kostasxx1982 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα παιδια..αν και πολλες ερωτησεις εχουν γινει εδω μεσα περι του χbox360 και πωσ φλασαρετε κλπ κλπ....θελω και γω με την σειρα μου μια βοηθεια.φλασαρα το χβοχ360 σημερα...πληρωσα κιολας για να το κανω αλλα δεν εχω βρει ακομα ακρη που θα βρω παιχνιδια για χβοχ360 στο ιντερνετ, πως θα αντιγραφω (βλεπω κατι iso ) αλλα με ποιο προγραμμα θα το κανω σιγουρα καλυτερα υπαρχει καμια καλη σελιδα για ολα αυτα?μου εχουν πει κιολας πωσ τα usa δεν παιζουν σε europe. και εχω και ενα μεγαλο ερωτημα αν κατεβασω πχ εγω ενα game iso μπορω να το περασω στο σκληρο δισκο του χβοχ η οχι? απλο ερωτημα ειναι...(νεος ακομα ειμαι θα μαθω)
Fronimitis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 δεν υπαρχει κονσολα χβοχ Υπάρχει όμώς η δικιά μου η αχβαχ!
afentiko Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ήμαρτον ρε παιδιά.... Φίλε μου ακριβώς επειδή τα έχουμε πει άπειρες φορές ή ψάξε λίγο για κάνα προϊγούμενο thread που να απαντάει στις ερωτήσεις σου ή πήγαινε εδώ http://www.360-gr.com/ και θα βρεις ό,τι θέλεις περί xbox 360
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.