Προς το περιεχόμενο

!!! Εκθεσιακά Κομμάτια !!!

Sotosgl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χανουμε την ουσια!

Η τιμη ειναι λιωμα με την τιμη της καινουργιας αγοραζω 2 εκθεσιακες τηλεορασεις και μου μενουν και κατι ψιλα.

Αρα αγοραζω 2 ιδιες που ειναι φθηνοτερες απο την καινουργια,την μια την βαζω στην αποθηκη και μολις τα κακαρωσει στα 2 χρονια ακριβως (ετσι τραγικα τα παρουσιαζετε) η μια,βγαζω απο την αποθηκη την αλλη και ειναι σαν να μην μου ελλειψε ποτε..

Αν σας φαινετε λογικο αυτο συγνωμη αλλα αποχωρώ..

Ειπαμε εγγυηση εχει...Αληθεια ποσοι απο εσας εχετε στειλει τηλεοραση για Service;

Τουλαχιστον εγω μια 22αρα Sony CRT που εχω εδω και 159 περιπου χρονια δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο...

• Moderators
Δημοσ.

Σε σερβις πολλες φορες.

Εντος εγγυησης ποτε.

Τις CRT συνηθιζαμε να τις κραταμε πολυυυυυ...

Δημοσ.
Παιδια χανουμε την ουσια!

Η τιμη ειναι λιωμα με την τιμη της καινουργιας αγοραζω 2 εκθεσιακες τηλεορασεις και μου μενουν και κατι ψιλα.

Αρα αγοραζω 2 ιδιες που ειναι φθηνοτερες απο την καινουργια,την μια την βαζω στην αποθηκη και μολις τα κακαρωσει στα 2 χρονια ακριβως (ετσι τραγικα τα παρουσιαζετε) η μια,βγαζω απο την αποθηκη την αλλη και ειναι σαν να μην μου ελλειψε ποτε..

Αν σας φαινετε λογικο αυτο συγνωμη αλλα αποχωρώ..

Ειπαμε εγγυηση εχει...Αληθεια ποσοι απο εσας εχετε στειλει τηλεοραση για Service;

Τουλαχιστον εγω μια 22αρα Sony CRT που εχω εδω και 159 περιπου χρονια δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο...

Άπό τιν στιγμή που αντιλαμβάνεσαι και αποδέχεσαι και το ρίσκο δεν καταλαβαίνω γιατί να μην προχωρήσεις στην αγορά. ;)

Δημοσ.

Πήρα εκθεσιακό κομμάτι (42αρα LG) σε πάρα πολύ καλή τιμή πριν από 2 χρόνια.

Η εγγύηση μετράει απ΄την πώληση-ημ/νια στην απόδειξη, οπότε δεν με πείραξε,μιας και δεν θα έδινα τα λεφτά για να αποκτήσω τηλεόραση με τέτοια χαρακτηριστικά αλλά καινούρια. Δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα από τότε. Και αν το δούμε ανάποδα, αν είχε κάποιο πρόβλημα από το εργοστάσιο θα το έβγαζε ήδη στο μαγαζί και όχι μετά από λίγες ημέρες-εβδομάδες στο σπίτι μου. Οπότε πιστεύω ότι έχει τις ίδιες πιθανότητες να χαλάσει όπως οποιαδίποτε άλλη που έχει χρήση σπιτιού. (Πόσες φορές τις ανοιγοκλείνουμε την ημέρα στο σπίτι και πόσες στο μαγαζί? Που νομίζω ότι καταπονεί περισσότερο της ηλεκτρικές συσκευές)

• Super Moderators
Δημοσ.
(θυμασαι τις τραγικες Plasma που θελαν αλλαγη ''μπουκαλας'' καθε ορισμενες (λιγες χιλιαδες) ωρες και καιγανε σα τοστιερες?)

έχω 32αρα Plasma από το 2002...την έχουμε "λιώσει" κανονικά εδώ και 7 χρόνια και δεν έχει πάθει κάτι :P

miracle :-D

Δημοσ.

Mια ακομα ερωτηση πως μπορουμε να ενημερωνόμαστε για τετοιες προσφορες;

Ενα τηλεφωνο στις μεγαλες εταιριες ηλεκτρονικων και ερωτηση για τυχον εκθεσιακα κομματια θα ειναι αρκετο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...