Προς το περιεχόμενο

Θέματα και ερωτήματα για τα Windows XP SP3 Part 2

kakovatos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζομαι ούτε Link για να το κατεβάσω ούτε για να μάθω τις λειτουργίες του. Θέλω να ξέρω γνώμες από ανθρώπους που το έχουν χρησιμοποιήσει, όχι αερολογίες. Θέματα και τυχόν προβλήματα σε συγκεκριμένα πράγματα. Και μήπως να μην έκλειναν έτσι εύκολα τα Posts, από τη στιγμή που δεν παρέβηκα κάποιον κανόνα??

Δημοσ.

Σου είπε κι ο Thresh ότι υπάρχει ήδη θέμα για το sp3,διάβασε το και αν δεν καλύπτεσαι κάνε ερώτηση εκεί,μην ανοίγεις καινούριο θέμα-για αυτό κλειδώθηκε,κατα τα άλλα βάλτο το 3,εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Το έχω διαβάσει και έχει γενικές απόψεις και όχι εμπειρίες και προβλήματα χρηστών. Δεν θέλω να ξέρω για patches, updates και τα σχετικά ούτε για τρόπο εγκατάστασης ούτε για χαρακτηριστικά. Νομίζω ήμουν πολύ συγκεκριμένος.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν χρειάζομαι ούτε Link για να το κατεβάσω ούτε για να μάθω τις λειτουργίες του. Θέλω να ξέρω γνώμες από ανθρώπους που το έχουν χρησιμοποιήσει, όχι αερολογίες. Θέματα και τυχόν προβλήματα σε συγκεκριμένα πράγματα.

Ο λόγος που επιμένουμε να χρησιμοποιείται η Αναζήτηση είναι για να μην ανοίγουν πολλαπλά θέματα για το ίδιο ζήτημα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι στην αντίθετη περίπτωση καποιος σαν εσένα που αναζητεί κάτι για ένα συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να διαβάσει πολλά θέματα ενώ θα μπορούσε να διαβάσει μόνο ένα.

Υπάρχει ένα κεντρικό θέμα για SP3 και εκεί θα βρεις όχι μόνο links και τις λειτουργίες του αλλά και γνώμες άλλων μελών γι'αυτό καθώς και τυχόν προβλήματα που αντιμετώπισαν. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να θέσεις το ερώτημά σου εκεί - σίγουρα θα το διαβάσουν μέλη που ενδιαφέρονται και πιθανόν να σου απαντήσουν.

Εάν χαρακτηρίσεις τις απαντήσεις τους ως αερολογίες ή όχι, είναι θέμα δικό σου. :-)

Και μήπως να μην έκλειναν έτσι εύκολα τα Posts, από τη στιγμή που δεν παρέβηκα κάποιον κανόνα??

Το ότι κλειδώθηκε ένα θέμα δεν σημαίνει "άνοιξε καινούργιο για να διαμαρτυρηθείς και να ξαναγράψεις τα ίδια". Σημαίνει ότι κάποιος συντονιστής έκρινε ότι κακώς υφίσταται. Καλώς ή κακώς, στο συγκεκριμένο forum, οφείλεις να σέβεσαι τις αποφάσεις της διαχείρισης. Διάβασε τους Όρους Χρήσης του forum για να το διαπιστώσεις. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...