MaDaAmAx1985 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Σκεφτομαι να αλλαξω τους ανεμιστηρες του HAF 932 και να βαλω 4x120mm στο πλαινο παραθυρο και 2x120mm στο πανω μερος.Ποιοι ειναι κατα την γνωμη σας οι ανεμιστηρες με την καλυτερη αποδοση που κυκλοφορουν;Πιστευετε οτι θα εχω καλυτερο airflow αν βαλω αν βαλω ανεμιστηρες με πιο πολλες στροφες και πιο μεγαλο CFM απο αυτους που εχει το κουτι τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ο θόρυβος δε σε απασχολεί καθόλου; Γιατί έτσι όπως το λες: Ποιοι ειναι κατα την γνωμη σας οι ανεμιστηρες με την καλυτερη αποδοση που κυκλοφορουν; αυτό καταλαβαίνω και είμαι έτοιμος να σου προτείνω Delta... Edit: κρίμα, δε βρίσκω 12άρηδες... :λολ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ο θόρυβος δε σε απασχολεί καθόλου; Γιατί έτσι όπως το λες: αυτό καταλαβαίνω και είμαι έτοιμος να σου προτείνω Delta... Θα τους αντέξει το τροφοδοτικό; (6χ12mm Delta) Αν εν τέλη βάλει delta,εγώ με την σειρά μου έχω να προτείνω κάτι τέτοιο : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Τι σημαινει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Το κουτι εχει το καλυτερο Airflow της αγορας με το που το βγαλεις απο το κουτι, αν το πειραξεις μαλλον θα το κανεις χειροτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Θα τους αντέξει το τροφοδοτικό; (6χ12mm Delta) Ναι, τους αντεχει (6x48=...288W!!). Δηλαδη περιπου 24Α Αλλα μετα πρεπει να φυγει απο το σπιτι το παιδι... Delta fan , Ειμαι τυχερος κατοχος ενος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Τι σημαινει αυτο? Τωρα το διαβασα καλα. Αγκυρα για να μην απογειωθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Τωρα το διαβασα καλα. Αγκυρα για να μην απογειωθει? Α γεια σου Παντως δαχτυλακια κοβει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια αυτοι κανουν σαν αεροπλανα....κ μην σου πω σαν δοκιμη σε δυναμομετρηση αυτοκινητου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pug_f_e Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια αυτοι κανουν σαν αεροπλανα....κ μην σου πω σαν δοκιμη σε δυναμομετρηση αυτοκινητου.. χαχαχα:lol: και γω το ιδιο σκεφτηκα μολις το ειδα , το δευτερο video.lol!! οτι πρεπει για να το αφηνεις το βραδυ να κατεβαζει διαφορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 ναι οντως οτι πρεπει για νανουρισμα ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.