Προς το περιεχόμενο

Φτηνό laptop

adamch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας αν γίνεται. Ψάχνω για ένα φορητό στα 500-600ευρώ(καλά δεν με χαλάει και λιγότερα) για χρήση αποκλειστικά για κάψιμο στο Internet-παιχνίδια δεν παίζω.Οπότε θέλω να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο επεξεργαστή, RAM και σκληρό δίσκο(επίσης θέλω να έχει ενσωματωμένη κάμερα).Δεν με ενδιαφέρουν προτάσεις από netbooks(θα προτιμούσα οθόνη 15,4"). Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

σε αυτα που ζητας υπαρχουν αυτα που εχουν ξανασυζητηθει στο φορουμ

1)http://www.infopcstore.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=26&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=671&category_id=168 στα 399ευρω

2)http://www.infopcstore.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=26&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=773&category_id=168 στα 450ευρω

3)http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?25683 στα 480ευρω

αν ημουν στην θεση σου αυτα θα κοιταγα.μπορεις να κανεις και με το παραπανω τις δουλειες που θες.καλους επεξεργαστες,καλη ram,καλους σκληρους και αξιοπιστες εταιρειες

Δημοσ.
ευχαριστώ φίλε μου

Δυστυχως και τα 2 δεν ειναι διαθεσιμα. Εχω παραγγειλει απο τα Φωτα τον 2ο και μου ειπαν για 25 ιαν και βλεπουμε :shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.
Βρε πηγαίνετε αγοράστε στο THINKPAD R61 8919WB5 όσο παίζει ακόμα. Υπενθυμίζω ότι στα Carrefour (αν υπάρχει πλέον) το έχουν στα 550 ευρώ.

Υπάρχουν ακόμη...και μάλιστα αρκετά. Δεν φεύγουν πιθανότατα λογω συντηρητικής σχεδίασης διοτι ο κλασσικός μέσος Ελληνας αγοραστής κοιτάει πιο gay friendly notebook. :-) Αν ήξεραν για τι μηχάνημα μιλάμε θα παίζανε ξύλο για το συγκεκριμένο laptop. Προσωπικά είμαι πολύ στεναχωρημένος που ήδη έχω notebook τέτοιας κατηγορίας και θα ήταν περιττό να πάρω και ένα thinkpad :mad: Πάντως αν ξαναμπώ σε carrefour δύσκολα θα μου ξεφύγει. Η τιμή είναι πρόκληση...

Δημοσ.
Αν ήξεραν για τι μηχάνημα μιλάμε θα παίζανε ξύλο για το συγκεκριμένο laptop.

Παιδιά η κάρτα γραφικών NVIDIA Quadro NVS 140M που έχει αυτό το lenovo είναι ξεχωριστή και πόσα mb? επίσης μέχρι πόσο shared μπορεί να φτάσει?

Σκέφτομαι την αγορά κι εγώ.

Δημοσ.

Αγόρασα προχτές ενα R61 για την αδερφή μου. Φοβερή ευκαιρία για τα λεφτά του, 3 χρόνια εγγύηση και οσο για την εμφάνιση, πάντα θεωρούσα τα θινκπαντ "κλασικής ομορφιάς".

Η κάρτα είναι ξεχωριστή, με 128MB μνημη, όσο για shared δεν ξέρω, που μπορώ να το δω αυτό;

Δημοσ.
Παιδιά η κάρτα γραφικών NVIDIA Quadro NVS 140M που έχει αυτό το lenovo είναι ξεχωριστή και πόσα mb? επίσης μέχρι πόσο shared μπορεί να φτάσει?

Σκέφτομαι την αγορά κι εγώ.

Η κάρτα του είναι αρκετά καλή. Περίπου σαν μια nvidia 7600...(ενδεικτικά 3dmark05=3200). Νομίζω τα περισσότερες games θα τα παίζεις με καποιες παραχωρήσεις στα details.

Δημοσ.
Υπάρχουν ακόμη...και μάλιστα αρκετά. Δεν φεύγουν πιθανότατα λογω συντηρητικής σχεδίασης διοτι ο κλασσικός μέσος Ελληνας αγοραστής κοιτάει πιο gay friendly notebook. :-) Αν ήξεραν για τι μηχάνημα μιλάμε θα παίζανε ξύλο για το συγκεκριμένο laptop. Προσωπικά είμαι πολύ στεναχωρημένος που ήδη έχω notebook τέτοιας κατηγορίας και θα ήταν περιττό να πάρω και ένα thinkpad :mad: Πάντως αν ξαναμπώ σε carrefour δύσκολα θα μου ξεφύγει. Η τιμή είναι πρόκληση...

Το Carrefour της Θεσσαλονικης στο Φοινικα εχει ακομη κομματια, 549 ΕΥΡΩ :-)

Δημοσ.
Γεια σας. Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας αν γίνεται. Ψάχνω για ένα φορητό στα 500-600ευρώ(καλά δεν με χαλάει και λιγότερα) για χρήση αποκλειστικά για κάψιμο στο Internet-παιχνίδια δεν παίζω.Οπότε θέλω να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο επεξεργαστή, RAM και σκληρό δίσκο(επίσης θέλω να έχει ενσωματωμένη κάμερα).Δεν με ενδιαφέρουν προτάσεις από netbooks(θα προτιμούσα οθόνη 15,4"). Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Πήγαινε στο MULTIRAMA στο MALL έχει προσφορά από την DELL 600 εύρω με 2.10 επεξεργαστή αλλά μόνο στο MALL , :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...