΑ και κατι τετοια .αν και δεν το πολυκαταλαβαινω αυτο ρε παιδια ...
HellasVagabond Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Σε παιχνιδια που υποστηριζουν PhysX απλα θα εχει πολυ καλυτερη απεικονιση/κινηση του οτιδηποτε εχει να κανει με Physics οπως νερο, σπασμενα παραθυρα, γενικα οτιδηποτε. Φυσικα οι επιδοσεις θα ειναι περισσοτερες απο 5% σε διαφορα.
konstantinos77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 μπορω καπου να βρω να πουλησω αυτη που εχω ?
HellasVagabond Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Χωσε μια Αγγελια εδω και ισως βρεις να την πουλησεις.
konstantinos77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 να σε ρωτησω κατι αλλο .εγω τα 64Bit vista εβαλα πριν κανα δυο εβδομαδες αλλα δεν ξερω αν εχουν sp1.επειδη βλεπω οτι εσυ το εχεις .μπορω να το κατεβασω απο καπου?θα το κατεβασει μονο του τα windows απο το automatic update?παιζει ρολο στα games και στα drivers της καρτας για να αποδιδει ολη της την ισχυ?
HellasVagabond Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Κανε Windows Update και κατεβασε τα ολα. Ναι θα δεις διαφορες και σε παιχνιδια.
telegamesvg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Σε παιχνιδια που υποστηριζουν PhysX απλα θα εχει πολυ καλυτερη απεικονιση/κινηση του οτιδηποτε εχει να κανει με Physics οπως νερο, σπασμενα παραθυρα, γενικα οτιδηποτε. Ομως , αν εχω καταλαβει καλα θα εχει μειωση στα frames ... Δικη μου προταση ειναι να περιμενεις τους καινουργιους drivers της ATI και μετα να αποφασισεις.
HellasVagabond Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Η ΑΤΙ Δεν θα υποστηριξει PhysX ποτε, ειναι σαν να παραδεχεται πως η NVIDIA ειναι καλυτερη. Οσο για τα Frames οχι , στις περισσοτερες περιπτωσεις ως τωρα εστω εχουμε αυξηση επιδοσεων.
altagir Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Φίλε για κάποιο άγνωστο λόγο είσαι από τους λίγους gamers που κάνουν post εδω για την 4870χ2 και λένε ότι δεν αντιμετοπίζουν κανένα σχεδόν πρόβλημα με αυτήν... Οστοσο μπόρει να μην την έχεις τρέξει και σε πόλλους διφόρετικους τίτλους. Τέσπα εγ'ω σμημφώνο με τον τύπο από πάνω...άμα τα έχεις δώστα.Όσο πιο μακριο από ΑΤΙ τόσο το καλυτέρο...τουλάχιστον στην 4870 σειρά Νnividia είναι ποιότητα στο χώρο των games το πιστεύεται ή οχι
konstantinos77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 κοιτα ...δεν διαφωνω με αυτο που λες σε οτι εχει να κανει με την nvidia .αλλα μην το πας και στο αλλο ακρο .εξαλλου και ο δευτερος ειναι αυτος που καταδεικνυει την ποιοτητα του πρωτου .
Ailuros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Εφόσον δεν αντιμετωπίζεις σοβαρό πρόβλημα με την κάρτα, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να την αλλάξεις. Ναι θα έχεις μια σχετική άνοδο επιδόσεων (τίποτα το τρομακτικό ωστόσο) σε μέσο όρο, αλλά θα την πληρώσεις και με ένα ανάλογο ποσό (μιας και θα υπάρξει διαφορά μεταξύ του πόσο θα πουλήσεις την Χ2 και την τιμή αγοράς μιας 295). Φυσικά η τελική απόφαση είναι πάντα δική σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.