Προς το περιεχόμενο

Εκτυπωτής - πρόβλημα εκτύπωσης από word

sarantatessera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Είχα ακριβός το ίδιο πρόβλημα και το πήγα σε μια εταιρία στην γειτονιά που επισκευάζει εκτυπωτές και μου το έφτιαξαν την ίδια μέρα και μου είπαν ότι έχει βρομίσει ένας οπτικός αισθητήρας

Υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι μόνος μου; Ή τέλος πάντων υπάρχει κάποια άλλη λύση; Όχι τίποτα άλλο, θυμήθηκα κιόλας ότι πριν 2-3 μήνες μπορούσα να εκτυπώσω μια χαρά!

Μήπως υπάρχει κάτι που πρέπει να καθαρίσω; Σε έναν εκτυπωτή στη δουλειά (εκεί έχουμε xp βέβαια, εδώ έχω vista) θυμάμαι κάτι κάναμε (καθαρισμό ακροφυσίων, κάτι τέτοιο από το control panel). Εδώ δεν βρίσκω κάτι τέτοιο.

Επίσης αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως εκτυπώνει μια χαρά τη δοκιμαστική σελίδα ολοκάθαρη και δεν μπορεί να εκτυπώσει από word...

Όποιος έχει καμιά ιδέα, θα με βοηθήσει πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε αν και εριξα μονο μια ματια στο νετ ,πιστευω σε βιστα δεν θα δουλεψει σωστα ποτε.θα ξανα κοιταξω αργοτερα αλλα χλωμο το βλεπω.εναν ιδιο μου ειχε χαρισει ο αδελφος μου και στο καπακι τον ξαναχαρισα.δεν εστρωνε με τιποτα.http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00808543&lc=en&dlc=en&cc=us&lang=en&product=59868 ψαξε και λιγο εδω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...