Προς το περιεχόμενο

Βρε καλε μου (e7200) γιατί δεν ανεβαίνεις;;

mihalakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκανα μια προσπαθεια και εβαλα στο PLL 1.7 v , στο nb 1.4 και 380χ9.5 αλλα δεν εκανε ποστ καν. Το termination δεν ξερω τι ειναι. Εν τω μεταξυ οπου και αν βλεπω το max vcore που χρειαζονται για να το τρεξουν στα 4.0 ειναι 1.35. Εγω εχω 1.34 τωρα στα 3.17 και το prime βγαζει error στο 10 λεπτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Σιτ κι εγω δε same.Ούτε 3600 στον Ε5200 με 1,414 real1,3 termination.Καθαρα Cpu μπανάνα. Εχω δοκιμάσει ακόμα και με fsb στα 295χ12,5 και τις μνήμες που είναι Geil Ultra σε συχνότητες τάφο. Δεν πήγαινε βήμα παραπάνω αν δεν ανέβαζα κι άλλο vcore???

Πολύ ρεύμα ρε παίδες. 23% πάνω. Είμαστε σοβαροί. Άλλα διάβαζα στο νετ. Ελεος.

Και πριν κανά μήνα πάλευα με εναν ίδιο CPU σε Lanparty με ακριβές μνήμες και 1,335 volt πάνω 3360 δεν έβγαζε ούτε τέταρτο στο orthos. Με default στα 3000 κόλαγε στην εγκατάσταση τον XP

Σίγουρα κάτι εχει πειράξει η intel.

Georgeman αυτή η υπόνοια που πέταξες είναι δική σου ή εχεις μιλήσει-διαβάσει κάτι???

• Moderators

Georgeman αυτή η υπόνοια που πέταξες είναι δική σου ή εχεις μιλήσει-διαβάσει κάτι???

Δικη μου.

Αλλα κατι δε παει καλα τελευταια, ενω στην αρχη ακουγα ποσο τελεια πανε και οι νεοι Core 2 (E7xxx και Ε5xxx), τωρα τελευταια μονο προβληματα σχετικα με μη oc ακουω...

Τοτε ο επεξεργαστης ειναι

banana.jpg.

Δεν ειναι ολοι ιδιοι, εμενα για να τον παω στα 3,6 εδωσα ρευμα παντου (μονο στο ποντικι δεν εδωσα). Ειναι και θεμα VID.

δεν είμαι ο μόνος φαίνεται....έλπιζα και εγώ τουλάχιστον 3.16 με στοκ, ή έστω λίγο παραπάνω...Έχω μείνει στο 3.16γηζ με 1.300 ρεύμα bios (1.328, 1.336,1.348 cpuz se load). orthos δεν βγάζει πάνω από 2λεπτο, αλλά δεν μου έχει κολλήσει πουθενά ούτε σε παιχνίδι. Ενεργοποίησα και σπηδστεπ, το πήρα απόφραξη και έκατσα εκεί...Μητρική δεν θα αλλάξω γιατί τλκ δεν θα γίνει τράμπα.

παρεπιπτόντως τι stepping είναι ο δικός σου?

To ξέρω οτι είναι λάθος, και είναι η πρώτη φορά που το βλέπω...Πράγματι msi είναι. Ο δικός μου έχει vid 1.25 σύμφωνα με coretemp και stepping 6 revision M0 οτι και αν σημαίνει τούτο

• Moderators

Κι εγω με MSI ειχα παει τον Ε6750 στα 3,7.

Και ειχε και πολυυυ vdroop!

και φυσικα ΔΕΝ αυξανονταν τα βολτ με το load, αλλα πεφταν κι αλλΟ!

Εγω εχω Q6600 G0 με VID 1,3 :mad:.

Φιλε ειναι λαθος να αυξανεται το vcore σε load. Ποια μητρικη εχεις? Μηπως εχεις MSI?

not always αν παρατηρήσεις μητρικές που έχουν Vdroop mode σε load όντως το ανεβάζουν :-) και εμένα η avenger χωρίς το Vdroop Control χάνει 0.05V και με το Vdroop Control παίρνει 0.2 πάνω σε load

Να προσθεσω οτι "φαινομενα κλειδωματος", εμφανιστηκαν και στους

Ε21ΧΧ, οταν αρχισαν (σχεδον) ολοι να τους ανεβαζουν μεχρι 3.6 GHz?

Ενω στους τελευταιους τσουρουφλιζεις τη cpu, για να φτασει @ 3.0 :cry:

Ναι, αυτο το vdroop mode που λες πρεπει να δινει παραπανω ρευμα για να ισοσταθμισει την πτωση. Μαλλον ετσι πρεπει να δουλευει (Load Line Calibration στις Asus). Και καποιος αλλος ειχε αυτο το προβλημα με MSI. Μηπως να δοκιμαζες με κανα board της προκοπης? Ποιο εχεις τωρα?

• Moderators
Να προσθεσω οτι "φαινομενα κλειδωματος", εμφανιστηκαν και στους

Ε21ΧΧ, οταν αρχισαν (σχεδον) ολοι να τους ανεβαζουν μεχρι 3.6 GHz?

Ενω στους τελευταιους τσουρουφλιζεις τη cpu, για να φτασει @ 3.0 :cry:

Πες τα ρε Del!

Ναι, αυτο το vdroop mode που λες πρεπει να δινει παραπανω ρευμα για να ισοσταθμισει την πτωση. Μαλλον ετσι πρεπει να δουλευει (Load Line Calibration στις Asus). Και καποιος αλλος ειχε αυτο το προβλημα με MSI. Μηπως να δοκιμαζες με κανα board της προκοπης? Ποιο εχεις τωρα?

σε εμένα τα λες τώρα ή στο παιδί γιατί εγώ τα έχασα :P

οι MSI δεν νομίζω να έχουν τέτοιο option αυτό το επέβαλε η intel μετά την κυκλοφορία του P45 και οι Asus απλά το είχαν σαν Funky stuff μέχρι που το κάνανε να δουλέψει σωστά... τώρα για board της προκόπης :P αν λές σε εμένα καλούλη είναι αυτό που έχω Bios θέλει αλλά δεν λένε να βγάλουν, αν λές για το παιδί δεν νομίζω να κάνει πολλά και με το cpu που έχει και καλύτερο board να πάρει

Τοτε ο επεξεργαστης ειναι

banana

Δεν ειναι ολοι ιδιοι, εμενα για να τον παω στα 3,6 εδωσα ρευμα παντου (μονο στο ποντικι δεν εδωσα). Ειναι και θεμα VID.

Μέχρι να βγάλει η AMD φτηνούς 2 πύρινους 3 πύρινους που να στηρίζονται σε phenom 2 θα τα χουμε αυτά.

Μετά ας βάλει η intel τις μπανάνες της εκει που ξέρει.:X

Ποτέ δεν είμασταν funβλάκες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...