bardock300 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας, υπαρχει κανεις σας που ειχε αγορασει το call of duty 2 αλλα δεν το πολυ παιζει πια? Αν ναι γινεται να μου στειλει το Serial Number ( ή αλλιως Keycode) σε pm? Ο λογος ειναι οτι θελω να παιζς καμια φορα Cod2 multiplayer κ γι'αυτο το λιγο δεν αξιζει να το αγορασω..Ευχαριστω.
elven Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Όχι ότι δεν θέλω να στο στείλω,αλλά να ντρέπομαι που με βλέπεις να σιδερώνω
deminho11 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας, υπαρχει κανεις σας που ειχε αγορασει το call of duty 2 αλλα δεν το πολυ παιζει πια? Αν ναι γινεται να μου στειλει το Serial Number ( ή αλλιως Keycode) σε pm? Ο λογος ειναι οτι θελω να παιζς καμια φορα Cod2 multiplayer κ γι'αυτο το λιγο δεν αξιζει να το αγορασω..Ευχαριστω. Άμα ψάξεις λίγο μπορείς να βρείς ένα fix για multiplayer και θα έχεις καμια 700αριά σέρβερς διαθέσιμους...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 απορία... γιατί ταίριαξε το topic περισσότερο στο Μπλα Μπλα section από ότι στο PC Games section?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας, υπαρχει κανεις σας που ειχε αγορασει το call of duty 2 αλλα δεν το πολυ παιζει πια? Αν ναι γινεται να μου στειλει το Serial Number ( ή αλλιως Keycode) σε pm? Ο λογος ειναι οτι θελω να παιζς καμια φορα Cod2 multiplayer κ γι'αυτο το λιγο δεν αξιζει να το αγορασω..Ευχαριστω. Όπως αντιλαμβάνεσαι, κάτι τέτοιο είναι ενάντιο στους Όρους Χρήσης του forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.