swiftech Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 παντως τις 1866 corsair που εχω εγω ακομα δεν της τρεχει σωστα το mobo με βολτ 1.65 κι ολο βγαζουν bios και ολο δεν το φτιαχνουν.. μηπως εχει κανενας το ιδιο προβλημα ή να χουν κανα προβλημα οι μνημες ή καλυτερα το mobo?(rampage ii extreme) σαν μητρικη παντως ειναι απαιχτη και σε επιδοσεις η νο2 συμφωνα με το site της futuremark.
notios7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 παντως τις 1866 corsair που εχω εγω ακομα δεν της τρεχει σωστα το mobo με βολτ 1.65 κι ολο βγαζουν bios και ολο δεν το φτιαχνουν.. μηπως εχει κανενας το ιδιο προβλημα ή να χουν κανα προβλημα οι μνημες ή καλυτερα το mobo?(rampage ii extreme) σαν μητρικη παντως ειναι απαιχτη και σε επιδοσεις η νο2 συμφωνα με το site της futuremark. ακουσα οτι τις συγκεκριμενες τις δουλευουν σε gigabyte x58.αληθευει?
swiftech Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ναι και δουλευουν λογικα μια χαρα το λεει και στο manual της corsair.. και ειχα παραγγειλει την extreme της gigabyte αλλα δεν ηταν διαθεσιμη και πηρα την rampage.. εχουν και xmp το βλεπει το bios το βαζεις και δεν μπουταρει καθολου.. θα το δουνε ποτε στην asus οτι δεν δουλευουν? πριν φτασουμε στα 20 bios releases.. ειμαστε ηδη στο νουμερο 9
master99 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Τις 1866 δεν τις παιζει η rampage ii extreme που λες εσυ,μηπως ξερει κανενας εαν παιζουν οι 1600 Dominator με 1.65 volt;H δεν τρεχουν ουτε αυτες οι μνημες στην rampage ii extreme?Γιατι απο την αρχη αυτη η μητρικη ηταν που ηθελα παρα πολυ αλλα επειδη ακουγα οτι πιθανον θα εχω προβλημα με αυτες τις μνημες στην rampage ii extreme εκανα πισω και κοιταω τωρα προς την gigabyte ex58 extreme.Eπισης θελω να ρωτησω ρε παιδια αν οι 1866 με τις 1600 εχουν αισθητη διαφορα στην αποδοση κυριως σε gaming.
swiftech Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 τις 1600 της δουλευει μια χαρα .. και αμα δεις στο benchmarking στο forum υπαρχει ενας με rampage ii και τις 1600 μνημες και πανω κατω κοντα ειναι.. τις εχω μετρησει και τις δικιες μου με 2 βολτ για λιγο και δεν ειχα τρομερες διαφορες στα benchmarks οποτε δεν εχει νοημα να τις παρει κανεις.. η να ρισκαρει μεχρι να βρουνε λυση αν και εχει στο πλαισιο μνημες της adata σττα 2133 με ταση λειτουργιας για ι7 τα 2-2.10 βολτ.. οποτε παιζει να μας δουλεουν οτι υπαρχει προβλημα.. ας βρει καποιος μια λυση
master99 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 swiftech θα μου προτεινες την rampage ii extreme η την Gigabyte ex58 extreme?Συμφωνα παντα με τις Dominator 1600.Περιμενω αρκετο καιρο να βρω λυση και δεν εχω καταληξει ακομα στην μητρικη.
swiftech Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 χαλαρα την gigabyte θα επαιρνα αμα ξαναπαιρνα.. ειδικα αμα εχεις υδροψυξη οπως εγω γιατι το chipset/sb/nb βαρανε 55ρες ανετα.. σε αποδοση σιγουρα η rampage ειναι καλυτερη αν δεν ειχε το προβλημα με την μνημη μου θα ηταν τελεια. με τις 1600ρες δεν θα εχεις προβλημα βεβαια και επισης η καρτα ηχουν που εχει ειναι αρκετα καλη, ειναι η sb-xi-fi motherboard edition.
christarass Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 εγω τις εχω με την rampage μια χαρα και θα χτυπησω αλλες 3 λογο βιστα rampage το σκεφτεσαι καν
master99 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Την εχω παραγγειλει ηδη την Rampage 2 Extreme..μαζι με 6 gb dominator.Tελικα αυτην επελεξα.Το μονο κακο ειναι οτι αργει το e-shop και μου εχει σπασει τα νευρα για αλλη μια φορα χεχε
christarass Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 μολις εβαλα αλλα 3 μια χαρα τα αναγνωρισε κανενα προβλημα.συμβουλη για τη μητρικη 1001 bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.