Vasilius Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 hello και απο μένα, Μιας κ έχω δοκιμάσει αρκετά router μπορώ να πώ πως απο όσα διάβασα δε θα κάτσω να την πώ σε κάποιον για να βγω απο πάνω και να κάνω σα γκόμενα, απλά θα πω την προσωπική μου άποψη βάση των εμπειριών μου με όσα έχω δουλέψει. Η κάθε εταιρία βγάζει προιόντα που είναι μιας Α ποιότητας την τάδε χρονιά , μπορεί να ακολουθήσει την ίδια ποιότητα κ τα επόμενα χρόνια ή αυτό να αλλάξει. Το σωστό είναι να κρίνουμε εφόσον έχουμε μείνει με κακή εντύπωση απο αρκετά μοντέλα που παρουσίασαν πρόβλημα ή δε μας κάλυπταν κτλ για διάφορους λόγους. Έτσι δε μπορώ να πώ ότι π.χ η τάδε μάρκα δε μαρέσει διότι ένα ρουτερ που χα το 02 μου βγαλε το λάδι κτλ. Σε γενικές γραμμές τα πιο συμβατά σε θέμα σταθερότητας - ποιότητας γραμμής είναι όντως τα thomson εδώ και 5 χρόνια κανένα πρόβλημα σε όσα έχω κουμπώσει λίγο σπαστικό ίσως το interface τους. Γενικά δεν πολυσυμπαθώ Linksys. Δεν με πείθουν ιδιαίτερα πέραν του ψυχολογικού Subdivision of Cisco και των σχετικά συχνών firmware update +5 Zyxel , σπάνια όντως update αλλά σκυλιά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανένα. Όσον αφορά την ελληνική αγορά πλασάρουν πλαίσιο κ e-shop αρκετά. Παίζουν κ τα netgear και τα Asus και τα Belkin χωρίς προβλήματα. Δώσε βάση σε ότι είπαν οι άλλοι χρήστες για τα ελλατώματα τους να δεις τι σε νοιάζει, εγω συμφωνώ και επαυξάνω με τα issues που ανέφεραν, δεν άφησαν τπτα να προσθέσω κιόλας.
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 στα thomson το interface εχει κατι bugs αλλα οκ.πχ αμα αλλαξεις το ssid αλλα ξανακανεις setup τον ρουτερ το ξαναγυρναει στο dewfault χωρις ομως να χασει το wpa key
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Πάντως όχι το Pirelli της ΟΝ. γιατι ρε σι?σε λασχιχα καλη ειναι
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Πάντως όχι το Pirelli της ΟΝ. γιατι ρε σι?σε λασχιχα καλη ειναι
stefan123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 πηρα απο τον οτε το sagem 2404 pstn στα 4mbps..Λεει τιποτα σαν rοuter η να το πεταξω απο το παραθυρο?Εκτος απο κατι κουλα που μου εκανε στην αρχη,τωρα παιζει μια χαρα.....
stefan123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 πηρα απο τον οτε το sagem 2404 pstn στα 4mbps..Λεει τιποτα σαν rοuter η να το πεταξω απο το παραθυρο?Εκτος απο κατι κουλα που μου εκανε στην αρχη,τωρα παιζει μια χαρα.....
nske Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ποιο κατα την γνωμη σας θεωρειτε το καλυτερο router? Επειδή δίνω προτεραιότητα στον τομέα των δυνατοτήτων, της παραμετροποίησης και του ελέγχου, καλύτερο router θεωρώ ένα μηχάνημα με επιλεγμένο hardware που τρέχει GNU/Linux ή *BSD. Τώρα για τον τερματισμό της γραμμής DSL, τα περισσότερα embedded modem-routers που έχω δοκιμάσει (και υποστηρίζουν RFC1483 bridging) κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους, αλλά, αν το κόστος δεν ήταν πρόβλημα, θα επέλεγα μια Solos ADSL2+ PCI card.
nske Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ποιο κατα την γνωμη σας θεωρειτε το καλυτερο router? Επειδή δίνω προτεραιότητα στον τομέα των δυνατοτήτων, της παραμετροποίησης και του ελέγχου, καλύτερο router θεωρώ ένα μηχάνημα με επιλεγμένο hardware που τρέχει GNU/Linux ή *BSD. Τώρα για τον τερματισμό της γραμμής DSL, τα περισσότερα embedded modem-routers που έχω δοκιμάσει (και υποστηρίζουν RFC1483 bridging) κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους, αλλά, αν το κόστος δεν ήταν πρόβλημα, θα επέλεγα μια Solos ADSL2+ PCI card.
