Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω οτι έχουμε ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια συνδέσεις. Βέβαια πόσες από αυτες είναι ενεργές είναι άλλο θέμα. Λογικό να έχουμε τόσες πολλές, μιας και όπου και να πάς θα υπάρχει μια κοπελιά να δίνει δωρεάν νούμερα....Θα την ανοίξουμε, θα κάνουμε καμια πλάκα σε γνωστούς θα φάμε και τα δωρεάν ευρώ που έχει μέσα, οπότε να άλλη μια σύνδεση

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όσο οι μειώσεις των τιμών στα κινητά γίνονται με πολύπλοκους και παραπλανιτικούς τρόπους τόσο πρέπει να της μποϊκοτάρουμε. Λέχθηκέ να κλείσουν εγώ λέω εάν είμαστε μάγκες να της κλείσουμε εμείς εάν περίμεναν από την κατανάλωση μου θα είχαν φαληρίσει όλες, και όσο για τους εργαζόμενους αυτό λέγεται εκβιασμός.

Δημοσ.
Μεγαλη απατη αυτη η διαφιμηση "Η Wind, με το διαφημιστικό μήνυμα του «πληρώνεις 10 ευρώ και τελειώνεις για ολόκληρο το 2009»"

αφου μου ειπαν οτι ισχυει για ενα μηνα

Αυτο που λες απλα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

Δημοσ.
Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας με τα κινητά είναι παραλογισμός... 7-8 εκ. συνδέσεις με 5 εκ. ενεργό πλυθησμό, 3 συσκευές ανά συνδρομητή κτλ... μιλάμε για ένα πάγιο μηνιαίο έξοδο χωρίς λογική (εξαιρουμένων των επαγγελματικών εφαρμογών)... και το αποκορύφωμα είναι πως κάποιοι πιστεύουν πως οι 3 εταιρείες λειτουργούν στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού, με ωφελημένο τον καταναλωτή μπλα, μπλα, μπλααα...

...με τις υγείες μας...

....α, μην αναφερθώ στη σταθερή τηλεφωνία & τηλεπικοινωνίες και γελάσει και η παρδαλή αίγα....

Πες τα να γελάσουν και τα πιο παρδαλά αμνοερίφια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μεγαλη απατη αυτη η διαφιμηση "Η Wind, με το διαφημιστικό μήνυμα του «πληρώνεις 10 ευρώ και τελειώνεις για ολόκληρο το 2009»"

αφου μου ειπαν οτι ισχυει για ενα μηνα

Πολλά τα κεράσια...

Ξέρει κανένας λεπτομέρειες για την προσφορά;

[Γιατί η διαφήμιση μου θυμίζει: "I'm a pc" "I'm a Mac";]

Επεξ/σία από Me_My_Self_And_I
Δημοσ.

Έχω περάσει και από τις 3 εταιρίες ως κάτοχος συμβολαίου.

Μιλάω περίπου 400 λεπτά το μήνα και φυσικά απαιτώ να μη χρειάζεται να γνωρίζω τι είδους αριθμό έχει αυτός που καλώ για να ισχύουν οι εκάστοτε προσφορές (τι εταιρία έχει, αν έχει CU, Whatsup, Bfree κι εγώ δεν ξέρω τι).

Επίσης χρειάζομαι ένα σεβαστό όγκο δεδομένων. Και οι 3 δίνουν κάτι αστεία προγράμματα της τάξης του 1ΜΒ, 5ΜΒ, 100ΜΒ, 200ΜΒ και μετά 5GB. Τα 200 δε φτάνουν τα 5GB είναι υπερβολικά.

Συνολικά το πάγιό μου φτάνει τα 95 ευρώ και τόσο πληρώνω για την χρήση αυτή. Με οποιαδήποτε περικοπή στο πάγιο τα όρια ξεπερνιούνται και πάω σε ποσά 150+.

400 mins και 500ΜΒ δεδομένα χρειάζομαι... 100 ευρώ;

1000 mins και unlimited data έχει ο κολλητός στη Νέα Υόρκη με 40 δολλάρια τον μήνα παρακαλώ.

ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ για τις χρεώσεις περιαγωγές ειδικά σε δεδομένα ειδικά εκτός ΕΕ. Τις λίγες φορές που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα google maps στο iPhone για να βρω places of interest όταν βρίσκομαι στην Αμερική απλά δεν το κάνω (1ΜΒ traffic περίπου 30 ευρώ!).

Δημοσ.
Πολλά τα κεράσια...

Ξέρει κανένας λεπτομέρειες για την προσφορά;

[Γιατί η διαφήμιση μου θυμίζει: "I'm a pc" "I'm a Mac";]

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=320

"Η κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας γίνεται ανά 3 λεπτά. "

αυτο δεν πιανω εγω.. τι εννοει? πως και 10 δευτερολεπτα αν μιλησω θα χρεωθει για 3 λεπτα?

Δημοσ.

Συνολικά το πάγιό μου φτάνει τα 95 ευρώ και τόσο πληρώνω για την χρήση αυτή. Με οποιαδήποτε περικοπή στο πάγιο τα όρια ξεπερνιούνται και πάω σε ποσά 150+.

95*12=1140€ δλδ είναι απολύτως αναγκαία, ε; φαντάζομαι επαγγελματική χρήση, αλλά πάλι κινητό network δεν μπορώ να φανταστώ γιατί...

Δημοσ.
http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=320

"Η κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας γίνεται ανά 3 λεπτά. "

αυτο δεν πιανω εγω.. τι εννοει? πως και 10 δευτερολεπτα αν μιλησω θα χρεωθει για 3 λεπτα?

Oh YES. Και ενα δ/λ να μιλησεις, παλι 3 λεπτα θα χρεωθεις. Και στα 3 λεπτα και 1 δ/λ, πεφτει κι αλλο τριλεπτο. Και φυσικα, η προσφορα ισχυει ΜΟΝΟ απο Free To Go σε Free To Go και με απαραιτητη προυποθεση τη μηνιαια ανανεωση των 3 ευρω, την οποια αν ξεχασεις μια φορα, μπαι μπαι προσφορα. Αρα, ΑΠΑΤΗ αυτο που λεει η διαφημιση οτι με 10 ευρω καθαριζεις ολο το χρονο, αφου πληρωνεις και 3 επι 12 = 36 € επιπλεον......ΑΥΤΑ προς γνωση και συμμορφωση, γιατι μερικοι την ονομασαν προσφορα του αιωνα. Ας γελασω.

Δημοσ.
Oh YES. Και ενα δ/λ να μιλησεις, παλι 3 λεπτα θα χρεωθεις. Και στα 3 λεπτα και 1 δ/λ, πεφτει κι αλλο τριλεπτο. Και φυσικα, η προσφορα ισχυει ΜΟΝΟ απο Free To Go σε Free To Go και με απαραιτητη προυποθεση τη μηνιαια ανανεωση των 3 ευρω, την οποια αν ξεχασεις μια φορα, μπαι μπαι προσφορα. Αρα, ΑΠΑΤΗ αυτο που λεει η διαφημιση οτι με 10 ευρω καθαριζεις ολο το χρονο, αφου πληρωνεις και 3 επι 12 = 36 € επιπλεον......ΑΥΤΑ προς γνωση και συμμορφωση, γιατι μερικοι την ονομασαν προσφορα του αιωνα. Ας γελασω.

Μάπα το καρπούζι.

Σα τις διαφημίσεις της Q, το πιο φτηνό sms προς τα ξένα δίκτυα. (Τα πολύ ξένα ομως :P)

Δημοσ.

O τιτλος λεει : «Σφαγή» στην κινητή τηλεφωνία εν μέσω κρίσης

Ξερουμε ομως οτι ο 'σφαγμενος' θα ειναι για ακομη μια φορα ο καταναλωτης!

Και σιγα τον πολεμο, αφου μαζι χερι-χερι πανε και οι 3.

Παλι σε λιγο καιρο θα αυξησουν ολες μαζι 'τυχαια' τον ιδιο μηνα τα τιμολογια τους!

Δημοσ.
Oh YES. Αρα, ΑΠΑΤΗ αυτο που λεει η διαφημιση οτι με 10 ευρω καθαριζεις ολο το χρονο, αφου πληρωνεις και 3 επι 12 = 36 € επιπλεον......ΑΥΤΑ προς γνωση και συμμορφωση, γιατι μερικοι την ονομασαν προσφορα του αιωνα. Ας γελασω.

