Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση οθόνης TFT με playstation 1

Coma_Black

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνετε κάτι τέτοιο ρε παιδιά? Αν ναι ξέρετε κάποιον τρόπο? Δηλαδή να πάρω κάποιο συγκεκριμένο καλώδιο ? Η θέλει πατέντα ? Θέλω να παίζω κάποια παλιά παιχνίδια και επειδή δεν έχω τηλεόραση λέω αν γίνεται να συνδέσω την κονσόλα στην οθόνη του υπολογιστή.

Δημοσ.

Θες κατι τετοιο...link

Περνεις εναν μετατροπεα απο scart σε svideo (εκτος και αν το playstation δεν εχει scart αλλα τα τρια καλωδια κοκκινο-κιτρινο-ασπρο),συνδεεις το playstation στο S-Video input και εισαι ετοιμος

Δημοσ.
ΕΛΕΟΣ ΠETA TO!!!!!!!!!!!!ΠΑΡΕ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΕΝΑ ΠΣ2..........ποσο τσιγκουνια!!!!

Mr V όταν για κάποιον τα 100 ευρώ είναι δεδομένα δεν σημαίνει ότι είναι για όλο τον κόσμο!!!!!!

Αν ήθελε και μπορούσε να αγοράσει το ps2 δεν θα έκανε και την ερώτηση.

ΕΛΕΟΣ για την απάντηση σου!!!!!!

Ζητώ συγνώμη σε όλους τους άλλους για την εκτός ποστ απάντηση
Δημοσ.
ΕΛΕΟΣ ΠETA TO!!!!!!!!!!!!ΠΑΡΕ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΕΝΑ ΠΣ2..........ποσο τσιγκουνια!!!!

θεωρω οντως απαραδεκτη την απαντηση σου φιλε μου!!! πως την εχουνε δει καποιοι οτι βγαζουμε ολοι μας καθε μηνα απο 3.000ευρω δεν μπορω να το καταλαβω.... καποιοι δυσκολευονται να πληρωσουν κ τον λογαριασμο της ΔΕΗ κ θα δωσουν κ επιπλεον 100ευρω για κατι που ουσιαστικα δεν τους χρειαζεται??? μιλαω γενικα.

Δημοσ.

Δεν αξιζει λογω της native χαμηλης αναλυσης των παιχνιδιων του ps1 θα δειχνει αθλια σε lcd.Εδω στο ps3 που κανει και ενα upscale και παλι η απεικονιση ειναι μετρια.Καλυτερα βρες μια 14αρα crt και αφιερωσει τη στο ps1.

Δημοσ.

μπορεί επίσης να αγοράσει ένα εσωτερικό tv tuner και να κάνει τη δουλειά του με ε΄να ποσό γύρω στα 25-30 ευρώ...η ποιότητα με αυτό εμένα δε μου φαίνεται χειρότερη από μια κλασσική τηλεόραση μπαούλο

Δημοσ.

οχι δε συμφωνω με το εσωτερικο tuner το εψαχνα καποτε για να συνδεσω xbox και το ειχα δοκιμασει και με vga box και με tv tuner εσωτερικο και το αποτελεσμα δεν ηταν καθολου καλο.Ευτυχως δεχτηκαν και μου αλλαξαν το vga box στο καταστημα που το ειχα αγορασει και δεν πηγαν χαμενα τα χρηματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...