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 πηρα απο τον οτε το sagem 2404 pstn στα 4mbps..Λεει τιποτα σαν rοuter η να το πεταξω απο το παραθυρο?Εκτος απο κατι κουλα που μου εκανε στην αρχη,τωρα παιζει μια χαρα..... κρατησε το και οσο αντεηξει.αν θες κατι καλυτερο τοτε speedtouch 585. Επειδή δίνω προτεραιότητα στον τομέα των δυνατοτήτων, της παραμετροποίησης και του ελέγχου, καλύτερο router θεωρώ ένα μηχάνημα με επιλεγμένο hardware που τρέχει GNU/Linux ή *BSD. Τώρα για τον τερματισμό της γραμμής DSL, τα περισσότερα embedded modem-routers που έχω δοκιμάσει (και υποστηρίζουν RFC1483 bridging) κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους, αλλά, αν το κόστος δεν ήταν πρόβλημα, θα επέλεγα μια Solos ADSL2+ PCI card. δεν του προτεινες κατι καλυτερο.β.και rfc1483 να παιξει αν δεν μπορει να κρατησει το ρουτερακι το sync δεν μας κανει παλι...
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 πηρα απο τον οτε το sagem 2404 pstn στα 4mbps..Λεει τιποτα σαν rοuter η να το πεταξω απο το παραθυρο?Εκτος απο κατι κουλα που μου εκανε στην αρχη,τωρα παιζει μια χαρα..... κρατησε το και οσο αντεηξει.αν θες κατι καλυτερο τοτε speedtouch 585. Επειδή δίνω προτεραιότητα στον τομέα των δυνατοτήτων, της παραμετροποίησης και του ελέγχου, καλύτερο router θεωρώ ένα μηχάνημα με επιλεγμένο hardware που τρέχει GNU/Linux ή *BSD. Τώρα για τον τερματισμό της γραμμής DSL, τα περισσότερα embedded modem-routers που έχω δοκιμάσει (και υποστηρίζουν RFC1483 bridging) κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους, αλλά, αν το κόστος δεν ήταν πρόβλημα, θα επέλεγα μια Solos ADSL2+ PCI card. δεν του προτεινες κατι καλυτερο.β.και rfc1483 να παιξει αν δεν μπορει να κρατησει το ρουτερακι το sync δεν μας κανει παλι...
nske Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 δεν του προτεινες κατι καλυτερο.β.και rfc1483 να παιξει αν δεν μπορει να κρατησει το ρουτερακι το sync δεν μας κανει παλι... Όπως είπα, δεν έχει τύχει να συναντήσω προβλήματα συγχρονισμού με οτιδήποτε εκτός από ένα (μάλλον ελαττωματικό) fritzbox, οπότε θεωρώ τις περισσότερες τέτοιες συσκευές κατάλληλες για αυτό το ρόλο (αν και προσωπικά θα επέλεγα την Solos που ανέφερα). Όμως σε ότι αφορά το routing (τον χειρισμό του IP traffic δηλαδή) έχω συναντήσει προβλήματα και ελλείψεις σε αρκετές τέτοιες συσκευές, οπότε πρότεινα αυτό το οποίο έχω βρει καλύτερο. Απλά συμβαίνει να μην είναι μια συνηθισμένη λύση-πακέτο, λύση όμως είναι, και όπως κάθε λύση έχει ιδιαιτερότητες, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
nske Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 δεν του προτεινες κατι καλυτερο.β.και rfc1483 να παιξει αν δεν μπορει να κρατησει το ρουτερακι το sync δεν μας κανει παλι... Όπως είπα, δεν έχει τύχει να συναντήσω προβλήματα συγχρονισμού με οτιδήποτε εκτός από ένα (μάλλον ελαττωματικό) fritzbox, οπότε θεωρώ τις περισσότερες τέτοιες συσκευές κατάλληλες για αυτό το ρόλο (αν και προσωπικά θα επέλεγα την Solos που ανέφερα). Όμως σε ότι αφορά το routing (τον χειρισμό του IP traffic δηλαδή) έχω συναντήσει προβλήματα και ελλείψεις σε αρκετές τέτοιες συσκευές, οπότε πρότεινα αυτό το οποίο έχω βρει καλύτερο. Απλά συμβαίνει να μην είναι μια συνηθισμένη λύση-πακέτο, λύση όμως είναι, και όπως κάθε λύση έχει ιδιαιτερότητες, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Όπως είπα, δεν έχει τύχει να συναντήσω προβλήματα συγχρονισμού με οτιδήποτε εκτός από ένα (μάλλον ελαττωματικό) fritzbox, οπότε θεωρώ τις περισσότερες τέτοιες συσκευές κατάλληλες για αυτό το ρόλο (αν και προσωπικά θα επέλεγα την Solos που ανέφερα). Σε ό,τι αφορά το routing όμως έχω συναντήσει προβλήματα και ελλείψεις, και πρότεινα κάτι συγκεκριμένο το οποίο βρίσκω καλύτερο. Απλά συμβαίνει να μην είναι μια συνηθισμένη λύση-πακέτο, λύση όμως είναι, και όπως κάθε λύση έχει ιδιαιτερότητες, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. den διαφωνω απλα μαλον ειναι ελαχιστοι που μπορουν να το κανουν αυτο.στο 99 τις εκατο αμα πεις bridge ethernet θα σε κοιτανε με μισο ματι μαλον θα εχεις καλη γραμμη για να μην εχεις δει προβληματα συγχρονισμου.κατι καημενοι σε κατι παραξενες περιοχες να δεις τι τραβανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.