Προς το περιεχόμενο

Ποιο κατα την γνωμη σας θεωρειτε το καλυτερο router?

antzen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όπως είπα, δεν έχει τύχει να συναντήσω προβλήματα συγχρονισμού με οτιδήποτε εκτός από ένα (μάλλον ελαττωματικό) fritzbox, οπότε θεωρώ τις περισσότερες τέτοιες συσκευές κατάλληλες για αυτό το ρόλο (αν και προσωπικά θα επέλεγα την Solos που ανέφερα). Σε ό,τι αφορά το routing όμως έχω συναντήσει προβλήματα και ελλείψεις, και πρότεινα κάτι συγκεκριμένο το οποίο βρίσκω καλύτερο. Απλά συμβαίνει να μην είναι μια συνηθισμένη λύση-πακέτο, λύση όμως είναι, και όπως κάθε λύση έχει ιδιαιτερότητες, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

den διαφωνω απλα μαλον ειναι ελαχιστοι που μπορουν να το κανουν αυτο.στο 99 τις εκατο αμα πεις bridge ethernet θα σε κοιτανε με μισο ματι :P

μαλον θα εχεις καλη γραμμη για να μην εχεις δει προβληματα συγχρονισμου.κατι καημενοι σε κατι παραξενες περιοχες να δεις τι τραβανε.

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απλα μαλον ειναι ελαχιστοι που μπορουν να το κανουν αυτο

Και επίσης ελάχιστοι μπορούν να δώσουν 530 ευρώ για έναν CISCO. Αφού ξεφύγαμε που ξεφύγαμε λίγο από τα συνηθισμένα, είπα να προτείνω κι εγώ για λόγους πληρότητας αυτό που έχω επιλέξει -ειδικά εφόσον είναι γνωστές οι απόψεις μου για τα υπερτιμημένα μηχανήματα της CISCO- :-)

ΥΣ. Πάντως τους συγκεκριμένους CISCO, στην έκδοση χωρίς Wireless Interface, τους χρησιμοποιεί η Forthnet για VPN σε εταιρικούς πελάτες και είναι πολύ αξιόπιστοι (αυτό έλειπε).

Δημοσ.
απλα μαλον ειναι ελαχιστοι που μπορουν να το κανουν αυτο

Και επίσης ελάχιστοι μπορούν να δώσουν 530 ευρώ για έναν CISCO. Αφού ξεφύγαμε που ξεφύγαμε λίγο από τα συνηθισμένα, είπα να προτείνω κι εγώ για λόγους πληρότητας αυτό που έχω επιλέξει -ειδικά εφόσον είναι γνωστές οι απόψεις μου για τα υπερτιμημένα μηχανήματα της CISCO- :-)

ΥΣ. Πάντως τους συγκεκριμένους CISCO, στην έκδοση χωρίς Wireless Interface, τους χρησιμοποιεί η Forthnet για VPN σε εταιρικούς πελάτες και είναι πολύ αξιόπιστοι (αυτό έλειπε).

Δημοσ.

Πάντος εγώ έχω ένα speedtouch και πιάνει μια χαρά ταχήτητα....

Επίσης έχω και ένα intracom που είναι απο τότε ου ήρθε το adsl στην Ελλάδα και δεν έχει πάθει τίποτε απο τότε.!! :-)

Δημοσ.

Πάντος εγώ έχω ένα speedtouch και πιάνει μια χαρά ταχήτητα....

Επίσης έχω και ένα intracom που είναι απο τότε ου ήρθε το adsl στην Ελλάδα και δεν έχει πάθει τίποτε απο τότε.!! :-)

Δημοσ.

cisco 876 με backup isdn και 877.

Δημοσ.

cisco 876 με backup isdn και 877.

Δημοσ.

Και για μην παραπλανω τον κοσμο πρεπει να πουμε οτι αλλο router και αλλο modem-router!

Το modem-router σου επιτρεπει την συνδεση στο διαδυκτιο μεσω της κλασικης τηλεφωνικης γραμμης pstn/isdn ενω το router προυποθετει να υπαρχει ηδη καποιο modem και χρησιμευει στην επεκταση του ηδη υπαρχωντος δυκτιου.

Και τα δυο υποστηριζουν ethernet και wireless.

Προσφατα απεκτησα ενα modem-router της Level One το οποιο συμπεριλαμβανε και usb adapter (starter kit) και εχει βγει πολυ καλο! φτου - φτου

Δημοσ.

Και για μην παραπλανω τον κοσμο πρεπει να πουμε οτι αλλο router και αλλο modem-router!

Το modem-router σου επιτρεπει την συνδεση στο διαδυκτιο μεσω της κλασικης τηλεφωνικης γραμμης pstn/isdn ενω το router προυποθετει να υπαρχει ηδη καποιο modem και χρησιμευει στην επεκταση του ηδη υπαρχωντος δυκτιου.

Και τα δυο υποστηριζουν ethernet και wireless.

Προσφατα απεκτησα ενα modem-router της Level One το οποιο συμπεριλαμβανε και usb adapter (starter kit) και εχει βγει πολυ καλο! φτου - φτου

Δημοσ.

σωστη η παρατηρηση σου.το σκετο ρουτερ περιμενει ιντερνετ ειτε απο adsl ειτε απο μισθωμενο γενικως περιμενει ιντερνετ σε ethernet βυσμα.

Δημοσ.

fritz box.

Πανφθηνο (βασικα δωρεαν :P )και τα σπαει!

Εμενα δε μου εχει βγαλει προβλημα.

Αντιθετως τα siemens που εδινε μια εποχη η forthnet ειναι αστα να πανε... Εχω ενα modemακι και.........

Δημοσ.

το cl110 ειναι καλο αλλα καηκαν πολλα.το sl2 141 siemens πολυ καλυτερο και δεν εχει καει για την ωρα.απο εκει και περα τα fritz ειναι ακριβα δεν ειναι φτηνα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδιά εγώ θέλω να πάρω ένα wireless γιατί πήρα και laptop και δεν μπορώ να συνδεθώ;;;κατεβάζω αλλά όχι και τρελλά πράγματα!!τι μου προτείνετε μέχρι 70 ευρώ;;;

Δημοσ.

μια ψήφο από εμενα στο USR9108 που έχω και με έχει ικανοποιήσει απόλυτα

δεν είμαι σίγουρος όμως αν πουλιέται ακόμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...