spamthis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 http://drop.io/hidden/ey1jnm1devkqi0/asset/bXZpLTA0NDktYXZp http://drop.io/hidden/ey1jnm1devkqi0/asset/bXZpLTA0NTAtYXZp
shadowmann Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 τι είναι αυτό..?δεν το κατάλαβα? μας δείχνει το xbox του?η βγήκε κάποιο καινούργιο πρόβλημα?γρίπη κατάντησε το rrod...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ε-Ε-Ερχεται!!!! σου μυρίζει και σένα ΤΙΡΙΝΙΝΙ?!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 κάποιος το χρησιμοποίησε για ασπίδα ή μου φαίνεται? αν ναι τότε, ZOMG το Xbox360 σώζει ζωές!
shadowmann Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 άσχετο με το thread αλλα θυμήθηκα κάτι με την photo που πόσταρε ο alexzzz έβλεπα στο πλαίσιο κάτι kit που είχε πρόσοψη και τα πλαϊνά του xbox360 με θέμα το GoW2. πως βγαίνουν τα πλαϊνά? αφού άμα βγάλεις τα πλαϊνά χάνεις την εγγύηση..τότε το κιτακί αυτό πως μπαίνει?
afentiko Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Σου προτείνω να μη το ανοίξεις καν για κάνα 2 μέρες και άστο κάπου δροσερά, αν και μάλλον δεν τη γλειτώνεις :Ρ είσαι τουλάχιστον στην εγγύηση;
andr3as Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Σου προτείνω να μη το ανοίξεις καν για κάνα 2 μέρες και άστο κάπου δροσερά, αν και μάλλον δεν τη γλειτώνεις :Ρ είσαι τουλάχιστον στην εγγύηση; Αυτό ο τρόπος δεν έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα... Γιατί το πρόβλημα είναι ψυχρές κολλήσεις ή αποκόληση των επαφών του επεξεργαστή από κακή ψύξη ή απότομες αλλαγές θερμοκρασίας... Η microsoft θυσίασε (μάλλον θελημένα όπως έχει δείξει ο χρόνος) για το μικρότερο μέγεθος και design.... Ο καλύτερος τρόπος είναι να προετοιμαστείς για αντιπροσωπεία αν είναι στην εγγύηση.... Υ.Γ. μην κάνεις καμια βλακεία με πετσέτες και το καταστρέψεις εντελώς....
spamthis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 δεν το έχω αγοράσει ούτε ένα μήνα!, πάλι καλά που δεν το έχω φλασάρει ακόμα... σίγουρα δεν είναι graphic glitches του παιχνιδιού όμως;αν έχει κανείς το mass effect και έχει ένα save στην πρώτη πιστούλα eden prime κάπως έτσι ας δει αν του κάνει τίποτα παρόμοιο...
klainmaingr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάντως θα έλεγα για glitch... Είναι πολύ βεβιασμένο να πούμε οτι αυτά τα κουραδάκια είναι gpu... Σκληρό έχεις; Σου το κάνει σε άλλα παιχνίδια;; Το παιχνίδι κολλάει όταν γίνεται αυτό ή απλά εκείνα τα sprites είναι κόκκινα; Υπάρχει περίπτωση 1 στο εκατομμύριο να φταίει η tv? Και διάφορα άλλα.. Εγώ πάντως δεν θυμάμαι τέτοια προβλήματα στο mass effect..
bakass Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 δεν ειναι απαραιτητο οτι ερχεται rrod...μπορει να ειναι οτιδηποτε...σε πολλα παιχνιδια εχω παρατηρησει σε μερικα σημεια τετοια glitchakia...τωρα αν αρχιζεις και το παρατηρεις πιο εντονα περιμενε τα πρωτα freezes και παρε ενα τηλ την ms...2weeks θα μεινεις χωρις κονσολα απλα!! τουλαχιστον επειδη βιαστηκε τωρα μας βοηθαει λιγο με το αψογο service και σωζει καπως την ολη κατασταση... αλλα μην ξεχναμε αν ειχαμε αψογη συσκευη δεν θα μας απασχολουσε καν τι γινεται με το service..
kabamaru21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 troll mode ON! ερε και νάνε jasper....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.