Προς το περιεχόμενο

η καρτα μου εχει προβλημα?

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα εχω μια 8600 gt απο την gigabyte fanless με ενα ανεμηστηρακι πανω στην παθητικη απο εμενα..απο θερμοκρασιες ειμαι στα περιπου 40 σε idle κ δεν ξεπερνα τα 58 σε πολυ απαιτητικα παιχνιδια.Η καρτα δουλευε στα 400 mhz μνημες κ 575 πυρηνα κ την εχω βαλει εδω κ μηνες στα 473 μνημες κ 675 πυρηνα .Δουλευε απροβληματιστα.Το ανεβασμα εγινε με το V-Tuner3 που την συνοδευε..Προσπαθω με το ati tool πιο παλια κατι εκανα αλλα εμπιστευτηκα το V-Tuner3 τελικα..Ξαναπροσπαθω να κανω παλι με to ati tool ανεβαζω μισο mhz κολλαει το pc με μπλε οθονη. δοκιμαζω 2-3 φορες τα ιδια.κανω τωρα ενα benchmarking test με το furmark σε o/c mode ok,κανω αλλο ενα σε πιο πολλα mhz παλι ok κανω κ το 3 σε normal mhz παλι κολλαει το pc ..μηπως αρχιζει κ τα φτηνει? πχ τωρα θερμοκρασια εχω 37....καλα ειναι...

(περιμενω μια 4850 αλλα να μην την καψω ..)

...εγινε λαθος για οσους το διαβασαν μπερδευσα τις τιμες του πυρηνα με τις μνημες ..τις εχω αλλαξει τωρα..

-----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 06 : 19 : 35-----

....εκανα κ ενα stability test με το furmark k μετα απο περιπου 1.5 λεπτα αφου πηγε στους 52 παλι κολλησε.

Δημοσ.

ετσι για να παιξω κ να μαθω βασικα...την toxic..

ακυρο ομως εφταιγε ενας driver που κατεβασα απο το site της gigabyte,γιατι ομως ετσι η gigabyte?Εβαλα τον πιο παλιο κ δουλεψε μια χαρα....κ κανενα προβλημα απο τα αναφερομενα....ευχαριστω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...