sweetemily Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα παιδια. Ενα φιλαρακι μου εχει ενα παραξενο προβλημα στο pc του. Οταν παει να "τρεξει" καποιο αρχειο video, του βγαζει blue screen... Ακομα και αν παιζει ενα παιχνιδι και μεσα σε αυτο παιξει καποιο cinematic, του βγαζει blue screen :< Δοκιμασα τα εξης : Απεγκατασταση drivers καρτας γραφικων και επανεγκατασταση Απεγκατασταση του CCCP (codec pack) και εγκατασταση απο την αρχη Δοκιμασα επισης εναν καφε που μου εφτιαξε αλλα ηταν χαλια Btw, δεν χρησιμοποιησα τον Driver Sweeper γιατι φοβοταν (lol) Το συστημα του αποτελειται απο : Core2 Quad Q6600 @2,4MHz 8600GT 512MB 2GB RAM 800MHz Asus P5K Premium Wifi Τα φωτα σας παρακαλω
greekarmy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 ΠΑΡΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝ 81112345 ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΠΕΣ ΝΑ ΣΟΘ ΔΟΣΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΚΣΗ ΚΑΙ ΡΟΤΑ ΤΟΥΣ ΤΖΑΠΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΣΗ
sweetemily Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Σωστα Notios! Το ξεχασα τελειως Εκανα edit το ποστ μου, η καρτα γραφικων ειναι η 8600GT 512MB Thanks Greekarmy :> θα παρω και εκει να δω τι θα μου πουν
gourounii Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μήπως το pc είναι innovator? Το λεω, γιατι και ενα φιλαρακι εχει τετοιο προβλημα με το innovator laptop του. Αν ειναι, ειναι προβλημα των drivers της καρτας γραφικων. ζητησε απο το eshop να σου στείλει τους αλλους drivers ή μπες στην σελιδα και κατεβασε τους. δεν θα κανουν και πολλα πραγματα απλα θα αραιωθει το φαινομενο αυτο... θα σου εμφανιζεται μια στο τοσο... αν εχεις αλλο pc, δεν ξερω...
micos000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Συνήθως blue screens σε βίντεο και περίεργα κολλήματα συμβαίνουν λόγο codecs. Απεγκατέστησε τελείως τους cccp και βάλε έναν player που παίζει αυτόνομα (vlc, kmplayer) να δεις αν στρώσει.
higraf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Και εγω ειχα μεχρι χτες το ιδιο προβλημα. Τελικα ηταν ο Driver τις onboard καρτας ηχου (SoundMax driver νομιζω) στιν μπλε οθονη σου γραφει τιποτα για adidts.sys ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.