sarantatessera Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Έχω έναν παλιό εκτυπωτή Hewlett Packard DeskJet 840C και αφού αγόρασα κάποια καινούργια μελάνια και εκτυπώνω κανονικά την Windows Printer Test Page και βγαίνει μια χαρά, όταν πάω να εκτυπώσω από word μου βγαίνουν "θολά", σαν να μην έχει μελάνι. Έχει κανείς κάμια γνώμη τι μπορεί να φταιεί; Έχω ανάγκη να εκτυπώσω κάποιες σελίδες και όποια γνώμη μπορεί να με βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billakoskav Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 όταν λες παλίος... τί εννοείς?? μήπως δεν είναι συμβατός με win xp ή vista και θέλει να κατεβάσεις καινούρια drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarantatessera Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Εννοώ ότι τον έχω πολλά χρόνια και τον περισσότερο καιρό αχρησιμοποίητος. Τέλος πάντων, μελάνια έχει καινούργια, τον αναγνωρίζει κανονικά το laptop με vista, κάνω κανονικά την εκτύπωση της δοκιμαστικής σελίδας, όλα φαίνονται πεντακάθαρα, αλλά δεν μπορώ να εκτυπώσω καθαρά από word, βγαίνουν σαν να μην έχει μελάνι, χάλια. Δοκίμασα με διάφορες γραμματοσειρές και σε όλες έχει τα ίδια αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SUMMER09 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μηπως πρεπει να τον ρυθμισεις να εκτυπωνει σε καλυτερη ποιοτητα απο το word; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarantatessera Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Όχι, δεν είναι αυτό, το έχω βάλει στην καλύτερη ποιότητα. Πάντως και στο Notepad χάλια τα βγάζει. Τι στο καλό να φταίει ρε γαμώτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SUMMER09 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 ισως οπως ειπε και ο φιλος billakoskav να βρεις drivers καινουργιους.Αν παλι δεν γινει τιποτα τοτε.....ατυχησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 καμια φορα αν μεινει καιρο αδουλευτος ο εκτυπωτης μενει μελανι στην κεφαλη που ξεραινεται.μπορει να φταιει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarantatessera Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Κοίτα να δεις, εγώ απλά το έβαλα στη θύρα usb και αυτό έκανε install από μόνο του απ' ότι κατάλαβα. Γιατί μετά όταν πήγα στους printers από το control panel το έδειχνε κανονικά και το είχε επιλεγμένο ότι και καλά αυτός ήταν ο default printer μου. Δεν ξέρω αν αυτό που είπα λέει κάτι, αλλά το είπα μήπως έκανα κάτι λάθος, επειδή είμαι και παντελώς άσχετος. Πως και που μπορώ να ψάξω για καινούργιους drivers; -----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 10 : 31 : 27----- καμια φορα αν μεινει καιρο αδουλευτος ο εκτυπωτης μενει μελανι στην κεφαλη που ξεραινεται.μπορει να φταιει αυτο. Σωστό αυτό αλλά από τη στιγμή που μου εκτυπώνει καθαρότατα και μια χαρά την Windows Printer Test Page, δεν θα έπρεπε να εκτυπώνει και τα άλλα; Επίσης σε αυτήν την δοκιμαστική σελίδα γράφει το εξής: Gongratulations! If you can read this information, you have correctly installed your HP κλπ, οπότε λογικά έχει γίνει κανονικά install, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SUMMER09 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Απο το word βαλε εκτυπωση κατευθειαν με τον εκτυπωτη οχι στην δοκιμαστικη. Μολις σε βγαλει στο παραθυρο του εκτυπωτη να διαλεξεις τροπους εκτυπωσης, βαλε αργη εκτυπωση με εντονα γραμματα.Και βλεπουμε... Για drivers μπες στην ιστοσελιδα της εταιρειας και ψαξε να βρεις το μοντελο σου. αλλιως βαρα το στο google <<drivers Hewlett Packard DeskJet 840C>> οταν τους κατεβασεις πηγαινε στον πινακα ελεγχου --εκτυπωτες και fax---στον εκτυπωτη δεξι κλικ ----ιδιοτητες---για προχωρημενους----ευρεση νεου προγραμματος οδηγησης, δηλωνεις τα αρχεια που κατεβασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarantatessera Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Απο το word βαλε εκτυπωση κατευθειαν με τον εκτυπωτη οχι στην δοκιμαστικη.Μολις σε βγαλει στο παραθυρο του εκτυπωτη να διαλεξεις τροπους εκτυπωσης, βαλε αργη εκτυπωση με εντονα γραμματα.Και βλεπουμε... Για drivers μπες στην ιστοσελιδα της εταιρειας και ψαξε να βρεις το μοντελο σου. αλλιως βαρα το στο google <<drivers Hewlett Packard DeskJet 840C>> οταν τους κατεβασεις πηγαινε στον πινακα ελεγχου --εκτυπωτες και fax---στον εκτυπωτη δεξι κλικ ----ιδιοτητες---για προχωρημενους----ευρεση νεου προγραμματος οδηγησης, δηλωνεις τα αρχεια που κατεβασες. Πως γίνεται να βάλω να κάνει αργή εκτύπωση με έντονα γράμματα; Δεν μπορώ να δω τέτοια επιλογή πουθενά. Επίσης θέλω να ρωτήσω: πως κάνω καθαρισμό κεφαλής στα vista, γιατί στα xp μπορούσα να το κάνω και καμιά φορά έφταιγε αυτό με τον εκτυπωτή (άλλον, της δουλειάς). Όσο και να το ψάχνω στα vista, στους printers δεν μπορώ να το βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SUMMER09 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 στον EPSON που εχω υπαρχει αυτη η επιλογη στον δικο σου εκτυπωτη δεν ξερω. τωρα οσο για VISTA ειμαι ασχετος τελειως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
treloxakeras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Είχα ακριβός το ίδιο πρόβλημα και το πήγα σε μια εταιρία στην γειτονιά που επισκευάζει εκτυπωτές και μου το έφτιαξαν την ίδια μέρα και μου είπαν ότι έχει βρομίσει ένας οπτικός αισθητήρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarantatessera Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ. Υπάρχει όμως περίπτωση να μπορώ να κάνω κάτι από μόνος μου, γιατί το να το στείλω το αποκλείω (μιας και είμαι από επαρχία και εδώ δεν έχει τέτοιο κατάστημα) και μόνο τα έξοδα αποστολής θα είναι παραπάνω από έναν καινούργιο. Ξέρει κανείς μήπως αν καταπιαστώ εγώ ο ίδιος, αν θα μπορέσω να βγάλω άκρη; Εννοώ, είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarantatessera Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarantatessera Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά, όποιος μπορεί ας βοηθήσει, ακόμα δεν έχω βρει καμία άκρη. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.