Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, από κακές εγγραφές τι προβλήματα χρησιμοποιούνται; Την κονσόλα την πήρα το Σάββατο, την χάκαρα (είχε 83850v1 drive) και προσπαθώ να παίξω ένα παιχνίδι που κατέβασα και έκαψα αλλά το βλέπει σαν DVD Video αφού βγάζει την επιλογή Play DVD και ανοίγει ο Player του XBOX.

Τα δισκάκια είναι Maxell και το recorder ειναι LG (HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50).

Πριν την εγγραφή πέρασα το .iso από abgx360 με level3 και το έκανε patch. Ήταν SSv1 και το έκανε SSv2.

Στο imageburn όρισα booktype DVD-ROM, Layer Brake 1913760, ταχύτητα 4χ και φόρτωσα το .dvd και όχι το .iso.

Τώρα δοκιμάζω με CloneDVD και ταχύτητα 2.4χ.

Από την εμπειρία σας, παίζει να φταίει η ταχύτητα η το πρόγραμμα; Ή υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει κάτι λάθος με το χάκεμα του drive; Πάντως στο jungleflasher πήγαν όλα όπως περίμενα. Χονδρικά, πήρα το key, το jungleflasher ρώτησε και το έκανε αυτόματα spoof με ixtreme LT 1.1 και μετά το έκανα erase και flash. Στο τέλος τα έβγαλε όλα σωστά και το drive verified. Το drive παίζει μια χαρά το αυθεντικό παιχνίδι που είχε μαζί και μετά το φλασάρισμα.

Τι κάνω λάθος;

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει να φταιει και το φλασαρισμα σου.Δοκιμασε με verbatim στα χ2,4 με img burn Κια το leayer και ξανατεσταρετο.Αν δεν δουλεψει δοκιμασε αλλη κοπια ,και να δεν δουλεψει παλι μαλλον κατι εκανε λαθος στο φλασινγκ

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει πως αφου κατεβασω καποιο arcade game οπως πχ το shadow complex ή το limbo το οποιο παρεπιπτοντως δεν μπορω να βρω, να το γραψω σε cd,dvd ή flashaki ωστε να το παιζει το xbox360 μου.Φυσικα εχω κατεβασει παρα πολλα κανονικα παιχνιδια αλλα θελω να μαθω να γραφω και arcades μιας και εχουν βγει αρκετα ενδιαφεροντα παιχνιδια του ειδους.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.
Γεια σας παιδια θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει πως αφου κατεβασω καποιο arcade game οπως πχ το shadow complex ή το limbo το οποιο παρεπιπτοντως δεν μπορω να βρω, να το γραψω σε cd,dvd ή flashaki ωστε να το παιζει το xbox360 μου.Φυσικα εχω κατεβασει παρα πολλα κανονικα παιχνιδια αλλα θελω να μαθω να γραφω και arcades μιας και εχουν βγει αρκετα ενδιαφεροντα παιχνιδια του ειδους.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Νομιζω δεν γινεται με απλο φλασαρισμα θα πρεπει να χεις κονσολα jtag...Ας πει ομως και καποιος που ξερει περισσοτερα...

Δημοσ.

Δηλαδη ρε παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω arcade παιχνιδι του χbοχ360???Γιατι απο οτι εχω ακουσει αυτο το jtag υπαρχει μονο σε παλιες κονσολες και εγω το δικο μου το εχω μονο 1-1.5 χρονο

περιπου.Αν γινεται με καποιο τροπο θα χαρω να το μαθω παντως.

Δημοσ.
Δηλαδη ρε παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω arcade παιχνιδι του χbοχ360???Γιατι απο οτι εχω ακουσει αυτο το jtag υπαρχει μονο σε παλιες κονσολες και εγω το δικο μου το εχω μονο 1-1.5 χρονο

περιπου.Αν γινεται με καποιο τροπο θα χαρω να το μαθω παντως.

Το κλειδωσαν οι της M$ και λογικο ηταν...

Δυστυχως δεν υπαρχει τροπος, τουλαχιστον δν τον εχω ανακαλυψει...

Δημοσ.

Νομίζω μερικά από τα Arcade παιχνίδια βγαίνουν και με έναν διαφορετικό τρόπο, ώστε να μπορούν να τα παίξουν και αυτοί που δεν έχουν JTAG.

Το λέω αυτό γιατί είχα πέσει κατά λάθος σε μια έκδοση του Limbo που έλεγε ότι δεν χρειάζεται να είναι JTaged η κονσόλα.

Απλά πρέπει να συνδέσεις τον σκληρό στο PC και να περάσεις μέσα κάτι αρχεία ή κάτι τέτοιο.

Δεν ποστάρω link, παρά μόνο τις οδηγίες:

1

Download the files and unrar them.

2

Insert the files into the USB memory using USBXTAF.

3

Start your xbox and sign in with the DLC4 BY MEXICAN profile (If you cannot do it, use the guide button of the controller.

4

Run the game.

5

When you see "Press Start", before to press Start press the guide button of the controller.

6

Press "X" to sign out from the dlc4 mexican profile and sign in with another profile.

7

Return to the game and play it FULL.

8

You need to have the internet cable plugged

Δημοσ.
Νομίζω μερικά από τα Arcade παιχνίδια βγαίνουν και με έναν διαφορετικό τρόπο, ώστε να μπορούν να τα παίξουν και αυτοί που δεν έχουν JTAG.

Το λέω αυτό γιατί είχα πέσει κατά λάθος σε μια έκδοση του Limbo που έλεγε ότι δεν χρειάζεται να είναι JTaged η κονσόλα.

Απλά πρέπει να συνδέσεις τον σκληρό στο PC και να περάσεις μέσα κάτι αρχεία ή κάτι τέτοιο.

Ναι, χθες βρηκα και γω καποια παιχνιδια οπως το dead rising Zero και το Limbo, αλλα πρεπει να συνδεσουμε το xbox360 με το internet και δεν ξερω μηπως υπαρχει κινδυνος να φας ban ή αν εχεις φαει ban αν μπορεις να μπεις...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εχω το xbox 360 τζιμπαρισμενο και θελω να μαθω πως μπορω να του κανω τα update του και πως ενα παιχνιδι που κατεβαζω απο το internet για το xbox 360 θα το εγκαταστισω σε ενα cd ή usb για να παιξω;

Δημοσ.

λοιπον,για dvd θες πια εναν ihas burner εξωτερικο για να τα γραψεις σωστα,για usb η απο σκληρο πρεπει να εχεις rgh η jtag,οχι απλα φλασαρισμενο το drive!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...