Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα εγγραφής cd/dvd

xsiv74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.Τελευταία έχω το εξής πρόβλημα.Όταν γράφω ένα cd audio ενώ το γράφει και με nero και με άλλα softwares όταν παίζει σε cd αυτοκινήτου ακούγεται ένας θόρυβος σαν χχχχχχχ ή καλύτερα σαν να γρατζουνάει.Σε αρκετά δε cd και dvd μάρκας burn out αλλά και tdk είχα και αποτυχία εγγραφής ακόμα και ταινιών.Εγκατέστησα και απεγκατέστησα πολλές φορές το nero και τα άλλα.Εκανα format σε windows, clean install ktl.Αγόρασα καινούργιο burner.Eχω ενα sony και ενα plextor.Μπορει κανεις να φανταστει τι μπορει να συμβαινει;Πριν εγραφα τελεια τα παντα...

Sorry,αν είμαι λίγο εκτος θεματος αλλα δεν ειδα καποιο thread με ειδικευση στον ηχο...

Δημοσ.
Σε αρκετά δε cd και dvd μάρκας burn out αλλά και tdk είχα και αποτυχία εγγραφής ακόμα και ταινιών.

Όταν λες «αποτυχία εγγραφής», εννοείς ότι το πρόγραμμα εγγραφής διέκοπτε πρόωρα την εγγραφή και/ή έβγαζε μήνυμα σφάλματος στο τέλος; Ή απλά ότι η συσκευή αναπαραγωγής είχε πρόβλημα στην ανάγνωση;

Πριν εγραφα τελεια τα παντα...

Έχεις κρατήσει δισκάκια με παλαιότερες εγγραφές; Τα δοκίμασες πρόσφατα να δεις αν παίζουν ακόμη στο CD player του αυτοκινήτου; Είναι διαφορετικής μάρκας από τα Burn Out και τα TDK που προσπάθησες τώρα να γράψεις;

Δημοσ.

Μήπως τελευταία έχεις εγκαταστήσει κάποιo πρόγραμμα "ανταγωνιστικό" του Nero ή γενικά κάποιο που να έχει άλλη burn engine, όπως dvdfab π.χ ;

Μου έχει τύχει να γράφει το Nero κανονικά χωρίς μήνυμα λάθους και τα δισκάκια να προκύπτουν άδεια! Η λύση είναι κουφή μα πολύ κουφή ... :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...