Sotosgl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα σας Θα ηθελα να σας ενημερωσω σχετικα με ενα θεμα που προέκυψε σημερα απο την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ( http://www.electroniki.gr'>http://www.electroniki.gr ) Στην ιστοσελιδα τους http://www.electroniki.gr υπαρχει η επιλογη ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ οπου πωλουνται εκθεσιακα κομματια Η προσφορα αυτη ισχυε απο 15-01-2009 μεχρι τις 11:55μ.μ. 19-01-2009 και αφορουσε 2 Τηλεορασεις στην τιμη των 299€ η καθε μια και σε καθε χτυπημα καθε δημοπρατιτή θα ανεβαινε το ποσο κατα 10€ Η σελιδα ομως παρουσιαζε προβληματα και δεν μπορουσα να προβω στην Online Παραγγελια της Εστειλα Email στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ εξηγωντας το προβλημα τους και παραλληλα τονιζοντας το ενδιαφερον μου για αμεση αγορα Με τηλεφωνικη μου επικοινωνια σημερα μιλωντας με την υπευθυνη του τμηματος στο 2105703100 της ειπα να προχωρησουμε στην παραγγελια και μου ειπε να περιμενω τηλεφωνο επιβεβαιωσης για να δωσω τα στοιχεια μου Μετα την δευτερη επικοινωνια μου ειπε οτι μετα απο το δικο μου ηρθαν και αλλα emails σχετικα με τα προιοντα και θα ξανανεβει στην ιστοσελιδα με μορφη δημοπρασιας. Αλλα με τριτη μου επικοινωνια σε υποκαταστημα της Ηλεκτρονικης το προιον φαινεται "Κρατημενο" απο εναν αλλο αγοραστη. Τα προιοντα ειναι τα εξης: Hitachi LCD TVs - 37" (94cm V) - 37LD8600 Thomson 37LB130S5 (37LB130S5) LCD TV - Thomson HDTV TVs, HDTV Monitors Θα ηθελα να ενημερωθω σχετικα με τα δικαιωματα μου ως καταναλωτης και τι μπορουμε να κανουμε σχετικα με αυτην την περιπτωση και αν μπορειτε να προβείτε σε τηλεφωνικη επικοινωνια στο 2105703100 για να λυθει αυτο το θεμα. Ξερω οτι θα παρω τα @@ μου αλλα τι εχω να χασω;
tectonator Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Έγω πάντως αυτή την στιγμή βλέπω ότι και οι δυο TV είναι σε διαδικασία δημοπρασίας.
Sotosgl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Έγω πάντως αυτή την στιγμή βλέπω ότι και οι δυο TV είναι σε διαδικασία δημοπρασίας. Και που ειναι υπαρχει προβλημα και δεν γινεται να χτυπησεις... Το προβλημα ειναι οτι ενω ειχα επικοινωνησει και απλα περιμενα τηλεφωνο για να δωσω στοιχεια αποστολης μου λενε ξανα δημοπρασια και μετα απο 1 ωρα οτι ειναι κρατημενη απο εναν αλλο.
Tigran Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον σε μπέρδεψαν με....τον εαυτό σου Από τη στιγμή που δεν κατάφερες να κάνεις την αγορά και να κερδίσεις την δημοπρασία, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι μεμπτό. Η δημοπρασία επανεκκινήθηκε και αυτός που θα την κερδίσει, θα την πάρει. Αν το site έχει πρόβλημα και κανείς δεν μπορεί να καταχωρίσει προσφορά, τότε σημαίνει ότι η δημοπρασία δεν εξελλίσεται, άρα θα πρέπει να επαναδημοσιευθεί εφόσον διορθωθεί το πρόβλημα.
Sotosgl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον σε μπέρδεψαν με....τον εαυτό σου Από τη στιγμή που δεν κατάφερες να κάνεις την αγορά και να κερδίσεις την δημοπρασία, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι μεμπτό. Η δημοπρασία επανεκκινήθηκε και αυτός που θα την κερδίσει, θα την πάρει. Αν το site έχει πρόβλημα και κανείς δεν μπορεί να καταχωρίσει προσφορά, τότε σημαίνει ότι η δημοπρασία δεν εξελλίσεται, άρα θα πρέπει να επαναδημοσιευθεί εφόσον διορθωθεί το πρόβλημα. Tigran ισως δεν εγινα αντιληπτος.. Τους ενημερωσα πρωτα με email πριν ληξει η δημοπρασια για το προβλημα! Μολις εληξε στις 19-01-2009 στις 11:55 μ.μ. αφαιρεθηκε απο το site Μιλησα το πρωι με την υπευθυνη για τις αγορες μεσω internet που ειδε και το email για το προβλημα στο site. Σημειωση το email μου ηταν το μοναδικό Αφου μιλησαμε ειπε οτι θα παρω την οθονη μιας και ειμαι ο πρωτος και μοναδικος πλειοδοτης στα 309€ σαν να εχω χτυπησει δλδ το προιον 1 φορα. Απο εκει και περα αρχιζει η ιστορια... Ενω περιμενα τηλεφωνο για να δωσω τα στοιχεια αποστολης οπως ειπαμε, με παιρνει και μου λεει μας ηρθαν και αλλα emails(μετα απο το δικο μου και πολυ πιθανόν μεσα απο το Insomnia που ανεφερα το θεμα) και θα ξαναγινει η δημοπρασια. Αρα εχουμε και λεμε. Ημουν ο μοναδικος πλειοδοτης το email μου ηταν το μοναδικο συννενοηθηκαμε για την τιμη και ξαφνικα μου πεταει θα ξαναγινει. Και τωρα ενω ειναι το προιον στο site για δημοπρασια στα καταστηματα ο υπολογιστης λεει οτι ειναι κρατημενο σε αλλο ονομα... Σημειωση το site τους εχει ακομα προβλημα.. Πολλες συμπτωσεις με τις online αγορες τελευταια....
souza_t_alogaki Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Παιδια να ξερετε οτι αυτα τα κομματια ειναι μεταχειρισμενα. Δινουν κανονικη εγγυηση? Εγω δε το ρισκαρω.
Sotosgl Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Παιδια να ξερετε οτι αυτα τα κομματια ειναι μεταχειρισμενα. Δινουν κανονικη εγγυηση?Εγω δε το ρισκαρω. Iσχυει η εγγυηση κανονικοτατα σουζα! Ηταν το πρωτο πραγμα που ρωτησα και τα υπολοιπα μετα ; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.