pantsax Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Φίλοι μου,εδω&κατι μέρες στο youtube&σε ολα τα flash players στο internet δεν εχω ηχο.Η ενταση ειναι στο max& το mute απενεργοποιημενο.Αντιθέτος σε βιντεο,παιχνιδια κτλ εχω κανονικα ηχο.Δοκιμασα μετα απο ψαξιμο στο δικτυο,κατι για τις ρυθμισεις του adobe flash player(εχω το 10),αλλα δεν ειχα αποτελεσμα.επισης δοκιμασα&αυτα που προτεινε ενα φιλος απο εδω παλιοτερα σε ιδια περιπτωση: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=249083&highlight=sound+tube αλλα παλι χωρις αποτελεσμα.Η καρτα ηχου μου ειναι η Αsus SupremeFX II. Θα σας παρακλουσα αν μπορειτε να με βοηθησετε!ευχαριστω!
1nsom-n1k Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 κι εγω ενα διαστημα ειχα το ιδιο προβλημα και δεν μπορουσα να βρω τι φταιει. τελικα ειχα λαθος στη συνδεση των ηχειων αν και νομιζα οτι ηταν ενταξει. ειχα βαλει 2 ηχεια στην πισω εξοδο και ειχα επιλεξει και στις ρυθμισεις της καρτας εξοδος πισω ηχειου ενω αυτη τα εντοπιζε ως γραμμη εξοδου. ξανασυνδεσε τα να δεις
pantsax Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 κι εγω ενα διαστημα ειχα το ιδιο προβλημα και δεν μπορουσα να βρω τι φταιει. τελικα ειχα λαθος στη συνδεση των ηχειων αν και νομιζα οτι ηταν ενταξει. ειχα βαλει 2 ηχεια στην πισω εξοδο και ειχα επιλεξει και στις ρυθμισεις της καρτας εξοδος πισω ηχειου ενω αυτη τα εντοπιζε ως γραμμη εξοδου. ξανασυνδεσε τα να δεις Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ!εχεις δικιο!το κεντρικο ηχειο δεν εκανε καλη επαφη στο βισμα της καρτας!.........& θα ορκιζομουν πως ηταν σωστα συνδεδεμενα! Ευχαριστω&παλι!
1nsom-n1k Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 παρακαλώ δεν κάνει τίποτα. την είχα πατήσει κι ήξερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.