Προς το περιεχόμενο

Ποιο κατα την γνωμη σας θεωρειτε το καλυτερο router?

antzen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

200 connections ειναι παρα πολλα.δοκιμασενα περιορισεις το upload διοτι αν εχεις 30 kilobytes τοτε βαλτο στα 10-15.τα conections ριξτα 50 global και maximum 30 Να δουμε αν μετα θα ανοιγει.και το Netmode δεν εχει καμια σχεση .ειναι για το τηλεφωνο δεν μας απασχολει για το Internet.και το ρουτερ συνδεεται με τηλεφωνικο καλωδιο με τον spliiter και ΚΑΘΟΛΟΥ με τοnetmode.ολα πανω στο splitter συνδεονται.

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδες γεια σας.εχω adsl hol 6Mbps.οχι double play.δηλαδη τηλεφωνια απο ΟΤΕ.

επειδη εχω το jetspeed 520+ απο την hol και κολλαει που οταν εχω το utorrent να δουλευει σκεφτομαι να αγορασω ρουτερ.βλεπω πως το speedtouch 585 v7 ειναι καλο.

το εχει κανενας φιλος σε γραμμη hol?βασικα θα θελα να ξερω αν συγχρονιζει το upload του στα 1024.γιατι το μονο καλο με το ξetspeed ειναι οτι συγχρονιζει στα 1024 Κbps ακατεβατα.αλλα κολλαει και δεν μπορω να σερφαρω καν στο ιντερνετ και το βαζω μονο νυχτα για torrents.

το speedtouch 585 v7 εχει καλη συμπεριφορα με torrents?

επισης ειναι καταλληλο για voip τηλεφωνια?

και ξερετε αν μπορω να το αγορασω πουθενα πιο φτηνα μεσω αγορας στο ιντερνετ γιατι στον oteshop ειδα το δινουν 64.90euros και ελεγα μην το εβρισκα καπου πιο φτηνα.

η γραμμη μου ειναι πολυ καλη μιας και μενω κοντα στο dslam.(attenuation13)

Δημοσ.
που κολλαει αυτο?

apla εχει ενα μισος για τα thomson μην ανησυχεις.

παιδες γεια σας.εχω adsl hol 6Mbps.οχι double play.δηλαδη τηλεφωνια απο ΟΤΕ.

επειδη εχω το jetspeed 520+ απο την hol και κολλαει που οταν εχω το utorrent να δουλευει σκεφτομαι να αγορασω ρουτερ.βλεπω πως το speedtouch 585 v7 ειναι καλο.

το εχει κανενας φιλος σε γραμμη hol?βασικα θα θελα να ξερω αν συγχρονιζει το upload του στα 1024.γιατι το μονο καλο με το ξetspeed ειναι οτι συγχρονιζει στα 1024 Κbps ακατεβατα.αλλα κολλαει και δεν μπορω να σερφαρω καν στο ιντερνετ και το βαζω μονο νυχτα για torrents.

το speedtouch 585 v7 εχει καλη συμπεριφορα με torrents?

επισης ειναι καταλληλο για voip τηλεφωνια?

και ξερετε αν μπορω να το αγορασω πουθενα πιο φτηνα μεσω αγορας στο ιντερνετ γιατι στον oteshop ειδα το δινουν 64.90euros και ελεγα μην το εβρισκα καπου πιο φτηνα.

η γραμμη μου ειναι πολυ καλη μιας και μενω κοντα στο dslam.(attenuation13)

εχω το 787 .ανεβαζω full se torrent και ανοιγω κανονικα σελιδες.εχει voip πανω και δεν εχω καποιο θεμα.ναι κλειδωνει κανονικα 1024 αν η γραμμη σου μπορει να το σηκωσει.απλα εφοσον εχειςμονο 13 attenuation μπορεις να παρεις και λινκσυς kai zyxel.Μια χαρα θα παιξουν τα ρουτερ με 13 attenuation

Δημοσ.
εχω το 787 .ανεβαζω full se torrent και ανοιγω κανονικα σελιδες.εχει voip πανω και δεν εχω καποιο θεμα.ναι κλειδωνει κανονικα 1024 αν η γραμμη σου μπορει να το σηκωσει.απλα εφοσον εχειςμονο 13 attenuation μπορεις να παρεις και λινκσυς kai zyxel.Μια χαρα θα παιξουν τα ρουτερ με 13 attenuation

ποια μοντελα linksys και zyxel μου προτεινεις?και ποιο το κοστος τους περιπου?και που μπορω να τα αγορασω?

Δημοσ.

Μια απορια!Εχω το speedtouch 530v6 εδω και καμποσα χρονια...αυτο ειναι router,modem-router,η σκετο modem?Θελω να αγορασω ενα καινουργιο και δε ξερω τι να παρω,μη παρω δλδ κανα ρουτερ και δε μπορω να κανω δουλεια μου...εχω isdn γραμμη(νομιζω) και connx syndesi

Δημοσ.
ποια μοντελα linksys και zyxel μου προτεινεις?και ποιο το κοστος τους περιπου?και που μπορω να τα αγορασω?

