Προς το περιεχόμενο

Βρε καλε μου (e7200) γιατί δεν ανεβαίνεις;;

mihalakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε εμένα τα λες τώρα ή στο παιδί γιατί εγώ τα έχασα :P

οι MSI δεν νομίζω να έχουν τέτοιο option αυτό το επέβαλε η intel μετά την κυκλοφορία του P45 και οι Asus απλά το είχαν σαν Funky stuff μέχρι που το κάνανε να δουλέψει σωστά... τώρα για board της προκόπης :P αν λές σε εμένα καλούλη είναι αυτό που έχω Bios θέλει αλλά δεν λένε να βγάλουν, αν λές για το παιδί δεν νομίζω να κάνει πολλά και με το cpu που έχει και καλύτερο board να πάρει

Σε εσενα ελεγα για το vdroop man, και στο παιδι για board της προκοπης. Το Load Line Calibration το εχει και η δικια μου με το Ρ35. Τελος παντων, πλεον ψαχνουμε ψυλους στ'αχυρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εντάξει, δεν είναι κανένα θηρίο η μητρική...Msi P35 Neo f είναι, των 60 ευρώ...Οπότε δεν θα τα βάψουμε και μάυρα. Όπως και να έχει το πράμα έκανα μια αρκετά καλή αναβάθμιση για τα 150 κάτι ευρώ που έδωσα σύνολο. Έιναι λογικά ο τελευταίος διπύρηνός μου και μετά θα μετακομίσουμε στους 4. Απλά σπάστηκα λίγο γιατί διάβαζα για πράματα και θάματα για τους core2 και βρήκα άλλα. Στο νετ έβλεπα τον Ε7200 να χτυπάει γύρω στα 3.3 χωρίς ταρζανιές στα ρεύματα και έλπιζα. Α, μου τη σπάει και αυτό με το ρέυμα που παίζει ασταμάτητα και δεν μπορώ να το ρυθμίσω. Θα ζήσουμε....Τώρα απλά το κουβεντιάζουμε, και ότι λέμε χρήσιμο είναι (περίπου ;) ) . Λετε πάντως να φταέι το τροφοδοτικό για το τρεμόπαιγμα;;

Ίσως να είναι σημάδι από τους Θεούς που παράτησα την αγαπητή μου AMD για τους αλλόθρησκους :) :) :)

Εσυ δε θα τα βαψεις μαυρα εγω που πηρα την P5q και την xigmatek s1283 για να ανεβει ο επεξεργαστης καθως διαβαζα οτι παει με αερα 4.0 και 3.2 με στοκ ρευμα? Να τα βαψω? Μα του βαζω 1.35 στα 3.2 και το prime κολλαει στο 3 λεπτο....Ελεος!! Emena me stok στα 3.2 δε ποσταρει καν. Με ολα στο αυτοματο παλι βγαζει σφαλμα το prime!

Μπα οχι. Δεν νομιζω να φταιει η μητρικη. Η μιτρικη σηκωνει και 500 fsb για πλακα που εχω δοκιμασει.

Τι να το κανεις το fsb αν το ρευμα ειναι σαν καρδιογραφημα. 500 για πλακα?

Ναι 500χ6. Γι αυτο σου λεω το προβλημα δεν ειναι της μητρικης απλα ο Ε7200 μου θελει πολυ ρευμα πιο πολυ απο τους υπολοιπους Ε7200 που βλεπω στο ιντερνετ.

Ακομη ενας νομιζω ειχε αυτο το προβλημα με την ιδια μητρικη. Μηπως ησουν παλι εσυ που το συζητουσαμε και μπερδευομαι?

Ναι εγω ήμουν και απλα μπερδέυτηκες..:lol::lol: Εγω εχω το καρδιογραφημα.....Παντως οπως λεει και ο lebron θελουν παραπανω ρευμα απο αυτο που φαινοταν και απο τα reviews αλλα και απο αλλους κλοκαδες σε φορα

Έχω μείνει στα 1.30β (από βιος γιατι το cpu-z επιμενει να δειχνει παραπανω, κατι μεταξύ 1,312-1,328). Όλα τα υπόλοιπα (nb voltage, sb voltage, vtt) τα έχω στις χαμηλότερες ρυθμίσεις, γιατί δεν μου δίνουν παραπάνω σταθερότητα με τέτοιο fsb. Σε αυτές τις τάσεις δεν βγάζει πάνω από 1 λεπτό orthos, αλλά δεν με απασχολεί αφού τουλάχιστον στα παιχνίδια που παίζω μεχρι τώρα δεν κολλάει...Αν βάλω 1.32 (γύρω στο 1.34-1.36 cpuz) αντέχω πολύ παραπάνω αλλά δεν το κάνω αφου προς το παρον δεν έχω προβλήματα σταθερότητας. Είμαι στα 333*9.5

Βαλτο καλυτερα 400χ8 αν τα αντεχει η μητρικη σου. Εγω τρεχω στα 3.2 (8χ400) με 1.3685 απο bios (1.36 cpuz) και τρεχω prime95 για μια ωρα περιπου. Συντομα λεω να το παω 1.4 και οσο πιο πολυ ανεβει. Μεγαλη ξενερα παντως υπολογιζα οτι τα 3.8 τα ειχα ανετα με τετοιο συστημα που εχω.

• Moderators

Και μετα λετε για μενα, που λεω περι "θεωριων συνομοσιας" (:lol:), aka επιτηδες παραγωγη μουφα κομματιων απο την ιντελα.

Βαλτο καλυτερα 400χ8 αν τα αντεχει η μητρικη σου. Εγω τρεχω στα 3.2 (8χ400) με 1.3685 απο bios (1.36 cpuz) και τρεχω prime95 για μια ωρα περιπου. Συντομα λεω να το παω 1.4 και οσο πιο πολυ ανεβει. Μεγαλη ξενερα παντως υπολογιζα οτι τα 3.8 τα ειχα ανετα με τετοιο συστημα που εχω.

epic fail το 333*9.5 είναι πιο εύκολο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...