alexzzz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Εγώ παρατήρησα και το αντίστροφο: πολλά μέλη που έγραφαν σε greeklish και μετά την απαγόρευση αποδείχτηκαν ανορθόγραφοι, χρόνο με το χρόνο να βελτιώνουν πάρα πολύ την ορθογραφία τους Ευχαριστώ, τεμών μοντ... οι κόποι μου αναγνωρίζονται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 εγώ άρχισα να βλέπω engreek...έχει να πέσει πάλι τρελό report...
waves Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Άι λάικ ε λοτ δις πόλισι οφ δε φόρουμ αμπάουτ δε γκρίκλις ίσιου. Συμφωνώ με την υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας και τη διατήρησή της σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Καλό θα ήταν και οι ιστότοποι να έχουν ελληνικά ονόματα π.χ. Αϋπνία!!! Αλλά είναι και τακαταραμένα URL.... Λετς κοντίνιου
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ωχ που ειναι ο ''Θρες" τωρα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 καλάαααααααααααα, θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε...
civperr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Κάθε φορά που προσπαθώ να γράψω απάντηση σε θέμα χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες μου εμφανίζεται το εξής μήνυμα: Αυτό δεν εμφανιζόταν παλαιότερα...κάνω κάτι λάθος;;;
Hal9000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Κάθε φορά που προσπαθώ να γράψω απάντηση σε θέμα χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες μου εμφανίζεται το εξής μήνυμα: Αυτό δεν εμφανιζόταν παλαιότερα...κάνω κάτι λάθος;;; Διάβασε το πρώτο μήνυμα αυτού του θέματος για τυχόν απορίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.