Sotosgl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα Insomniacs Μιας και ειναι περίοδος εκπτώσεων και όλοι λίγο πολύ έχουμε τρελαθεί και θέλουμε να αγοράσουμε ότι βρεθεί μπροστά μας θα ήθελα να θίξω αυτές τις τρομακτικές προσφορές που πέφτουν σαν βροχή τις τελευταίες μέρες και λέγονται εκθεσιακά κομμάτια... Πολλές εταιρίες για να ξεφορτωθούν παλιές TV Laptops Ηχοσυστηματα για να πάρουν άλλα καινούργια μοντέλα την θέση τους πουλάνε όσο όσο τα εκθεσιακά του κομμάτια,άλλοι το λένε Stock Day άλλοι κάνουν εσωτερικές δημοπρασίες στους εργαζομένους και πάει λέγοντας... Στο θεμα μας ομως τωρα... Αξίζει μια τέτοια αγορά; Τι πρέπει να προσέξει κάποιος; Το έχει επιχειρήσει κανείς από εσάς; Σκέφτομαι να αγοράσω 2 37αρες οθόνες μια Hitachi και μια Thomson Απο χαρακτηριστικά δεν λενε και πολλα λόγω και του μεγεθους τους και δεν καιγόμουν άμεσα για TV αλλα στα 300€ ειναι οτι πρέπει αν σκεφτεί κάνεις οτι η φθηνότερη 32αρα LG που κοίταγα ειχε 429€(Με την έκπτωση του Eshop).
HellasVagabond Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Οι οθονες που λες ενας θεος ξερει ποσο καιρο θα εχουν παιξει σε καποια βιτρινα....Αν και ο ορος ζωης ειναι μεγαλος το γεγονος παραμενει πως αγοραζεις κατι μεταχειρισμενο στον χειροτερο βαθμο αφου ενα 9ωρο την ημερα το εχουν σιγουρο, αν οχι παραπανω γιατι πολλες παιζουν και τα βραδια.
Sotosgl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Οι οθονες που λες ενας θεος ξερει ποσο καιρο θα εχουν παιξει σε καποια βιτρινα....Αν και ο ορος ζωης ειναι μεγαλος το γεγονος παραμενει πως αγοραζεις κατι μεταχειρισμενο στον χειροτερο βαθμο αφου ενα 9ωρο την ημερα το εχουν σιγουρο, αν οχι παραπανω γιατι πολλες παιζουν και τα βραδια. Το γνωριζω το συγκεκριμενο "αγκαθι" σε αυτα τα προιοντα αλλα η τιμη που πωλειτε με κανει να το βαζω σε δευτερη μοιρα. Αλλωστε με την αγορα τους εχω και εγγυηση 2 ετων οποτε οτι προβλημα και να παρουσιασουν το καλυπτει. Αν το μοντελο δεν ειναι στην παραγωγη πλεον τι γινεται ομως;
HellasVagabond Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Αν σκοπευεις να την εχεις μονο για 2 χρονια αυτο ειναι ωραιο σκεπτικο. Εγω παλι θα την επαιρνα καινουργια.
Sotosgl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Σωστη η σκεψη σου HellasVagabond αλλα οπως και να το κανουμε ειναι Value for money buy. 150€ τον χρονο δεν μου φαινεται σαν ασχημη ιδεα. Αλλωστε εχω ετοιμαστει ψυχολογικα για τυχον προβληματα ;-)
epivitor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Αφου εχουν και 2 χρονια εγγυηση μην το σκεφτεσαι καθολου. Και καινουργια του κουτιου να παρεις μετα απο 2 χρονια πανω κατω τις ιδιες πιθανοτητες με την εκθεσιακη εχει να παρουσιασει προβλημα.
