Προς το περιεχόμενο

Επιλογη κινητου

ratnuhlar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω μια σχετικα μεγαλη επιδοτηση (γυρω στα 400 ευρω) και θελω να με βοηθησετε να διαλεξω συσκευη.Θελω να εχει camera 5 η 8 megapixels.Προτιμω με touch-screen αλλα δεν ξερω ποσο βολικη ειναι στη χρηση και ποσο σε καθυστερει αλλα αν καποιος εχει τετοιο κινητο καλο θα ηταν να μου πει.Ειμαι αναμεσα στα Samsung F480 , F490 , Omnia , M8800 , στο LG Renoir , στα Nokia N82 , N85 και στο Sony ericsson C905.Αν υπαρχει και καποια αλλη προταση ευχαριστως να την ακουσω.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Έχω ένα Sony Ericsson G900 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.5 MP Camera,Touch-Screen Οθόνη,Wi-fi,φοβερή αυτονομία μπαταρίας κλπ κλπ.Στα 300€ περίοπου...

Δημοσ.

c905 με διαφορα απο τα υπολοιπα σε θεμα καμερας κ φωτογραφιας

-----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 01 : 55 : 01-----

Πες μας ποιες ειναι οι αναγκες σου πρςτα απ ολα

Δημοσ.

Θελω μια αξιολογη camera , να δεχεται ευκολα προγραμμα πλοηγησης και χαρτες και να εχει σχετικα μεγαλη οθονη.Αυτα που σκεφτομαι τωρα ειναι Nokia 5800 , Omnia και N82.

Δημοσ.

5800. Τώρα που οι σκανδιναβοί βάλανε και οθόνη αφής, θα φυσάει το κινητό. Έχω ένα μικρότερο της σειράς express music και είναι πραγματικά πολύ καλό.

Δημοσ.

Για κάμερα και μόνο πάρε το c905.Δεν συγκρίνετε με κανένα άλλο κινητό στην κάμερα αλλά δεν παίρνει χάρτες αν δεν κάνω λάθος.Το έχει η αδελφή της κοπέλας μου και δεν το έψαξα και τόσο...

Δημοσ.

απο τις επιλογες σου το ΟΜΝΙΑ ξεκαθαρα. αλλα αν μπορεις να παρεις το iphone τοτε πηγαινε για αυτο. Αν θες πολλα ΜΒ σε καμερα παρε κανονικη φωτογραφικη θα σου αρεσει σιγουρα πιο πολυ.

καλη τυχη

Δημοσ.

απο τις επιλογες σου το ΟΜΝΙΑ ξεκαθαρα. αλλα αν μπορεις να παρεις το iphone τοτε πηγαινε για αυτο. Αν θες πολλα ΜΒ σε καμερα παρε κανονικη φωτογραφικη θα σου αρεσει σιγουρα πιο πολυ.

καλη τυχη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...