Προς το περιεχόμενο

Ποιο κατα την γνωμη σας θεωρειτε το καλυτερο router?

antzen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εγώ θα σας πω την εμπειρια μου απο τα zyxel....

Εχω συνολικα πάνω απο 5 είτε PSTN ειτε isdn ενδεικτικα:

P662 HW-63(6000 nat sessions), P662H-D3(2048 nat sessions)

P661D1(512 nat sessions)

P660

P2602 HWL(2VOIP 2048 nat sessions)

Γενικά οι εντυπ'ωσεις ειναι αναμικτες: και καλές και κακές. Πρώτα τα καλά:

1.Γενικά τα συγκεκριμενα που έχω είναι τα κορυφαία στην σειρά τους με πολλά extra που δεν μπορεις να βρεις σε άλα πχ τα 662 έχουν απο 20vpn tunnel και 2048-6000 nat sessions Πολλά NAT SESSIONS που σημαίνει ότι φρν μπουκώνουν με ένα μTORRENT ανοικτόπου ανοίγει του κόσμου τισ UDP συνφέσεις!!!!!!!!!

2. Καλό web interface και γενικά καλές ταχύτητες σύνδεσεις ιδίως η σειρα D

ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ

1. ΚΑΛΑ ΤΑ 6000 NAT SESSIONS αλλα δυστυχώς τα 662/D/63θέλουν σεταρισμα δεδομενου οτι απο default κρατανε μία uDP σύνδεση ανοικτή για 5!!!!! λεπτά οπότε αν ανοιξείς το μTORRENT σε μισή ώρα μπορεί να σου γεμίσεο το NAT TABLE Γγεμίζοντας και τις 6000....SESSIONS.....

2. TO 662-63 μέχρι πρότινος δεν είχε FIRMWARE ΓΙΑ ADSL2......και γενικα τα zyxel δεν εχουν καινουργια FIRMWARE....

3. ΜΕ FORTHNET που έχβ μόνο τα 662-D3 661-D1 στέκονται καλά ..Τα υπόλοιπα συγχρονίζουν χαμηλά .Θυμάμαι ότι το SIEMNS C110 ISDN συγχρόνιζε στα 16+ όταν το πανακριβο 662HW-63 με το παλία FIRMWARE ήταν στα 8+ και με το καινούργιο κ 14+....

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mε το 660HW-61 πάντως, συγχρονίζω στα 8188 Downstream και 383 Upstream, δηλαδή στα τέρματα της 8άρας γραμμής μου από την OTEnet. Τώτα θα μου πείς είναι μικρή η γραμμή, αλλά ok, παραμένει τέλειος ο συγχρονισμός.

Edit: Yay, 666th post!!! :devil::devil::devil:

Δημοσ.

kala kai to να ανοιγεις απειρα connections σε ενα torrent δενεχει νοημα.πολλες φορες πιο χαλια τα κανεις.β.πραγματι το zyxel εχει ευκολο Interface ειδικα το παλιο.η console του ηταν ευκολη(telnet) ενω τωρα ειναι καπως δυσκολοτερο.firmware η zyxel με τα 1000 ζορια βγαζει.ειτε τα θεωρει τοσο τελεια ειτε απλα σου λενε ετσι ειναι και αμα σου κανει.ειχα ενα αλλα το εδωσα και μετα πηρα linksys και τωρα speedtouch.sync ειχα τα ιδια πανω κατω.

Δημοσ.
Mε το 660HW-61 πάντως, συγχρονίζω στα 8188 Downstream και 383 Upstream, δηλαδή στα τέρματα της 8άρας γραμμής μου από την OTEnet. Τώτα θα μου πείς είναι μικρή η γραμμή, αλλά ok, παραμένει τέλειος ο συγχρονισμός.

Edit: Yay, 666th post!!! :devil::devil::devil:

se tetoies γραμμες δεν θα δεις διαφορες πραγματι.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω το D-Link G664T με αντιστοιχη καρτα PCI της D-Link.....συνεχεια μου αποσυνδεεται..ειδικα οταν εχω torrent,msn κ ανοιγω κανα facebook η πολλες σελιδες μαζι...ή οταν κανω video stream...μου προτειναν να αλλαξω την καρτα δικτυου κ να αγορασω μια TP-Link με 2 η τρεις κεραιες για να κραταει πιο σταθερο σημα.Σκεφτομαι να αλλαξω κ το Router...εχετε να προτεινεται κατι καλο κ οικονομικο οπως κ καρτα PCI?...παλαιοτερα ειχα ενα speedtouch του ote (ενσυρματο) αυτο που εδινε για βασικο οταν πρωτοβγηκε η 24αρα...κ τοτε χαλια μαυρα καθε λιγο κ λιγακι αποσυνδεση.Το D-Link τον πρωτο καιρο δουλευε μια χαρα...διαβαζω οι περισσοτεροι προτεινουν για σταθεροτητα speedtouch?...Ποιο μοντελο κ απο που?....τα Belkin λενε τιποτα?

Σκεφτομαι να χτυπησω κ αυτο μιας κ το προτεινουν αρκετοι...αν τελικα το επιλεξω να το παρω με καρτα pci η με το official USB ADAPTER που δινεται σαν πακετο?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615202

ps1 - σε οnline gaming με ps3/xbox μου εχει αποσυνδεθει μονο μια φορα.

ps2- Kαναμε ελεγχο της γραμμης με τεχνικο του οτε ολα οκ...επισης στο speedtest net μου βγαζει γυρω στο 7 ενω εχω 8αρα.

ps3- To router βρισκεται στον επανω οροφο του δωματιου μου.

