Sofoulis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια,οταν λεει στο e-shop,στην κατασταση παραγγελειας : τιμολογηση προιοντος,σημαινει οτι βρισκεται στο καταστημα κ μπορω να παω να το παρω?
v-tidus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Γιατί δεν παίρνεις αύριο την ώρα που θες να ξεκινήσεις ένα τηλ πιο πριν να ρωτήσεις?
Sofoulis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Σωστο και αυτο αλλα έχω σχολειο κ ανοιγει πιο μετα.. Παντως στο site λεει αυτο : ---Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τα κατα τόπους υποκαταστήματα χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά εξέλιξης παραγγελίας ότι βρίσκεται στο στάδιο 'Τιμολόγηση Παραγγελίας' και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής 'Παραλαβή από το Υποκατάστημα' της αντίστοιχης πόλης.--- οπότε λογικά αυριο το πρωι θα μου στείλουν μηνυμα ε?...για να χω τα χρηματα μαζι μου οχι τπτ αλλο...thxxxx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.