επι της ουσίας. τα 36 € επιπλεον (το χρόνο) δεν στα τρώει η προσφορά.μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις.μη μου πεις ότι δε θα κάνεις μια ανανέωση 3 € το μήνα.

και απ' ότι ξέρω αν ξεχάσεις να βάλεις ένα μήνα το ποσόν η προσφορά χάνεται μόνο για έναν μήνα.όταν ξαναβάλεις θα την έχεις πάλι.

σίγουρα αυτή η προσφορά συμφέρει αρκετούς.

απορώ με μερικούς.δηλαδή τι θέλετε?να μιλάτε με 10 € για έναν χρόνο τσάμπα.και αυτό αν γίνει πάλι μερικοί θα γκρινιάζουν γιατί τους δίνει μόνο χρόνο ομιλίας και όχι συσκευή μαζί.

αν σχολιάσουμε τη διαφήμιση οκ.έχεις δει καμιά διαφήμιση να παρουσιάζει τα πράγματα όπως είναι;

προσωπικά δεν έχω wind.εμένα η προσφορά τους δε με συμφέρει.αυτό δε σημαίνει όμως ότι για μερικούς δεν είναι πολύ καλή.

Δημοσ.
επι της ουσίας. τα 36 € επιπλεον (το χρόνο) δεν στα τρώει η προσφορά.μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις.μη μου πεις ότι δε θα κάνεις μια ανανέωση 3 € το μήνα.

και απ' ότι ξέρω αν ξεχάσεις να βάλεις ένα μήνα το ποσόν η προσφορά χάνεται μόνο για έναν μήνα.όταν ξαναβάλεις θα την έχεις πάλι.

σίγουρα αυτή η προσφορά συμφέρει αρκετούς.

απορώ με μερικούς.δηλαδή τι θέλετε?να μιλάτε με 10 € για έναν χρόνο τσάμπα.και αυτό αν γίνει πάλι μερικοί θα γκρινιάζουν γιατί τους δίνει μόνο χρόνο ομιλίας και όχι συσκευή μαζί.

αν σχολιάσουμε τη διαφήμιση οκ.έχεις δει καμιά διαφήμιση να παρουσιάζει τα πράγματα όπως είναι;

προσωπικά δεν έχω wind.εμένα η προσφορά τους δε με συμφέρει.αυτό δε σημαίνει όμως ότι για μερικούς δεν είναι πολύ καλή.

η ουσια ειναι πως ειναι αρκετα καλη που κανει τους ανταγωνιστες να κανουν κατι παρομοιο, ας ελπισουμε αυτοι να εχουν καμια καλυτερη ιδεα

Δημοσ.
Έχω περάσει και από τις 3 εταιρίες ως κάτοχος συμβολαίου.

Μιλάω περίπου 400 λεπτά το μήνα και φυσικά απαιτώ να μη χρειάζεται να γνωρίζω τι είδους αριθμό έχει αυτός που καλώ για να ισχύουν οι εκάστοτε προσφορές (τι εταιρία έχει, αν έχει CU, Whatsup, Bfree κι εγώ δεν ξέρω τι).

Επίσης χρειάζομαι ένα σεβαστό όγκο δεδομένων. Και οι 3 δίνουν κάτι αστεία προγράμματα της τάξης του 1ΜΒ, 5ΜΒ, 100ΜΒ, 200ΜΒ και μετά 5GB. Τα 200 δε φτάνουν τα 5GB είναι υπερβολικά.

400 mins και 500ΜΒ δεδομένα χρειάζομαι... 100 ευρώ;

1000 mins και unlimited data έχει ο κολλητός στη Νέα Υόρκη με 40 δολλάρια τον μήνα παρακαλώ.

ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ για τις χρεώσεις περιαγωγές ειδικά σε δεδομένα ειδικά εκτός ΕΕ. Τις λίγες φορές που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα google maps στο iPhone για να βρω places of interest όταν βρίσκομαι στην Αμερική απλά δεν το κάνω (1ΜΒ traffic περίπου 30 ευρώ!).

Βέβαια τα 1000 λεπτά του είναι για εισερχόμενα και εξερχόμενα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...