eliascm21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Hallooo! Λέω να πάρω αυτή την οθόνη αλλά σε 20'' (πως σας φαίνεται?). Αυτό που θέλω είναι να βλέπω καμμιά ταινία HD (720p φαντάζομαι μόνο γιατί για full HD νομίζω θέλει μεγαλήρη ανάλυση). Μαζί με τον οθόνη, χρειάζεται να ανανεώσω την κάρτα γραφικών μου? Πρέπει να έχει συγκεκριμένα στοιχεία? Έχεται να μου προτείνεται καμμία σχετικά οικονομική? (έχω AGP θύρα - το σκέφτομαι για γενική αναβάθμιση μητρικής-επεξεργαστή) Ευχαριστώ
Tigran Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Πες μας πρωτα ομως ποια καρτα γραφικων εχεις τωρα
eliascm21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Βασικά δεν είμαι σπίτι και δεν θυμάμαι ακριβός πια είναι 99% είναι αυτή αλλα αν θυμάμαι καλά η δική μου είναι 256 ΜΒ. Αλλά μάλλον πάω έτσι και αλλιώς για αλλαγή, γιατί το ανεμηστηράκι που είχε... σταμάτισε να λειτουργεί . Φαντάζομαι είναι θέμα χρόνου να μου καεί και η κάρτα? Αν και δεν παίζω παιχνίδια και τέτοια. Και το κουτί μου έχει στο πλάϊ ένα ανεμηστηράκι απένταντι ακριβός από την κάρτα και να την δροσίζει κάπως. Τι λέτε? -----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 09 : 20 : 18----- Κανείς???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.