Green Dragon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ψάχνοντας να βρώ ένα καλό bluetooth, σκέφτηκα να ζητήσω τη γνώμη σας. Με ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα του ήχου. Έχω δεί δύο που μου αρέσουνε: JABRA BT530 BT HEADSET JABRA BT8040 BT HEADSET MULTIPOINT & MULTIUSE Αν τα έχετε δοκιμάσει, δώστε μία γνώμη. Επίσης άν έχετε κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα επίπεδα χρημάτων; Ευχαριστώ!
HellasVagabond Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Εχω το δευτερο και ειναι φοβερο, δεν του φαινεται επειδη ειναι μικρο αλλα ο αλλος ακουει κρυσταλινα.
Green Dragon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Εχω το δευτερο και ειναι φοβερο, δεν του φαινεται επειδη ειναι μικρο αλλα ο αλλος ακουει κρυσταλινα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Κάποια άλλη γνώμη;
arxaggelos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα.... σκέφτομαι να πάρω ένα ακουστικό bluetooth μόνο για το skype, δηλαδή πολύ περιορισμένη χρήση. Κοίταξα στο ebay κάτι φθηνό. Θα αγοράζατε κάτι τέτοιο ή τέτοιο? Λέτε να μας τηγανίσει τον εγκέφαλο? Δηλαδή παίζουν ποιότητες στην ακτινοβολία ενός bluetooth (όπως πχ παίζουν στα κινητα)? Στην ποιότητ ακατασκευής ξέρω τι να περιμένω. Για το κινητό δεν με ενδιαφέρει και πολύ, γιατί χρησιμοποιώ ενσύρματα ακουστικά, αλλιώς θα έπαιρνα κάτι γνωστότερο και ακριβότερο. -----Προστέθηκε 25/1/2009 στις 11 : 30 : 54----- Καμιά ιδέα κανείς?????
pp6210 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 εγώ έχω χρησιμοποιήσει 3 γενιές Plantronics, τα οποία αξίζουν πλήρως τα λεφτά τους - ιδίως αν θέλεις multipoint σύνδεση, το 650 είναι άπαικτο!
pp6210 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 εγώ έχω χρησιμοποιήσει 3 γενιές Plantronics, τα οποία αξίζουν πλήρως τα λεφτά τους - ιδίως αν θέλεις multipoint σύνδεση, το 650 είναι άπαικτο!
johnnylzep Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα. Βρίσκομαι σε αναζήτηση συσκευής Bluetooth για το κινητό μου. Είμαι μεταξύ τριών λύσεων: της φτηνής λύσης Plantronics 230 , του Plantronics 920 και του i.Tech Bluetooth Headset Clip D. Σαν ποιοτικά χαρακτηριστικά με ενδιαφέρει καταρχήν να ακούγομαι καλά και να έχει καλή μπαταρία. Από εκεί και έπειτα το 920 προσφέρει την δυνατότητα να μιλήσεις μέσω skype (επιλογή Multipoint: δεν γνωρίζω αν έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με 2 ταυτόχρονα συσκευές??) ενώ το i tech προσφέρει απομακρυσμένη δυνατότητα διαχείρισης κλήσεων. Θα ήθελα τη γνώμη σας, αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει ένα από αυτά ή αν έχει να προτείνει και κάτι άλλο.
koprodogis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Να αναφερω απλα οτι πολλα αο τα ακουστικακια μπορειτε να τα βρητε στο ebay πολυ φθηνοτερα, ειδικα τα plantronics που το 925 κανει γυρο στα 45-50 ευρω. Για τα Jabra γινετε και πανηγυρι με πολυ καλυτερες τιμες αλλα μην κοιταξετε αμερικη γιατι παιζουν πολλλλλλεεες μαιμουδες
johnnylzep Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ψάχνοντας πάντως μέσω του skroutz σε σχέση με το ebay δεν είναι μεγάλες οι διαφορές τους. Δεν φτάνει πάνω από €10 η διαφορά γενικά..
koprodogis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Αναλογα το μοντελο εχει, για το Plantronics 920 που ειδα οτι σε ενδιαφερει εχεις δικιο δεν εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.