Προς το περιεχόμενο

Περι Υδροψυξης και Αποδοση...

mavlamemos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτομαι να φτιαξω υδροψυξη!!τι προτεινετε για cpu gpu ψυγειο reservoir αντλια σωληνες και υγρο.Τι πρεπει να προσεξω και τι διαφορα στην αποδοση θα εχω με διαφορετικη διαμετρο σωληνα και ποια να προτιμησω??και κατι τελευταιο: οταν την φτιαξω θα χρειαστει και καποια εξαερωση το κυκλωμα?υπαρχει καποιο συγκριτικο στο net?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μαζι και γω να ρωτησω οποιος ξερει..

η διαμετρος παιζει ρολο σοβαρο στην αποδοση? πχ εγω εχω εσ. διαμ. 8mm επισης τα υγρα κανουν διαφορα ή ολα το ιδιο κανουν πανω κατω?

ρίξτε ένα search έχουμε γράψει άπειρα configurations....

mavlamemos ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ αλλά ζητάς κάποιον να σου πει τι να πάρεις χωρίς να λες το hardware που έχεις εμ τα θες στο πιάτο δεν βοηθάς κιόλας

swiftech εκπλήσσομαι με τέτοιο nic να ρωτάς τέτοια πράγματα :lol: ναι έχει διαφορά στην απόδοση της αντλίας στην πίεση στα block και στις θερμοκρασίες

1/2 ή 3/8 είναι η καλύτερες επιλογές με την 1/2 να είναι η καλύτερη

Vatos τι υγρο χρησιμοποιεις εσυ? εγω αλλαξα το μαμα thermaltake και πηρα το fesher one απο Αγγλια.. αλλα δεν ειδα καμια διαφορα..

swiftech ονομα και πραγμα θα την κανω την υδροψυξη μου σε μια εβδομαδα θα μου ερθει το cpu block gtz της swiftech που λενε οτι τα ριχνει σε ολα τα αλλα.. απλα περιοριζομαι στα 3/8 που εχει η υδροψυξη μου..

vatos με τις παστες ειδες καμια διαφορα και ποια εχεις? και η αντλια σου τι δυναμη εχει?

και εχω μια απορια... ακομα..

εχω συνδεμενο και τον επεξεργαστη και το southbridge.. σε διαταξη τρενακι (το out του cpu στο in του chipset) .. αλλα δεν κατεβηκε πολυ θερμοκρασια σε σχεση με αεροψυξη που του ειχα ( rampage 2 ) αμα τα βαλω με Τ θα ειναι καλυτερα?

παιζει ρολο επισης ποιο θα ειναι το ιν και το ουτ στο μπλοκ του επεξεργαστη? γιατι τσακιζει ο σωληνας της υδροψυξης επειδη ειναι πολυ κοντα και αναγκαστικα εχω βαλει μεγαλυτερο ωστε να κανει καμπυλη...

με τις πάστες είχα κάνει ένα τεστ ένα διάστημα με αρκετές καλύτερη βγήκε η collaboratory που είναι σαν υγρό μέταλλο αλλά έμεινα στην ceramique διαφορά 1-2 *C οπότε άξιζε για τον φόβο της άλλης αντλία στην μία λούπα ( Cpu - Chipset - τριπλό ) έχω μια eheim 1200 L/h στην δεύτερη λούπα ( Vga's - διπλό ) μια Eheim 600 L/h τώρα η λούπα 1 πάει τανκ > αντλία > cpu > Chipset > τριπλό > τανκ η δεύτερη πάει λίγο ανάποδα γιατί θέλω πιο κρύο στης κάρτες και όχι την πίεση στα block οπότε τανκ/αντλία > διπλό > Vga > Vga > τανκ/αντλία οπότε ναι μπορείς να το πεις "τρενάκι" είναι καλύτερο από το T γιατί δεν θα σου πνίξει την αντλία ούτε θα σου στραγγαλίσει την ροή για το in/out είναι αναλόγως το block που έχεις...

ευχαριστω vatos που βοηθας...

η collaboratory δεν απλωνεται με τιποτα.. μια φορα την εβαλα και μαζευα μπιλακια απο ολη την μητρικη.. μπλοκ περιμενω αυτο

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=WC-032-SW&groupid=701&catid=193&subcat=1034

επειδη η υδροψυξη μου δεν λεει και πολλα, ειναι η oncase στο therlmatake xaser xi, προτεινεις δηλαδη να μην βαλω Τ ε?

για να γινει πιο ομαλη η καμπυλη αμα βαλω το ουτ το επεξεργαστη απανω αντι για κατω πειραζει? εχει σημασια ? στα bridge τι θερμοκρασιες εχεις περιπου? γιατι εμενα πιανει 50ρες το sb με υδροψυξη.. και ο επεξεργαστης στα 3.4 ο 940 βαραει ανετα 50ρες

αν έχει in/out το block βάλτο όπως θες αρκεί στο in να πάει ο σωλήνας που θα το ψεκάζει νερό, ναι Τ μην βάλεις δεν αξίζει

το bridge που έχω εγώ είναι ολίγον strange από μητρική ES και είναι αρκετά κρύο ~35 και δεν πάει παραπάνω, στην Abit ήμουν καμιά 40άρια στην χειρότερη αν θυμάμαι καλά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...