Δημοσ.

a.αποσυνδεεται το ιντερνετ η το ασυρματο διοτι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα/αν αποσυνδεεται το ασυρματο τοτε

θα εκανα firmware update θα περναγα νεους drivers στην καρτα δικτυου θα δοκιμαζα αλλο καναλι αλλο κλειδωμα και να τα φερω

πιο κοντα.αν παρεις καρτα με 3 Κερρεες που ειναι N και για αυτο βλεπεις και τρεις κερεες μην περιμενεις οτι σε g

θα δεις την τρελη διαφορα.

το linksys Ποιυ γραφεις ειναιωραιο αρκει να εχεις και καλη γραμμουλα.το thomson ειναι πολυ σταθερο σε θεμα γραμμης.

α.μπορει η γραμμη σου να μην βγαζει 8 και να κλειδωνει στα 7 αλλα και τα speedtest δεν ειναι αξιοπιστα.αλλωστε τι 7 τι 8

μην τρελενεσε.εξαρτατε που κατεβασατεκτλ.και με ασυρματο ισως για αυτο ειναι πιο αργο.

τωρα ειτε καρτα Pci ειτε usb και τα 2 καλα ειναι

Δημοσ.

Δυστυχως δεν υποστηριζεται πλεον η καρτα δικτυου οποτε update ακυρο.

1)Μεταξυ Wag200G k WAG160N ποιο προτεινεις?.....το 200G εχει εξαντληθει στο eshop.

2)Thomson ποιο μοντελο...το TG 585i v7?...κ με τι καρτα δικτυου να το συνδιασω?

3)Eνα φιλαρακι εχει αυτο το μοντελο κ ουτε ενα disconnect

http://oteshop.ote.gr/storefront/en/connx-eksoplismos/wireless-modems/bautec-wireless-infinity-4eth-wifi-isdn/prodmod_40075557.html

Δημοσ.

baudtec Μπλιαχ

585 ναι αυτο.το i ειναι για isdn.καρτα thomson δεν θα βρεις οποτε εγω θα επαιρνα ειτε netgear,linksys,zyxel.

wag160n πιο ακριβο απλα ειναι και n οποτε μπορεις να παρεις και stick n μετα για πιο καλα.

Δημοσ.
Κατεληξα στο thomson TG 585i v7....για καρτα δικτυου μου ειπαν να παρω με τσιπακι Atheros...γνωριζει κανεις ποιες το εχουν?

Με marvell Yokon τσιπακι να εχει

Δημοσ.

poulinos εγώ έχω το εξής ;) Η γραμμή μου είναι φοβερή ;) 0 disconnects δεν λαγκάρω ποτέ και σχεδόν 24/7 κατεβάζω 830-850kb/s με την 8Mbit connx. Απλά είχα το usr 9107 και δεν μπορούσε να συγχρονίσει :( Και με ένα baudtec ασπρο απο τον ΟΤΕ είμαι τέλεια τόσο καιρό. Δοκίμασα το Usr σε άλλη γραμμή σε κάποιον φίλο μου και συγχρόνιζε ...

Δημοσ.

se σπανιες περιπτωσεις γινετε αυτο.μπορει να ειναι ασυμβατοτητα με το dslam.μπορει με καποιο firmware update να επαιζε.αλλα και το Usr den το θεωρω οτι καλυτερο.βεβεα καλυτερα απο baudtec.

Δημοσ.
a.αποσυνδεεται το ιντερνετ η το ασυρματο διοτι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα/αν αποσυνδεεται το ασυρματο τοτε

θα εκανα firmware update θα περναγα νεους drivers στην καρτα δικτυου θα δοκιμαζα αλλο καναλι αλλο κλειδωμα και να τα φερω

Καταρχην η συνδεση ειναι ISDN & διπλη δλδ με τον ιδιο αριθμο χρησιμοποιουμε δυο συσκευες τηλεφωνου ταυτοχρονα...το router μεσω του Splitter (speedtouch Adsl over isdn ) πηγαινει στο netmode και απο εκει στην θυρα τηλεφωνου.Tο τσεκαρα κ συμβαινει το εξης...για π.χ ειχα αφησει το pc να κατεβαζει torrent...μετα απο καμια ωρα παρατηρησα οτι συνεχιζε να κατεβαζει torrent αλλα firefox η internet explorer δε μου ανοιγε...δλδ torrent κατεβαζα κανονικα,η ενδειξη του wifi ηταν Connected και signal very good (καθε φορα μπαινω στο 192.168.1.1 της D-Link κ κανω restart).....και αυτο το προβλημα γινεται οποτε κατσει...μπορει να συμβει 4-5 φορες την ημερα η μπορει και μια...ειδικα αμα εχω torrent κ ανοιξω κανα facebook 1/2 θα πεσει....λες να φταινε οι δυο γραμμες που εχουμε βαλει?...να την ξανακανω μια ?...ή φταει το torrent επειδη εχω 8αρα & δεν μπορω να κανω πανω απο 30kb/s upload?...να βαλω δλδ upload limit στο συνολο των torrent στο 25kb/s?..torrent preferences/bandwith δεν τις εχω αλλαξει...nunber of connections κτλ τις εχω:

Global maximun number of connections : 200

Maximum number of conected peers :50

Number of upload slots per torrent: 4

Global Upload & Download Rate Limitin

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...