Nik0s Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Eγω προσωπικα πλεον χρησιμοποιω τα Win7 Codecs v2 επειδη ειμαι πλεον με τα 7αρια και ηθελα να σε ρωτησω φιλε αν κανω καλα που τa χρησιμιοπιω πλεον εναντι των ffdshow. Kαι κατα δευτερον εαν παρολο που τα εχω εγκατεστημενα τα χρησιμοποιει by default o MPC-HC ή εξακολουθει να χρησιμοποιει τα internal τα δικα του? Πρεπει να του το πουμε να το κανει η το κανει αυτοματα εξ'ορισμου?
Nik0s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 επιση;ς και στον VLC που εβαλα χτες βλεπει να Win7 codecs kai ta xrhsimopoiei ή εξακολουθει να χρησιμοποιει τα ιντερναλσ του? Παρακαλω απαντηστε μου σε αυτο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:32 ---------- Επισης τι ακριβως εννεουμε οταν λεμε "renderer? και "colorspace"? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:08 ---------- Αν στο resize «κλειδώσουμε» την ανεξάρτητη αλλαγή οριζόντιας και κάθετης ανάλυσης και την κάνουμε κατά τέτοιο τρόπο ώστε το ποσοστό αύξησης (ή και μείωσης, στην περίπτωση downscaling) των pixels και στους δύο άξονες είναι το ίδιο, τότε το καρέ που προκύπτει θα έχει ακριβώς τον ίδιο λόγο πλευρών με το αρχικό και δε θα υπάρχει παραμόρφωση. Σωστα ετσι δεν θα εχουμε επιμηνκυμενα κεφαλια σαν εξωγηινα η χοντρα κεφαλια ας πουμε θα φαινοντε φυσιολογικα αλλα οπωςδηποτε ομως ενα καρε μετα το upscaling θα εχει χασει σε ποιοτητα ετσι δεν ειναι?
Nik0s Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 > > http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303980 Πηρα αυτο το εργαλειο πριν ενα μηνα για να λυσω τα προβληματα με την προβολη και οντως ειναι φανταστικο ....απο αποψη ποιοτητας ηχου εικονας κλπ, τα εχεις ολα μεσα στον εξωτερικο δισκο και διαβαζει τα παντα βιντεο φωτο ταινιες μουσικη κλπ....(συνδεση με hdmi), τελειο ....αλλα τις ταινιες που εχω ενσωματωσει του υποτιτλους με το AVIAddXSub δεν τους διαβαζει και οταν βαζω την ταινια και το srt στον ιδιο φακελο , μου δειχνει κατι κινεζικα (0ΟΟοοοοΟ0Οο),και ειναι περιεργο γιατι υποστιριζει ελληνικους υποτιτλους και κατεβασα και την τελευταια εκδοση firmware > Δεν ξερω γιατι το κανει αυτο..??? > Αλλα τις ταινιες που εχω κατεβασε απο το ^%&$^%&$^%* ,τις δειχνει κανονικα με τους υποτιτλους....ετσι σκεφτηκα μια λυση να κανω οτι κανουν στοn ταδε τρακερ με τους υποτιτλους , αλλα δεν ξερω πιο προγραμμα χρησιμοποιουν(αυτο για τις ταινιες που δεν βρισκω στο gταδε τρακερ και τις κατεβαζω απο αλλου η δεν θελω να χρεωνομαι ratio). Bρηκα ενα προγραμμα WinAVI Video Converter που κατι κανει αλλα θελει μετατροπη και κραταει και αρκετο χρονο οπως και ενα προγραμμα που ειχε προσφορα με το wd tv hd media player , που ειναι το Media Converter 2.5 το οποιο δεν το δοκιμασα....(δεν ξερω καιπως δουλευει)..... > > Οπως καταλαβες , μεγαλη ιστορια και ετσι ειπα μηπως εσυ μπορεις να βρεις καμια πιο ευκολη και απλη λυση.... > > Παντως , κανονικα επρεπε να παιζει τους υποτιτλους οταν ειναι στον ιδιο φακελο και με ιδιο ονομα..... > > Τελικα αντι να παιζει αυτο ...ταπαιξα εγω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.