HellasVagabond Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δλδ αν παρεις εκθεσιακη που δουλευει 5 μηνες στο μαγαζι απο 9 ωρες τουλαχιστον που δλδ θα εχει δουλεψει ενα total 1350 ωρων ( Αν παλι παιζει ολη μερα μιλαμε για 3600 ωρες ) τις ιδιες πιθανοτητες εχει να βγαλει προβλημα με καποια που θα εχει δουλεψει 0 ωρες ? Δεν αναφερομαι καν πως αν ειναι βιτρινας θα την χτυπαει ο ηλιος.... Ε ρε τι μαθαινει ο κοσμος στις 5 το απογευμα
epivitor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μετα απο χρηση 2 χρονων οι πιθανοτητες για βλαβη ειναι περιπου οι ιδιες και για την εκθεσιακη και για του κουτιου. 5:08 (Επειδη σου αρεσει βλεπω να σημειωνεις και την ωρα που μαθαινεις κατι)
Fronimitis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ρώτα για το service της Hitachi και της Thompson πρώτα για το αν θα στην αντικαταστήσουν με καινούρια αν πάθει κάτι.Ο κολλητός μου πήρε μια τέτοια Samsung 32" μεταχειρισμένη με εγγύηση.Στους 2 μήνες έκανε γραμμή απο καμμένα pixels.Πήρε τηλέφωνο την Samsung,ήρθε τεχνικός και του την αντικατέστησαν με καινούρια.Κι επειδή είχε αποσυρθεί το μοντέλο που είχε πάρει του φέρανε το καινούριο μοντέλο με παρόμοια χαρακτηριστικά.Η Samsung έχει φοβερό service αλλά δεν ξέρω των 2 που ανέφερες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δλδ αν παρεις εκθεσιακη που δουλευει 5 μηνες στο μαγαζι απο 9 ωρες τουλαχιστον που δλδ θα εχει δουλεψει ενα total 1350 ωρων ( Αν παλι παιζει ολη μερα μιλαμε για 3600 ωρες ) τις ιδιες πιθανοτητες εχει να βγαλει προβλημα με καποια που θα εχει δουλεψει 0 ωρες ? Δεν αναφερομαι καν πως αν ειναι βιτρινας θα την χτυπαει ο ηλιος.... Ε ρε τι μαθαινει ο κοσμος στις 5 το απογευμα Ναι, οταν εχουν ομως MTBF καπου 30000 ωρες (και λιγες λεω), οι 1500 θα τον μαρανουν? U know οικονομικη κριση...? τα λεφτα μαραινουν τον κοσμακη
vrodinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 U know οικονομικη κριση...? τα λεφτα μαραινουν τον κοσμακη Η φθηνια τρωει τον παρα......λιγα και καλα
Sotosgl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ποτε πλακωσατε ολοι εδω μεσα και δεν σας πηρα χαμπαρι; Τεσπα μαλλον χαλασε το Deal απο μεριας Ηλεκτρονικης οπου και θα τις επαιρνα και εχω στειλει καταγγελιουλες σε ΙΝΚΑ αν και ειναι γεματο το Inbox τους($#%(#@*%) αλλα και στην Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη.. Αφου ειναι εντος εγγυησης τι με νοιαζει;Σπασει χαλασει αυτοι πληρωνουν και TV δεν εχουν μονο στην μπροστα βιτρινα με ηλιο σκονη κλπ αλλα και μεσα σε ενα περιβαλλον χωρις τσιγαριλα βρωμα κλπ(Το αντιθετο απο το φοιτητικο μου σπιτι δλδ )
HellasVagabond Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ναι, οταν εχουν ομως MTBF καπου 30000 ωρες (και λιγες λεω), οι 1500 θα τον μαρανουν?U know οικονομικη κριση...? τα λεφτα μαραινουν τον κοσμακη Το MTBF δεν εχει να λεει. Αν νομιζεις πως ισχυει τοτε να πας μια βολτα στο Service των εταιρειων και θα δεις στην σειρα τελευταια μοντελα μηνων. Οταν στα 2 χρονια η καινουργια θα εχει 5000 ωρες λειτουργιας και η μεταχειρισμενη θα κοντευει τις 10000 ωρες οι πιθανοτητες ειναι κατα της δευτερης.
epivitor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ναι, οταν εχουν ομως MTBF καπου 30000 ωρες (και λιγες λεω), οι 1500 θα τον μαρανουν? Aκριβώς
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ποτε πλακωσατε ολοι εδω μεσα και δεν σας πηρα χαμπαρι;Τεσπα μαλλον χαλασε το Deal απο μεριας Ηλεκτρονικης οπου και θα τις επαιρνα και εχω στειλει καταγγελιουλες σε ΙΝΚΑ αν και ειναι γεματο το Inbox τους($#%(#@*%) αλλα και στην Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη.. Αφου ειναι εντος εγγυησης τι με νοιαζει;Σπασει χαλασει αυτοι πληρωνουν και TV δεν εχουν μονο στην μπροστα βιτρινα με ηλιο σκονη κλπ αλλα και μεσα σε ενα περιβαλλον χωρις τσιγαριλα βρωμα κλπ(Το αντιθετο απο το φοιτητικο μου σπιτι δλδ ) Οκ, αν την αγοραζεις μονο για 2 ετη... Το MTBF δεν εχει να λεει. Αν νομιζεις πως ισχυει τοτε να πας μια βολτα στο Service των εταιρειων και θα δεις στην σειρα τελευταια μοντελα μηνων.Οταν στα 2 χρονια η καινουργια θα εχει 5000 ωρες λειτουργιας και η μεταχειρισμενη θα κοντευει τις 10000 ωρες οι πιθανοτητες ειναι κατα της δευτερης. Σωστα, οι πιθανοτητες ειναι εναντίων της μεταχειρισμενης. Αλλα οι LCD δεν εχουν τοσο σοβαρο προβλημα με τα χρονια (θυμασαι τις τραγικες Plasma που θελαν αλλαγη ''μπουκαλας'' καθε ορισμενες (λιγες χιλιαδες) ωρες και καιγανε σα τοστιερες?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.