Προς το περιεχόμενο

Έρχεται το RROD;;;

spamthis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό είναι το 2ο xbox μου, το πρώτο έπαθε RROD και πριν τα παίξει έβγαζε τέτοια artifacts και πειραγμένα pixels, επίσης κολλούσε αρκετά συχνά. Σε αυτό το xbox παρόμοιο "glitch" έχω παρατηρήσει και στο oblivion σε μερικά σημεία... το θετικό είναι πως δεν υπάρχει κάποιο άλλο κόλλημα, μόνο αυτά τα περίεργα textures που αναβοσβήνουν...

δεν είναι jasper... είναι falcon.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
άσχετο με το thread αλλα θυμήθηκα κάτι με την photo που πόσταρε ο alexzzz

έβλεπα στο πλαίσιο κάτι kit που είχε πρόσοψη και τα πλαϊνά του xbox360 με θέμα το GoW2.

πως βγαίνουν τα πλαϊνά?

αφού άμα βγάλεις τα πλαϊνά χάνεις την εγγύηση..τότε το κιτακί αυτό πως μπαίνει?

Απο οτι ξερω ολες αυτες οι προσοψεις ειναι αυτοκολλητες. Τις κολας απλα πανω απο το xbox. Αυτη που εχω βαλει τουλαχιστον στο δικο μου ετσι ηταν.

Δημοσ.
Απο οτι ξερω ολες αυτες οι προσοψεις ειναι αυτοκολλητες. Τις κολας απλα πανω απο το xbox. Αυτη που εχω βαλει τουλαχιστον στο δικο μου ετσι ηταν.

ναι δίκιο έχεις φιλε!

ευχαριστώ για την απάντηση και sorry για το άσχετο με το thread!

Δημοσ.

Καλό είναι να δεις και άλλα παιχνίδια εάν έχουν τις ίδιες παραμορφώσεις αλλιώς μπορεί να είναι μεμονομένω περιστατικό....

Προσέχτε πάντως γιατί κάποια κολλήματα μπορεί να είναι και απο το τροφοδοτικό το οποίο πρέπει και εκείνο να αερίζεται καλά!!! Είναι απίστευτο ....και όμως αληθινό!!!

Δημοσ.

Μη με λές τέτοια και το έχω χωμένο πίσω απο το έπιπλο... ανάσα δεν παίρνει :\

Είχα ακούσει για χαλασμένα τροφοδοτικά βέβαια.. αλλά...

Δημοσ.

Σε μενα το ΡΡΟΔ ηρθε εντελως ξαφνικα. Ετρεχε παιχνιδι και αρχισε τα artifacts. Εκλεισα την κονσολα(falcon) και την ανοιξα επομενη μερα και εβγαλε Ε74. Πριν συμβει, η κονσολα δεν παρουσιαζε κανενα συμπτωμα, μηδεν freezes. Την εχω σχεδον ενα χρονο με βαρυ gaming.

Τα artifacts που εβγαζε ηταν πολυ εντονα και επιαναν σχεδον ολη την οθονη, καμια σχεση με τα videakia, στα οποια νομιζω συμβαινει κατι με τα textures και εμφανιζεται συχνα σε γραφικα παιχνιδιων ανεξαρτητως πλατφορμας.

Με το X-Clamp Fix τωρα ειναι σαν να μην συναιβει ποτε.

Δημοσ.
Όσα θες...

Αλλα jasper μάλλον εννοείς και αγχώνεσαι.. που και πάλι εμφανίστηκαν ήδη τα πρώτα κρούσματα ;)...

Προπονητή του λώλου σου έστειλα τις ευχές μου παραπάνω δεν τις διάβασες;

Δημοσ.
Όσα θες...

Αλλα jasper μάλλον εννοείς και αγχώνεσαι.. που και πάλι εμφανίστηκαν ήδη τα πρώτα κρούσματα ;)...

Yep, σωστός! Με τόσες εκδόσεις μπερδεύτηκα!:-D

Και στα Jasper??? OMG.... Να περιμένω να ξεπεραστεί το πρόβλημα στο XBOX 720???

Δημοσ.

χαΑΧαχΧΑχαΧΑχαΑΧαχΑχαΧ

Δεν πήγε το μυαλό μου ρε συ τραγουδιάρη... :P

Τίποτα δεν θα πάθει το ρημάδι μου.. και αν πάθει έχει φύγει απο παράθυρο.. δεν καταλάβαινω πολλά πολλά ..

Το λέιζερ στο ps3 σου καλά είναι;

Δημοσ.
χαΑΧαχΧΑχαΧΑχαΑΧαχΑχαΧ

Δεν πήγε το μυαλό μου ρε συ τραγουδιάρη... :P

Τίποτα δεν θα πάθει το ρημάδι μου.. και αν πάθει έχει φύγει απο παράθυρο.. δεν καταλάβαινω πολλά πολλά ..

Το λέιζερ στο ps3 σου καλά είναι;

Φυσικά και είναι μια χαρά,και κάτι να πάθει δεν θα ασχοληθώ έχει φύγει παραγγελία για laser με 40$ από ebay.Σιγά μην κάτσω να σκάσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...