gatos123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 καλημέρα, ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα για μετατροπή Xvid σε Divx ???? (Για αναπαραγωγή σε Dvd Player που υποστηρίζει Divx)
opera Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 http://www.videohelp.com/ πρόσεξε τη συμβατότητα του dvd player με τις διάφορες εκδόσεις divx codecs(σήμερα φτασαμε στον 6.8.5) το δικό μου υποστηρίζει μέχρι τον 5.0 ενώ με τα xvid δεν υπαρχουν προβλήματα συμβατότητας. για ποιότητα εικόνας δεν ασχολήθηκα γιατί εχω crt tv.
gatos123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 http://www.videohelp.com/ πρόσεξε τη συμβατότητα του dvd player με τις διάφορες εκδόσεις divx codecs(σήμερα φτασαμε στον 6.8.5) το δικό μου υποστηρίζει μέχρι τον 5.0 ενώ με τα xvid δεν υπαρχουν προβλήματα συμβατότητας. για ποιότητα εικόνας δεν ασχολήθηκα γιατί εχω crt tv. Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω το LG DVX-382 και το manual γράφει τα εξής... --> Διάταξη Codec που μπορεί να αναπαραχθεί: DIVX3.XX, DIVX4.XX, DIVX5.XX, MP43, 3IVX, Xvid. --> Μόνο η λειτουργεία της αναπαραγωγής υποστηρίζετραι με το DivX 6.0 στη συσκευή. Τι καταλαβαίνεις???
kybos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω το LG DVX-382 και το manual γράφει τα εξής... --> Διάταξη Codec που μπορεί να αναπαραχθεί: DIVX3.XX, DIVX4.XX, DIVX5.XX, MP43, 3IVX, Xvid. --> Μόνο η λειτουργεία της αναπαραγωγής υποστηρίζετραι με το DivX 6.0 στη συσκευή. Τι καταλαβαίνεις??? ...trial and error, they say... ...κοινώς, προσπάθησε να βάλεις απ' ευθείας Xvid και βλέπεις...
gatos123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ...trial and error, they say......κοινώς, προσπάθησε να βάλεις απ' ευθείας Xvid και βλέπεις... αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος... πάντος σαν Player είναι αρκετά καλός.... παίζει τα πάντα....
parsifal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ένα αρχείο AVI που έχει κωδικοποιηθεί με XviD κι ένα άλλο AVI που έχει κωδικοποιηθεί με DivX έχουν αμφότερα τις ίδιες απαιτήσεις όσον αφορά την αποκωδικοποίηση. Συνήθως δεν χρειάζεται να κάνεις καμμία απολύτως μετατροπή για αναπαραγωγή στο standalone player σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.