Προς το περιεχόμενο

Αστυνομικός με ραντάρ και υπερβολική ταχύτητα

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα καθώς πήγαινα Θεσσαλονίκη και ήμουν στον επαρχιακό λίγο πριν τα Ν.Μουδανιά πέτυχα αστυνομία με ραντάρ.Ήξερα οτι την πέφτουν εκεί συχνά αλλά ξέχασα να κόψω απο πριν (60 το όριο) και πρέπει να πήγαινα με 90-100.Με σημάδευε νομίζω ο αστυνόμος αλλά δε μου κανε νόημα να σταματήσω.Υπάρχει περιπτωση να σημείωσε πινακίδες (μέχρι να περάσω αυτός ακόμη σημάδευε τους πίσω και δεν τον είδα να γράφει κάτι) και να μου ρθει κλήση στο σπίτι?

Δημοσ.

Όχι Finn. Η παράβαση που καταγράφεται με ραντάρ πρέπει να επιδειχθεί στον παραβάτη εκείνη την στιγμή. Δεν είναι κάμερα που αποτελεί και αποδεικτικό στοιχείο. Αλλιώς θα μπορούσε ο καθένας τροχονόμος να καταγράψει μια οποιαδήποτε ταχύτητα και να την χρεώσει σε όποιον ήθελε. :-)

Και να ξέρεις ότι το ραντάρ καταγράφει ένα μόνο όχημα κάθε φορά. Οπότε να ξέρεις, αν σταματήσει κάποιος μπάτσος 2 αυτοκίνητα ταυτόχρονα, σημαίνει ότι ψάχνει θύματα.

Και κάτι τελευταίο. Αν σου δείξει μια ταχύτητα που πιστεύεις ότι είναι μεγαλύτερη από την πραγματική σου, υπάρχει πιθανότητα να την είχε καταγράψει πιο πριν και όταν και καλά σε "σημάδεψε" να μην πάτησε την σκανδάλη. ;)

Ξέρω γράφω κακίες, αλλά έχουν συμβεί πολλάκις.

Δημοσ.

Γιατι να μην εχει καμερα? Ωραιοτατα υπαρχουν φορητες καμερες που σε καταγραφουν και την τρως εκ των υστερων. Η μπορεσε να διακρινει με 100km/h τι ακριβως ηταν?

Συνηθως παντως εχει αστυνομια πριν την επομενη εξοδο που σε σταματα για να σε γραψει

Δημοσ.

Εϊχε ήδη σταματημένο όχημα το οποίο είχε αναλάβει ο άλλος αστυνομικός.Τον άλλο με το ραντάρ καθώς περνούσα τον έβλεπα να σημαδεύει στα πίσω αυτοκίνητα.

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο σκηνικο μου είχε τύχει αρχες Σεπτέμβρη στον Ισθμό. Πήγαινα τουλαχιστον με 160, μόνος στην αριστερή λωρίδα, και μάλιστα πέρασα καμαρωτός και αφρενάριστος απο μπροστά τους γιατί δε τους κατάλαβα καν. Πακετώθηκα, αλλά ουτε με σταματησαν, ούτε κλήση ήρθε ποτέ μέχρι σήμερα.

Δημοσ.

Τέλεια, να κάνουμε και ένα ειδικό θρεντ πλέον για τις παραβάσεις στον ΚΟΚ και πως να αποφύγετε το πρόστιμο.

Άλλωστε ήδη στην πρώτη σελίδα του μπλαμπλα βρίσκονται δυο θέματα ανάλογου περιεχομένου.

(http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=296767)

Δημοσ.
Θα σου ρθει σπιτι το προστιμο δεν τη γλιτωνεις

Γιατι να μην εχει καμερα? Ωραιοτατα υπαρχουν φορητες καμερες που σε καταγραφουν και την τρως εκ των υστερων. Η μπορεσε να διακρινει με 100km/h τι ακριβως ηταν?

Συνηθως παντως εχει αστυνομια πριν την επομενη εξοδο που σε σταματα για να σε γραψει

Μην τον αγχώνεις τζάμπα...

Αν δεν τον σταμάτησαν επι τόπου ή μερικά μέτρα πιο κάτω δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα..

Κοιμήσου ήσυχος finn :)

Απλά να ξέρεις οτι έχουν βάλει πολλές κάμερες απο θεσ/νικη προς χαλκιδική ξεκινώντας μετά τη γέφυρα της θέρμης..

Πάνε μια σιγά σιγά την πρώτη φορά να δείς που είναι...

Μία έχει στην γέφυρα πριν τους ταγαράδες και μια ακόμα μετά την καρδία..

Μπορεί να την γλύτωσες απο εκεί αλλα αν κάνεις συχνά αυτή τη διαδρομή ίσως να σε έχουν σταμπάρει άλλη φορά...

Care ;)

Δημοσ.

Garnele μη το παίζεις Judge Dredd.

Παραδέχτηκα εξαρχής οτι έτρεχα παραπάνω απ όσο έπρεπε.Ήθελα απλά να ξέρω αν θα πρέπει να περιμένω πρόστιμο ή όχι.

Δημοσ.

Παιδια για να ξερετε, με το ρανταρ πρεπει να σε σταματησουν εκεινη τη στιγμη. αμα δε σε σταματησαν,τη γλυτωσες. Το οτι πηγαινες λιγο πανω απτο οριο δε λεει κατι,πιθανοτατα θα σταματουσαν αυτους που πηγαιναν ΠΟΛΥ πανω απτο οριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...