Προς το περιεχόμενο

Λαθος ΔΟΥ σε τιμολόγιο

DrLo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα από το πλαίσιο κάτι πραγματάκια (πριν την πρωτοχρονιά) αλλά κάνανε λάθος την ΔΟΥ και αντί να γράψουν βάλουν "ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ" (Λακωνία) βάλανε "ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΟΥ" (Κοζάνη). Πως τότε πήγε το μάτι μου και το είδα (είχε γίνει πριν βλακεία με τα στοιχεία τιμολογίου - στοιχεία τόπου παράδοσης και είχα τον νού μου) και το είπα στην υπάλληλο η οποία το διόρθωσε χειρόγραφα και από ότι μου είπε τα διόρθωσε και στον ΗΥ αλλά δεν έβγαλε νέο τιμολόγιο.

Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ?

Επειδή όλα τα περιμένω από το πλαίσιο μπας και άλλαξε όχι τη ΔΟΥ του τιμολογίου αλλά στη καρτέλα μου ? (που παρεπιπτόντως στο πρόγραμμα του πλαισίου δεν αναφέρεται ως ΔΟΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΒΟΙΩΝ αλλά ως ΔΟΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ)

Ένα τέτοιο τιμολόγιο είναι έγκυρο (πρέπει να κάνω και δήλωση ΦΠΑ όπου νά 'ναι)

Δημοσ.

Έχω πάρει πάντως τέτοια τιμολόγια (διορθωμένα με το χέρι) και δεν είχα πρόβλημα...

Το πρόβλημα νομίζω πως θεωρητικά είναι αν σε ένα πιθανό έλεγχο δεν αναγράφεται το ίδιο στο τιμολόγιο σου και στο διπλότυπο του...

Τώρα σίγουρα υπάρχουν και πιο ειδήμονες...

Αλλα αυτή την εντύπωση έχω.

Δημοσ.

Δε θυμάμαι να το διόρθωσε στο δικό της αντίτυπο (στο δικό μου μάλιστα μου είπε να το διορθώσω εγώ) αλλά έλλαξε μόνο κάτι στον ΗΥ. Δεν ξέρω μήπως να αντίτυπα που κρατά το Πλαίσιο δεν τυπώνονται εκείνη τηστιγμή αλλά όλα μαζί σε κάποιο κεντρικό σημείο

Δημοσ.
Αγόρασα από το πλαίσιο κάτι πραγματάκια (πριν την πρωτοχρονιά)... ...τα περιμένω από το πλαίσιο...

Δεν εχω απαντηση σ'αυτο που ρωτας,

αλλα επειδη σκοπευω να αγορασω απο το Πλαισιο, online,

εχεις κοντα ενα μηνα κι ακομα δεν εχουν ερθει;;;

Ηταν εν γνωση σου οτι θα υπηρχε αυτη η καθυστερηση;

Δημοσ.

αν η αξία τους είναι κάτω από 300 ευρώ (χωρίς το ΦΠΑ) δεν νομίζω πως παίζει να έχεις πρόβλημα, μιας και δεν θα τα βάλεις στις συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών προμηθευτών.

Δημοσ.
Δεν εχω απαντηση σ'αυτο που ρωτας,

αλλα επειδη σκοπευω να αγορασω απο το Πλαισιο, online,

εχεις κοντα ενα μηνα κι ακομα δεν εχουν ερθει;;;

Ηταν εν γνωση σου οτι θα υπηρχε αυτη η καθυστερηση;

Δεν είπα αυτό το πράγμα κύριε δημοσιογράφε. Αυτά είναι συρραφές που γίναν στις δηλώσεις μου. Δείξτε όλο το video για να μάθει ο κόσμος την αλήεθια.

Πάντα ήθελα να το πω αυτό.

"όλα τα περιμένω από το πλαίσιο" σημαίνει ότι τους έχω ικανούς για όλα (τα πράγματα τα πήρα την επόμενη μέρα. Σε αυτό το πλαίσιο είναι ΟΚ.

Βέβαια

- ο courier δε μου ζήτησε να υπογράψω για την παραλαβή (ένας κακός άνθρωπος θα τα ξαναζητούσε 2η φορά).

- όταν τα παρέλαβα τα στοιχεία τιμολογίου ήταν τα ίδια με τα στοιχεία τόπου παράδοσης παρόλο που κατά την παραγγελία είχα δηλώσει σαφέστατα τη διαφορά

- όταν πήγα στο κατάστημα να διορθώσω το τιμολόγιο μου δώσανε αυτό με τη λάθος ΔΟΥ

-----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 08 : 43 : 45-----

αν η αξία τους είναι κάτω από 300 ευρώ (χωρίς το ΦΠΑ) δεν νομίζω πως παίζει να έχεις πρόβλημα, μιας και δεν θα τα βάλεις στις συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών προμηθευτών.

Αυτό δεν ισχύει πια. Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που πρέπει να δηλώνεις ΟΛΑ τα τιμολόγια.

Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα καθώς τα μόνα υποχρεωτικά πεδία στην συγκεντρωτική είναι ποσό και ΑΦΜ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...