tim569 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Για σας΄ Μπορει να μου απαντησει καποιος πως μπορω να συνδεσω το PC με την TV και τι καλωδια θα χρειαστω.Αν ξερει κανεις ενναλακτικες λυσεις ας τις γραψει.Η συνδεση που εχω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ειναι ενσυρματη dsl.Eπισης στο PC εχω καρτα TV αν αυτη ειναι απαραιτητη. Ευχαριστω.
billakoskav Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Για την σύνδεση αυτή πρέπει να χρησιμοποιήσεις την κάρτα γραφικών!!! Δές αν διαθέτει έξοδο s-video και έπειτα από το εμπόριο θα ζυτήσεις ένα καλώδιο που να βγάζει από την μια s-video και από την (δεν θυμάμε πως λέγετε) άλλη είναι ένα κίτρινο βύσμα σαν εκείνο που συνδέεις το dvd!!! Έπειτα θα πάς στο λογισμικό της κάρτας γραφικών σου ( αν διαθέτεις ati) είναι το catalist control center ή της nvidia πού δεν είχα ποτέ οπότε δεν ξέρω ποίο είναι το λογισμικόι της!!! από κει πατάς εντοπισμό οθόνης την ενεργοποιείς και είσαι εντάξει!!!!
caution Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Πες μας ποια TV και ποια κάρτα γραφικών έχεις και κάτι θα κάνουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.