Vatos_locos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 υπάρχουν dividers για να πάνε πιο ψιλά οι μνήμες απλά δεν ήταν σωστό αυτό που είπε, ναι στην θεωρεία θα είναι πιο γρήγορο στα ίδια Mhz ( αμελητέο στην πραγματική ζωή ) αλλά όχι πιο εύκολο για το board. να λέμε οτι λέμε αλλά να τα λέμε σωστά γιατί μετά θα προσπαθούμε να εξηγήσουμε στον κόσμο γιατί δεν πιάνει 500x8 "που είναι πιο εύκολο" αλλά μπορεί 400x10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Οντως δικιο εχεις, ειναι πιο ευκολο για το board. Ρε συ δεν ειπα οτι ειναι πιο ευκολο το 400x8, ισα ισα που ειπα το αντιθετο αλλα ΑΝ ΔΕΝ χρειαζεται παραπανω ρευμα και μπορουν να ακολουθησουν οι μνημες τοτε ειναι καλυτερο. Αυτο ειπα. Για οσους δεν ξερουν ας ψαξουν στο Google. :p:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 βρε εγώ κατάλαβα τι είπες απλά έκανα την παρατήρηση στον le_bron γιατί το "κατέχει" λάθος και επειδή αν το δει κανένας και το παλεύει θα τραβάει τα μαλλιά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le_bron Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Φιλε εχεις δικιο δεν το εθεσα σωστα και θα το διορθωσω. Λοιπον λεω οτι αν μπορει η μητρικη του Mihalakis να ανταπεξελθει σε 1600 fsb τοτε να κανει τη συχνοτητα του επεξεργαστη 3.20 (400χ8) αντι για 3.16 (333χ9.5). Ετσι θα τρεχει πιο γρηγορα το συστημα του. Βεβαια θα αλλαξει διαιρετη στις μνημες και θα τρεχουν πλεον 1:1 αν ειναι 800αρες σαν τις δικες μου. Και αυτο μπορει να γινει χωρις παραπανω ρευμα στον επεξεργαστη. Αντε ενα κλικ πιο πανω αν και δεν νομιζω να απαιτησει κι αλλο ρευμα απο 3.16 σε 3.20. Ειπαμε ειναι μπανανα αλλα οχι και ετσι . Για οσους το επιχειρησουν να κοιταξουν πρωτα τι fsb σηκωνει η mobo τους . Εμενα η P5Q το σηκωνει ευκολα το 1600. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le_bron Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Εγω παντως θα κοιταξω στο νετ για 2-3 μερες ακομη μπας και μου εχει ξεφυγει καποια ρυθμιση στο bios και μετα θα του βαλω 1.7 ρευμα και οταν καει θα τον παω στο e-shop για rma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le_bron Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Εγω παντως θα κοιταξω στο νετ για 2-3 μερες ακομη μπας και μου εχει ξεφυγει καποια ρυθμιση στο bios και μετα θα του βαλω 1.7 ρευμα και οταν καει θα τον παω στο e-shop για rma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Εγω παντως θα κοιταξω στο νετ για 2-3 μερες ακομη μπας και μου εχει ξεφυγει καποια ρυθμιση στο bios και μετα θα του βαλω 1.7 ρευμα και οταν καει θα τον παω στο e-shop για rma. Ριψοκινδυνος... μη μου πεις οτι κανεις και bungee... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Εγω παντως θα κοιταξω στο νετ για 2-3 μερες ακομη μπας και μου εχει ξεφυγει καποια ρυθμιση στο bios και μετα θα του βαλω 1.7 ρευμα και οταν καει θα τον παω στο e-shop για rma. Ριψοκινδυνος... μη μου πεις οτι κανεις και bungee... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le_bron Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Ουτε στο 2g στο λουνα παρκ δεν ανεβαινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le_bron Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Ουτε στο 2g στο λουνα παρκ δεν ανεβαινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 λεει οτι τα σηκώνει τα 1600 αλλά θα αρχίσει να ζητάει και μεγαλύτερη τάση το northbridge λογικά οπότε δεν θα πάω προς τα εκεί...Δεν έχει και καμία ψύξη της προκοπής πάνω της... Βασικά μόλις δοκίμασα 1620 (405μηζ fsb) και δεν ζήτησε ρέυμα στο northbridge...Πήγα σταδιακά 390-395-400-405 χωρίς πρόβλημα. Επίσης οι μούφες μνήμες μου ανεβαίνουν μέχρι 864μηζ χωρίς ρεύμα. Δεν ξέρω αν πάνε παραπάνω (το ίδιο ισχύει και για το fsb. 405μηζ δεν ξέρω αν είναι το όριο, απλά μέχρι εκεί δοκίμασα μέχρι τώρα). Φυσικά αυτά ενισχύουν την άποψη που πλανάται και μιλάει για μπανάνα επεξεργαστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 λεει οτι τα σηκώνει τα 1600 αλλά θα αρχίσει να ζητάει και μεγαλύτερη τάση το northbridge λογικά οπότε δεν θα πάω προς τα εκεί...Δεν έχει και καμία ψύξη της προκοπής πάνω της... Βασικά μόλις δοκίμασα 1620 (405μηζ fsb) και δεν ζήτησε ρέυμα στο northbridge...Πήγα σταδιακά 390-395-400-405 χωρίς πρόβλημα. Επίσης οι μούφες μνήμες μου ανεβαίνουν μέχρι 864μηζ χωρίς ρεύμα. Δεν ξέρω αν πάνε παραπάνω (το ίδιο ισχύει και για το fsb. 405μηζ δεν ξέρω αν είναι το όριο, απλά μέχρι εκεί δοκίμασα μέχρι τώρα). Φυσικά αυτά ενισχύουν την άποψη που πλανάται και μιλάει για μπανάνα επεξεργαστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.