GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Διαβάζω συνέχεια για ihas burner liteon κτλπ κτλπ.εγώ στοψσταθερο με IDE dvdrw LG ΚΑΙ LT3 ΠΆΝΩ ΓΡΆΦΩ ΆΨΟΓΑ ΤΑ ΠΆΝΤΑ. Και re6 και φιφα και προ. Τι κάνω διαφορετικό και δεν θέλω ihas
moumias Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 τιποτα,απλα μπορει να φας ban ευκολα αν μπεις οnline και δεν γραφεις τα xgd3 παιχνιδια σωστα!
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 παιζω Online εδω και 1 χρονο . Δεν ειχα ποτε προβλημα . Βεβαια ποτε δεν εκανα μαμακιες του στυλ HALO 4 online 3 βδομαδες πριν την κυκλοφορια του και τετοια κουφα . Και παντα abgx κτλπ κτλπ . Τεσπα το θεμα ειναι οτι παρα πολλοι λενε οτι αν δεν εχεις LiteOn δεν γραφεις Game . Εγω μια χαρα τα γραφω
Mr_Terror Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ban εχει να πεσει πολυ καιρο. Αμα ξεκινησουν τα μπανια θα εισαι απο τους πρωτους που θα φυγουν. Χωρις ihas το παιχνιδι δεν γραφεται 100%.Περνα απο το abgx οχι το iso του παιχνιδιου αλλα το δισκακι που εγραψες το παιχνιδι και θα δεις οτι θα βγαλει σφαλμα.Ο σωστος τροπος να παιζουν τα παιχνιδια χωρις προβληματα, να ειναι η κονσολα φλασαρισμενη με λτ3 και τα παιχνιδια να ειναι γραμμενα με ihas.
Vole Maulder Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι έστειλαν στην παραλία κόσμο τώρα λόγω του Halo 4, πάντως.
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ban εχει να πεσει πολυ καιρο. Αμα ξεκινησουν τα μπανια θα εισαι απο τους πρωτους που θα φυγουν.Χωρις ihas το παιχνιδι δεν γραφεται 100%.Περνα απο το abgx οχι το iso του παιχνιδιου αλλα το δισκακι που εγραψες το παιχνιδι και θα δεις οτι θα βγαλει σφαλμα.Ο σωστος τροπος να παιζουν τα παιχνιδια χωρις προβληματα' date=' να ειναι η κονσολα φλασαρισμενη με λτ3 και τα παιχνιδια να ειναι γραμμενα με ihas.[/quote'] Συμφωνώ ότι αν πέσουν τα βαν αλλά δεν βλέπω την ms να ρίχνει ακόμα και οι copies πουλάνε dlc κτλπ κτλπ. Τώρα για το lt3 και το ihas τι να πω. Για την ώρα ότι έγραψα δουλεύει αψογα
warriorgr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Εγω παντος δεν καταλαβα πως θα γραψω ενα παιχνιδι σε ενα CD. λοιπον,για dvd θες πια εναν ihas burner εξωτερικο για να τα γραψεις σωστα,για usb η απο σκληρο πρεπει να εχεις rgh η jtag,οχι απλα φλασαρισμενο το drive!! Τι ειναι το ihas;
anna26 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα,θελω να παραγγειλω απο ιντερνετ το liteon ihas 124-19 B revision, ειναι καλο?? το προβλημα μου ειναι πως εχω λαπτοπ,πως συνδεεται?εχει μονο 6 μηνες εγγυηση το σαιτ ειναι http://www.playall.gr/shop/product_info.php?products_id=804 αλλα ο τυπος δε μου ξεκαθαριζει τι θα πρεπει να κανω για να το συνδεσω ουτε εχει κατι εκεινος αντιστοιχο,μονο το κουτι σε συσκευασια bulk μια βοηθειαααααα
panbil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 μπορεις να κανεις μια δοκιμη με το C4E’s BurnerMAX Payload Tool v0.15 αν μπορει να φλασαρει το αντιγραφικο πουτ εχεις στο λαπτοπ σου και αν πανε ολα καλα τοτα θα μπορεις να γραφεις με αυτο και δεν θα χρειαζεται το ihas απαραιτητα αλλιως αν το παρεις θα χρειαστεις ενα ανταπτορα για να δωσεις τροφοδοσια και ενα σατα κλπ δες παρακατω http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-UK-USB-2-0-SATA-IDE-CABLE-HDD-HARD-DRIVE-POWER-ADAPTER-HOT-/251027258498?pt=UK_Computing_Drive_Cables_Adapters&hash=item3a7263fc82 1
pcbill Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει κάπου ένας οδηγός για να καταλάβω τι γράφετε ( ) ώστε να δω εαν γίνεται καταρχήν το φλασάρισμα στο δικό μου και κατά δεύτερον τι χρειάζεται να πάρω ?
v0rtex Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 στο http://www.360-gr.com/ θα βρεις οτι χρειαζεσαι. Εαν ψαξεις και δε βρεις ρωτας ... αλλα ψαξε πρωτα λιγο.
pcbill Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ωραία, ήθελα κάτι για να ξεκινήσω από κάπου... Θα το κοιτάξω για το slim.
anna26 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) μπορεις να κανεις μια δοκιμη με το C4E’s BurnerMAX Payload Tool v0.15 αν μπορει να φλασαρει το αντιγραφικο πουτ εχεις στο λαπτοπ σου και αν πανε ολα καλα τοτα θα μπορεις να γραφεις με αυτο και δεν θα χρειαζεται το ihas απαραιτητα αλλιως αν το παρεις θα χρειαστεις ενα ανταπτορα για να δωσεις τροφοδοσια και ενα σατα κλπ δες παρακατω http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-UK-USB-2-0-SATA-IDE-CABLE-HDD-HARD-DRIVE-POWER-ADAPTER-HOT-/251027258498?pt=UK_Computing_Drive_Cables_Adapters&hash=item3a7263fc82 thanx για την απαντηση Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2013 από anna26
Προτεινόμενες αναρτήσεις