Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω ενα xbox360 chipαρισμενο και θέλω να αντιγράψω παιχνίδια κατεβασμένα απο το internet σε μορφη iso,προσπάθησα να το αντιγράψω με nero αλλα δεν επαιζαν στο xbox και ρώτισα και μου είπαν οτι χρειάζεται διαδικασία για να το αντιγράψεις και να παίξουν σωστά.μίπος την γνωρίζει κανείς?

Επεξ/σία από sloom
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το site πανω στ περιγραφει ολα αναλυτικα....εν συντομια κατεβαζεις το img burn και τα γραφεις με ταχυτητα μεχρι 2,4χ.και προσοχη στα δισκακια!!με μερικα θα εχεις προβληματα..

Δημοσ.

bakass ..ξεχασες το πιο σημαντικο ... οτι βαζεις layerbreak 1913760 η φορτώνεις το .dvd και οχι το .iso για γράψιμο.

Δημοσ.

εχεις δικιο φιλε vortex...να σου πω μιας και ειμαι μελος και στο φορουμ της υπογραφης σου, εχει προβλημα εδω και καιρο η σελιδα ?τι γινεται και δεν μπορω να μπω?

Δημοσ.
εχεις δικιο φιλε vortex...να σου πω μιας και ειμαι μελος και στο φορουμ της υπογραφης σου, εχει προβλημα εδω και καιρο η σελιδα ?τι γινεται και δεν μπορω να μπω?

Μπες με Mozilla.Με internet Explorer υπαρχει προβλημμα.

Δημοσ.
Μπες με Mozilla.Με internet Explorer υπαρχει προβλημμα.

Τρόμαξα για μια στιγμή. Εντάξει, και με opera δουλεύει (ουφφ, ευτυχώς) :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα Χbox 360 Arcade version.Δεν με ενδιαφέρει να μπορώ να χρησιμοποιώ το Xbox live.

Για να παίζει αντιγραμμένα πρέπει να είναι φλασαρισμένο?

Αν ναι,το φλασάρισμα πόσο κοστίζει περίπου?

Δημοσ.

φιλε θα σου απαντησω στα ερωτηματα σου αλλα επειδη δεν εχω xbox360 μπορει να πω κ καμια βλακεια.

αν θες να παιζεις αντιγραφα ασφαλειας να ξερεις οτι θα πρεπει να πειραξεις το λογισμικο (firmware) του DVD Drive σε ενα το οποιο διαβαζει τα αντιγραμμενα οπως iExtreme 1.51. Απο εκει κ περα να ξερεις οτι αργα ή γρηγορα η micorosft θα σε καταλαβει κ θα σε banarei απο το Xbox Live κ δεν θα μπορεις να παιζεις multiplayer στο internet. απο οσο θυμαμαι το φλασαρισμα παει γυρω στα 50ευρω κ για να μην σε πιασουν κοτσο πλεον ολα τα drivers φλασαρονται κ ετσι δεν θα χρειαστε να δωσεις επιπλεον καποια χρηματα για να σου αλλαξουν κ το drive.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
φιλε θα σου απαντησω στα ερωτηματα σου αλλα επειδη δεν εχω xbox360 μπορει να πω κ καμια βλακεια.

αν θες να παιζεις αντιγραφα ασφαλειας να ξερεις οτι θα πρεπει να πειραξεις το λογισμικο (firmware) του DVD Drive σε ενα το οποιο διαβαζει τα αντιγραμμενα οπως iExtreme 1.51. Απο εκει κ περα να ξερεις οτι αργα ή γρηγορα η micorosft θα σε καταλαβει κ θα σε banarei απο το Xbox Live κ δεν θα μπορεις να παιζεις multiplayer στο internet. απο οσο θυμαμαι το φλασαρισμα παει γυρω στα 50ευρω κ για να μην σε πιασουν κοτσο πλεον ολα τα drivers φλασαρονται κ ετσι δεν θα χρειαστε να δωσεις επιπλεον καποια χρηματα για να σου αλλαξουν κ το drive.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΚΑΡΟΥΜΕ ?? :confused:

Δημοσ.

Υπάρχουν 2-3 γνωστά μαγαζιά που μπορείς να τα βρεις στο ιντερνετ δεν τα γράφω για να μην φανεί διαφήμιση. Από την άλλη αν έχεις χρόνο να αφιερώσεις για διάβασμα υπάρχουν οδηγοί στο Ίντερνετ και με το Κατάλληλο εξοπλισμό να το κανείς μόνος σου. Τώρα αν δεις ότι σου φαίνονται κινεζικά και είσαι από Αθήνα στείλε πμ να σε βοηθήσω

Δημοσ.

50ευρω πανε τα 83850v2 και 93450 που θελουν κοψιματα στην πλακετα και κολλησεις ..τα υπολοιπα παιζουν απο 15 μεχρι 30ευρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...