Προς το περιεχόμενο

Λειτουργία του MacBook με κατεβασμένη την οθόνη;

barbastroumf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχει ένα προγραμματάκι με το οποίο μπορείς να επιλέξεις αν θες να έχεις το laptop να δουλεύει και με κατεβασμένη την οθόνη. Επίσης μπορείς να απενεργοποιήσεις το hybernation εντελώς αν σε ενδιαφέρει. Το προγραμματάκι λέγεται InsomniaX. Δεν έχω λινκ αλλά δεν θα είναι και δύσκολο να το βρείς.

Να κάνω μια ερώτηση επί του θέματος? Συνδέω το Macbook μου σε εξωτερική οθόνη και κατεβάζω την φωτεινότητα εντελώς αλλά παρόλα αυτά η οθόνη είναι ανοιχτη. Μόλις που βλέπεις βέβαια αλλά υπάρχει τρόπος να κλείνει τελείως?(Με ανοιχτό-κλειστό καπάκι, δεν με πειράζει)

Πας στο desktop, δεξί κλικ, αλλαγή desktop, και βάλε σε μία από τις 4 ενεργές γωνίες το "sleep",εάν θυμάμαι καλά (δεν έχω τώρα macbook μπροστά μου). και κάθε φορά που θα πηγαίνεις εκεί, απλώς θα κλείνει η οθόνη και το macbook θα συνεχίζει να δουλεύει κανονικά.' ;)

Δημοσ.

Ή μπορείς πολύ απλά να πατάς Ctrl+Shift+Eject για να σβήσει η οθόνη. Παρ'όλα αυτά, θα ήταν πολύ καλό να έβγαινε ένα προγραμματάκι που να επιλέγεις ποιά οθόνη να χρησιμοποιείς, ώστε να σβήνει την άλλη. Απορώ γιατί στην Apple δεν το έχουν σκεφτεί/υλοποιήσει ακόμα.....

Δημοσ.
Ή μπορείς πολύ απλά να πατάς Ctrl+Shift+Eject για να σβήσει η οθόνη

Ευχαριστώ για το tip. Δεν το ήξερα και είναι πολύ βολικό!!! :-)

Δημοσ.
Ή μπορείς πολύ απλά να πατάς Ctrl+Shift+Eject για να σβήσει η οθόνη

Ευχαριστώ για το tip. Δεν το ήξερα και είναι πολύ βολικό!!! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...