Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ενσωμάτωση Ελληνικών υπότιτλων με το ConvertXtoDVD

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, χρησιμοποιώ το πρόγραμμα convertXtoDVD για να μετατρέψω ταινιες τύπου *.avi σε DVD. το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι οτι οι υπότιτλοι που βάζω ενώ όταν βλέπω την ταινία απο το σκληρό κι το *.avi αρχείο παίζουν κανονικά , μετά την μετατροπή σε DVD thw ταινίας εμφανίζονται σε αλαμπουρνέζικα, τι πταίει?

Χρησιμοποιώ windows XP pro. ευχαριστώ

Δημοσ.

Εχεις βαλει ολα τα settings στο language and region Greek?μηπως εχει κανα option στο προγραμμα που χρησιμοποιεις για επιλογη γλωσσας?

Δημοσ.
Εχεις βαλει ολα τα settings στο language and region Greek?μηπως εχει κανα option στο προγραμμα που χρησιμοποιεις για επιλογη γλωσσας?

ναι φιλε ολα οκ...αλλα πάλι τιποτα

Δημοσ.

Εγω παλι τουσ βλεπω με το subtitle workshop αλλα με το divx player κινεζικα!!!!Ουτε και με το convertto dvd

Ψαχνω ψαχνω αλλα τπτ

βοηθεια βρε παιδια!!!!!

Δημοσ.

Και εγω τα ιδια εχω, αλλα στο notebook ολα καλα, στο σταθερο κινεζικα μου βγαζει στο τελικο dvd. Η ρυθμισεις ιδιες και στους 2 υπολ.... θα τρελαθω γιατι θελω να τα κανω στο σταθερο.

-----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 10 : 57 : 53-----

Κατω απο το ταμπελακι για υποτιτλους, που ειναι για την ρυθμιση αποδωσητων γραμματων, στο μενου ειναι μια ρυθμιση για code page, να ειναι στα ελληνικα!

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...