Μια απορια!Εχω το speedtouch 530v6 εδω και καμποσα χρονια...αυτο ειναι router,modem-router,η σκετο modem?Θελω να αγορασω ενα καινουργιο και δε ξερω τι να παρω,μη παρω δλδ κανα ρουτερ και δε μπορω να κανω δουλεια μου...εχω isdn γραμμη(νομιζω) και connx syndesi

εκτος αν θες να βαλεις το 530 πανω σε ena access point για να το κανεις wireless αν αυτο ειναι ο λογος που το αλλαζεις αλλα δεν θα στο προτεινα απλα το αναφερω.δυσκολη λυση χωρις νοημα.

μπορεις να παρεις ειτε Linksys wag160n ειτε thomson 585 ειτε zyxel 660 661.απλα isdn οχι Πστν

το ιδιο και για τον φιλο απο πανω.το thomson υπαρχει στο http://www.axd.gr και σε forthnet shops καπου μια 60 και στο eshop Θα βρεις το linksys wag160n Κοντα στα

http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=linksys+wag160&x=0&y=0

kai

http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=zyxel+66&x=0&y=0

μοντελα Hw Που εχουν wireless.

Δημοσ.

Thanx παιδια!Pouline apla χρειαζομαι περισοτερες θεσεις ethernet το 530v6 που εχω εχει μονο μια την οποια τη χρησιμοποιω για λλο πραγμα,και ετσι το modem το εχω συνδεδεμενο με το pc μεσω usb..με ethernet συνδεση ειναι καλυτερα ετσι?αντι για usb?

Δημοσ.

ναι καλυτερη ειναι η ethernet.και εγω σου ειπα οτι μην το κανεις απλα στο εγραψα για να ξερεις οτι υπαρχει και αυτη η λυση .στην δικια σου περιπτωση δεν χριαζεται απλα το ειπα ετσι.τα υπολοιπα Pc Θα επαιρναν με ethernet h wireless απο το access point.απλα το ανεφερα.

Δημοσ.

Αν σε ικανοποιεί μέχρι τώρα, δεν είναι ανάγκη να το αλλάξεις πάντως. Μπορείς απλά να πάρεις ένα 5πορτο ethernet switch των 100Mbps και να κάνεις τη δουλειά σου. Φτηνά είναι, από τιμές κοντά στα 10€ ξεκινούν...

Δημοσ.

Στα 5-6 χρόνια τώρα που χρησιμοποιώ speedtouch, διάφορα μοντέλα και με διάφορα firmware δεν έχω συναντήσει ΠΟΤΕ πρόβλημα. Πραγματικά σκυλιά

Σε linksys έχουν περάσει δύο από τα χέρια μου. Ένα WAG354G το οποίο έκανε αποσυνδέσεις και ήταν τιγκα στα bugs και ένα WAG200G το οποίο έχω τώρα και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος

Απο Zyxel είχα το 660ΗW το οποίο είναι και το μόνο που αγόρασα που δεν ήταν μαζί με σύνδεση. Είχα δώσει 110€ τότε γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάτι καλύτερο από τα speedtouch. Η πιο αποτυχημένη αγορά που έχω κάνει ποτέ. Όσο και αν έπαιξα με τις ρυθμίσεις σε καλή γραμμή ιδιαίτερα σταθερό δεν ήταν ποτέ, πολλά features τα οποία ήθελα να χρησιμοποιήσω ήταν προβληματικά και καμιά αναβάθμιση firmware από τις λίγες που βγήκαν δεν τα διόρθωσε. Γενικά είχα ξενερώσει άγρια μέχρι που το χάρισα και ησύχασα

Fritz box μου άρεσε πολύ σε θέμα interface και δυνατοτήτων άλλα δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω εκτεταμένα

Για maximum αξιοπιστία και κεφάλι ήσυχο speedtouch και από μένα. Τα σετάρεις πανεύκολα και μετά ξεχνάς ότι υπάρχουν. Μεγάλη υποστήριξη επίσης από την εταιρία σε firmware και από χρήστες σε παραμετροποίηση. Ακόμα έχω το 510:mrgreen: με το οποίο ξεκίνησα να μου φτιάχνει τη μέρα όταν όλα τα υπόλοιπα θα μου έχουν σπάσει τα @@:mad:

Δημοσ.
Αν σε ικανοποιεί μέχρι τώρα, δεν είναι ανάγκη να το αλλάξεις πάντως. Μπορείς απλά να πάρεις ένα 5πορτο ethernet switch των 100Mbps και να κάνεις τη δουλειά σου. Φτηνά είναι, από τιμές κοντά στα 10€ ξεκινούν...

Υπαρχει τετοιο πραγμα?:P δε το ξερα βασικα μονο αυτο χριαζομαι και οχι αλλο ρουτερ...μπορω να βρω ετhernet switch σε οποιοδηποτε καταστημα με ειδη για Η/Υ?Και για να σιγουρευτω αυτο μπαινει στη θυρα εθερνετ και εχει 5 θεσεις εθερνετ πανω του?

Kalo!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...