l3eAsT Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Γεία σας . θέλω να πάρω μια βιντεοκάμερα με σκληρό δίσκο δλδ μεχρι 500€ εδω στην ελλάδα , θα την παρω απο εξωτερικό ενοείτε ποιό φθηνά και θα θελα να είναι απο τις ποιό top ... για πείτε την γνώμη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alt10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 εγω αγορασα μια sony με 30gb πολυ καλη ... αλλα ρε παιδι μου αμα πας καπου χωρις pc ειναι μπρεδεμα τα 30gb ειναι λιγα μονο 600 λεπτα... και αυτα γεμιζουν γρηγορα... δεν υπαρχει κανα κολπο για να τα αποθυκευω αλλου κατι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 εγω αγορασα μια sony με 30gb πολυ καλη ... αλλα ρε παιδι μου αμα πας καπου χωρις pc ειναι μπρεδεμα τα 30gb ειναι λιγα μονο 600 λεπτα...και αυτα γεμιζουν γρηγορα... δεν υπαρχει κανα κολπο για να τα αποθυκευω αλλου κατι ... Θα γυρίσεις τον Αρχοντα των Δακτυλίδιων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alt10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 αμαν και εσυ χεχε απλα οκ θα τραβαω συνεχεια βλακιουλες και γεμιζει ευκολα... και 600 λεπτα ειναι με την κανονικη ποιοτητα αμα βαλω υψηλη τοτε ειναι 137 ετσι γραφει ... τι να κανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.