Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία σε nokia / alpha copy

Getta Robo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω αγορασα 1-8-09 ενα N 86 460 ευρω και το Γεναρη παρουσιασε προβλημα,εδειχνε οτι φορτιζε ,αλλα δεν.Το πηγα σε ενα εξουσιοδοτημενο υποκαταστημα,μου ειπαν πως δεν το καλυπτει η εγγυηση,οκ εδωσα 60 ευρω,το "εφτιαξαν",την επομενη μερα το επεστρεψα,το προβλημα παρέμενε,με εβαλαν και αγορασα καινουριο φορτιστη,γιατι ,λεει,ήταν θεμα φοορτιστη,αυτο το πηγαινε -έλα συνεχιστηκε επι 2 μήνες,το "επισκευασαν" 3 φορες.αποτελεσμα μου το επεστρεψαν την Παρασκευη 19 Μαρτιου μετα απο 3 μηνες επιδιορθώσεων με την ένδειξη"σήκωσε χαλκο και δεν φτιαχνεται".Τι κάνω τώρα;τηλεφωνο 5 μηνων

• Moderators
Δημοσ.
εγω αγορασα 1-8-09 ενα N 86 460 ευρω και το Γεναρη παρουσιασε προβλημα,εδειχνε οτι φορτιζε ,αλλα δεν.Το πηγα σε ενα εξουσιοδοτημενο υποκαταστημα,μου ειπαν πως δεν το καλυπτει η εγγυηση,οκ εδωσα 60 ευρω,το "εφτιαξαν",την επομενη μερα το επεστρεψα,το προβλημα παρέμενε,με εβαλαν και αγορασα καινουριο φορτιστη,γιατι ,λεει,ήταν θεμα φοορτιστη,αυτο το πηγαινε -έλα συνεχιστηκε επι 2 μήνες,το "επισκευασαν" 3 φορες.αποτελεσμα μου το επεστρεψαν την Παρασκευη 19 Μαρτιου μετα απο 3 μηνες επιδιορθώσεων με την ένδειξη"σήκωσε χαλκο και δεν φτιαχνεται".Τι κάνω τώρα;τηλεφωνο 5 μηνων

Εγω θα πηγαινα στο καταστημα απο το οποιο θα το ειχα αγορασει, θα πηγαινα και τις αποδειξεις των επισκευων και θα τους ελεγα "Θα χρειαστει να μου δωσετε νεα συσκευη διοτι αυτη ειναι οπως βλεπετε προβληματικη" και δεν θα εφευγα με κατι λιγοτερο απο αυτο. Ασε που μαλλον σε εριξαν λεγοντας σου πως δεν το καλυπτει η εγγυηση.

Δημοσ.

εγώ πάλι που είχα πρόβλημα με την οθόνη σε Nokia 5800 (εντός εγγύησης), μου την αντικατέστησαν μέσα σε 3 μέρες... φυσικά χωρίς κόστος... να ακούγονται και τα θετικά, αν και συμφωνώ ότι δεν είναι και πολλά... άποψή μου, αν αγοράζετε συσκευή από κατάστημα εταιρίας τηλεπικοινωνιών (cosmote, wind, vodafone) ποτέ μην την πηγαίνετε πίσω για service. δεν θα βρείτε άκρη... το καλύτερο είναι απευθείας στην κατασκευάστρια...

Δημοσ.

φιλε εχω παει απειρεσ φορεσ στην nokia στην καλλιθεα οι τυποι εκει ειναι μυρωδιαδεσ

αστα να πανε

καλυτερα να πηγαινεισ παντωσ στην βουλιαγμενησ που ειναι τα κεντρικα εκει εγω παντω εξυπηρετηθηκα και μαλιστα πολυ γρηγορα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...